• Haza
    11.3k

Je tako se i Mario Mamić slučajno našao u hotelu repke u Nizozemskoj na Finalu Four Lige nacija kad se Šutalo nešto kasnije prodao u Ajax;)
  • CastAway1986
    4.7k
    vec početkom prošlog tjedna po gradu je kružila priča o mogućem transferu Sučića u Italiju , koliki postotak imaju menadžeri i da li imaju to neznam znam da je bila priča da za novi poboljšani ugovor nije žurba ali da se igrač pusti u slučaju zadovoljavajuće ponude..Ono što se zna da je Petar član Arena Sport Agencije čiji su vlasnici Asko Idrizovic i braća Dzidić , najviše se pita Ivicu Dzidica koji zastupa i Leona Jakirovica, golmana Rijeke Zlomislica , Slavku Bralica itd.Braca su itekako u dobrom odnosu sa Mamicima , naročito se Zoran može vidjeti često u njihovom društvu
  • rioda
    12.2k
    Ovo inače trenutno smatram i najvećim problemom kluba na koji se teško može i utjecati. Klub je oslobođen, ali u tim menadžerskim vodama je ostalo puno krakova koji su direktno ili indirektno povezani s hobotnicom, a drže velik broj igrača koji su kod nas ili su nam potencijalno zanimljivi
  • Besek
    41
    nije to problem kluba nego je problem nogometa općenito. Odvratno dokle je to došlo, a kraj tome se ne nazire. Nogomet je teški biznis i najlakše legalno pranje love... Pogledaj samo situaciju kod četnika. Klub u teškim dugovima, a kupuju Afrikance za 5,6 mil. vucic sisa državu kroz tu zvezdu nemilo.
  • njurci10
    288
    je i nije, sad bar imaš upravu koja gleda na dinamo, i da se i uzme igrač od tih jebivjetara bar imaju normalan ugovor bez postotaka ili odi negdje drugdje si ćeš dobiti postotke.
    Zato smatram da je dobro bilo postupamo prema Soticeku, i da se dobro postupa prema Mikicu.
    Klub je na prvom mjestu ako ti ne paše odi negdje drugdje.
  • rioda
    12.2k

Ma ne sumnjam u vodstvo kluba, ali kad ti takvi predstavljaju igrače, svašta možeš očekivati. Naravno da postoci nisu problem, ali ti ih mogu raditi forsiranjem transfera i sličnim stvarima
  • noezg
    27
    Lecce doveo Danca za 200 tisuća eura pa odbio Unitedovih 27 milijuna za njega
    Patrick Dorgu (20), desno krilo Leccea te odnedavno i reprezentacije Danske, sjajno igra u Italiji. Doveden je prije godinu i pol iz Nordsjaellanda za 200 tisuća eura, a nakon što je za Lecce odigrao 56 utakmica uz pet golova i dvije asistencije, Transfermarkt ga cijeni na 20 milijuna eura. Fabrizio Romano javlja da je Manchester United za njega ponudio 27 milijuna eura i bonuse, ali da je davljenik iz Serie A to odbio uz dva obrazloženja. Za njega traži 40 milijuna eura, a za Danca je zainteresiran i Napoli.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Di je naš scouting, zašto mi ne možemo dovesti takve mlade igrače koji će kasnije isporučiti vrijednost klubu?
  • Keyser Soze
    17.3k
    Taj isti igrač bi iz Dinama otišao za 10 milijuna.
  • noezg
    27
    Nebitno za kolko, taman da ode za 3. Ali pazi jedan Lecce, nije da je Arsenal, a ima još takvih slučajeva, samo mi smo okrenuti Špikiću kojeg smo spremni čekati 16 sezona.
  • vjeko1701
    21.3k
    Baš me zanima stav koji bi prevladavao u javnosti da mi dovodimo krilo iz davljenika Serie A koji je u 56 utakmica zabio 5 golova i imao 2 asistencije.

Usporedbe radi, Brekalo je u Torinu u 33 utakmice imao 7 golova i 2 asistencije. A sjećam se kaj se sve pisalo.
  • Jurki
    20.8k
    slazem se da trebamo traziti takve "no name" igrace od 200-300 tis eura vrijednosti.. ali nam za to prvo trebaju uvjeti.. druga momcad/filijala i angazirati dobrog skauta za to trziste.

Taj isti igrač bi iz Dinama otišao za 10 milijuna.Keyser Soze

Mozda i bi, ali nema veze.. jer bi isporucil rezultat. Da mozemo iskati za svoje igrace 30+ milja eura, moramo postati za pocetak redoviti sudionici LP, a ne samo epizodisti ko do sad.

Dinamo ima ogromni luft za napredak, bez obzira na ligu, infrastrukturu i ostale otegotne okolnosti.
    Salzburg je mozda dostigel svoj plafon, a mi imamo mogucnosti postati doslovno najveci i najbolji klub od Munchena do Istanbula.

Edit: malo kad razmislim precijenil sam Grke bezveze jer ni sad nismo daleko od njih. Trenutacno su u boljoj poziciji nego mi... al nije to bas tak nedostizno.
  • Omake
    14k
    Lako za Dinamo, kako je promakao Žilini koja od 2018. godine ima svoj klub Žilina Afrika u toj državi
  • Laugreano
    4.8k
    I za 2M bi bila pljuvačina, a tek za 20m :lol:
  • ElDorado
    8.1k
    zato jer nemamo podatke. Lecce očito radi poput npr Brentforda koji ima ozbiljnu analitičku službu. Ne gledaju tekme nego analiziraju podatke. Naš Đemo će pederonku pod ruku i put pod noge.
  • FrenchMontana
    1.5k
    Pa meni je logicno da tako rade svi klubovi koji nisu u top 30 po lovi. Analitika je kljuc u danasnjem nogometu, ne znam jel naš vrli gospon Maric svjestan toga ili misli da se u nogometu sve vrti oko poznanstava i preporuka…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.