• ElDorado
    1.5k
    sad je valjda svima konačno jasno zašto klub nije potpisivao nove ugovore s njima tj zasto njihovi agenti nisu htjeli nove ugovore. A svi se kunu u Dinamo. Udaralo se po Mariću. Dosta gadljivo.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    sve ok samo se nema on šta dogovarati svoje uvjete dok dinamo ne dogovori svoje . Nek si probijaju 30 posto kroz plaću a gledati te.postotke razjebati svima
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Odličan izbor za Dinamo, po meni. :up:
    Imam i ja 2 meni zanimljiva imena.
    Meni je još od lanjskog Eura zanimljiv Erik Janža. Iako je nedavno produžio ugovor sa Gornikom do 2026., navodno njihov trener traži bolja rješenja od njega i ne bi bilo čudno da napravi transfer. Ove sezone ima 7 asistencija i najbolji je asistent Poljske lige (dijeli prvo mjesto sa Kallmanom koji je napadač). Na TM vrijedi oko 700 tisuća. Standardni slovenski reprezentativac. Po meni dobra opcija, jedini problem bi mogle biti godine (31, i na ljeto ove godine puni 32).

Zanimljivo ime iz te lige mi je i David Olafsson iz Cracovie. Lijevi bek (wingback), ima 4 gola i 3 asista ove sezone. Povremeni Islandski reprezentativac. Vrijednost mu je slična kao Janži, oko 700k.
  • Jaro
    8.8k
    Neki su s Marsa opali pa se cude mogucnosti postotaka... Pa znamo tko je potpisao ugovor i uz ciji savjet...
    I pazi sad, nekima je 15 od Intera dosta, to je zapravo 10,5. Od toga makni ono kaj ide bivsem klubu/klubovima od nagrade za razvoj. Dolazimo do ispod 10.
    Kao sto je bilo pitanje kolko je love ostalo u klubi od prodaje Sutala, tako je pitanje i za sve naslijedjene, a iskreno se nadam da nije i za nove ugovore. Zamislo da jos kod dovodjenja ugradis i postotak od zarade od buduce prodaje - ona prica o zivotu kluba na transferima postaje bajka.
    Situacija je poznata, klub je zasticen trajanjem ugovora, boze moj, 30% od 0 u ljeto 2028. je nula pa nek si misle i Skegro i savjetnik mu i igrac.
  • Haza
    7.9k
    Samo apeliram da se ljudi ne nabrijavaju na malog, nije on ništa kriv, o takvim stvarima pregovaraju agenti.
    Isto tako, ako netko ima dodatnu info na tu temu neka napiše slobodno, meni je info iz menadžerskih krugova, ali nije 100 posto provjerena info.
    Osobno smatram (dakle moje mišljenje) da kad se Sučić sreo s Marijom Mamićem nije bilo slučajno, drugo, Marijo Mamić ima brutalne veze u Interu jer je tamo prodao i Kovačića i Brozovića. Dakle taj transfer 99.9 posto u pozadini odrađuje Mario, jer niti jedan naš agent nema konekcije prema Interu kakve ima Mario. Ne treba niti zanemariti da se nedavno Zdravko hvalio medijima u BiH da je upravo on Sučića doveo u Dinamo.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    zar nije Mario samo plaćao parking na recepciji pa su se slučajno sreli? :smile:
  • Haza
    7.9k

Je tako se i Mario Mamić slučajno našao u hotelu repke u Nizozemskoj na Finalu Four Lige nacija kad se Šutalo nešto kasnije prodao u Ajax;)
  • CastAway1986
    2.4k
    vec početkom prošlog tjedna po gradu je kružila priča o mogućem transferu Sučića u Italiju , koliki postotak imaju menadžeri i da li imaju to neznam znam da je bila priča da za novi poboljšani ugovor nije žurba ali da se igrač pusti u slučaju zadovoljavajuće ponude..Ono što se zna da je Petar član Arena Sport Agencije čiji su vlasnici Asko Idrizovic i braća Dzidić , najviše se pita Ivicu Dzidica koji zastupa i Leona Jakirovica, golmana Rijeke Zlomislica , Slavku Bralica itd.Braca su itekako u dobrom odnosu sa Mamicima , naročito se Zoran može vidjeti često u njihovom društvu
  • rioda
    6.3k
    Ovo inače trenutno smatram i najvećim problemom kluba na koji se teško može i utjecati. Klub je oslobođen, ali u tim menadžerskim vodama je ostalo puno krakova koji su direktno ili indirektno povezani s hobotnicom, a drže velik broj igrača koji su kod nas ili su nam potencijalno zanimljivi
  • Besek
    12
    nije to problem kluba nego je problem nogometa općenito. Odvratno dokle je to došlo, a kraj tome se ne nazire. Nogomet je teški biznis i najlakše legalno pranje love... Pogledaj samo situaciju kod četnika. Klub u teškim dugovima, a kupuju Afrikance za 5,6 mil. vucic sisa državu kroz tu zvezdu nemilo.
  • njurci10
    43
    je i nije, sad bar imaš upravu koja gleda na dinamo, i da se i uzme igrač od tih jebivjetara bar imaju normalan ugovor bez postotaka ili odi negdje drugdje si ćeš dobiti postotke.
    Zato smatram da je dobro bilo postupamo prema Soticeku, i da se dobro postupa prema Mikicu.
    Klub je na prvom mjestu ako ti ne paše odi negdje drugdje.
  • rioda
    6.3k

Ma ne sumnjam u vodstvo kluba, ali kad ti takvi predstavljaju igrače, svašta možeš očekivati. Naravno da postoci nisu problem, ali ti ih mogu raditi forsiranjem transfera i sličnim stvarima
  • noezg
    14
    Lecce doveo Danca za 200 tisuća eura pa odbio Unitedovih 27 milijuna za njega
    Patrick Dorgu (20), desno krilo Leccea te odnedavno i reprezentacije Danske, sjajno igra u Italiji. Doveden je prije godinu i pol iz Nordsjaellanda za 200 tisuća eura, a nakon što je za Lecce odigrao 56 utakmica uz pet golova i dvije asistencije, Transfermarkt ga cijeni na 20 milijuna eura. Fabrizio Romano javlja da je Manchester United za njega ponudio 27 milijuna eura i bonuse, ali da je davljenik iz Serie A to odbio uz dva obrazloženja. Za njega traži 40 milijuna eura, a za Danca je zainteresiran i Napoli.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Di je naš scouting, zašto mi ne možemo dovesti takve mlade igrače koji će kasnije isporučiti vrijednost klubu?
  • Keyser Soze
    11.8k
    Taj isti igrač bi iz Dinama otišao za 10 milijuna.
  • noezg
    14
    Nebitno za kolko, taman da ode za 3. Ali pazi jedan Lecce, nije da je Arsenal, a ima još takvih slučajeva, samo mi smo okrenuti Špikiću kojeg smo spremni čekati 16 sezona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions