• blubach
    722
    Ja ne znam odakle se stvorio mit o njemu kao da je prime Cannavaro.
    Ako mene sjećanje služi, kod nas je većinu utakmica odigrao na beku, a na stoperu kojih 5,6 što je apsolutno nedovoljno za reći kakav je. Na beku je bio ništa više nego solidan, dapače, sjećam se jako velikih defanzivnih kikseva sa krivim postavljanjima, uključujući i u kvalifikacijama za LP.
    Dal ima potencijala za više? Meni se čini da da, al uz puuuno rada i truda, nema šanse da može samo tako upast u prvih 11, čak ni uz kaos kakav smo imali u obrani do sad.
    Žao mi je dečka, moglo bi biti nešto od njega, al stvarno ne kužim spike o njemu kao da nam je top 3 igrač kakvim ga se predstavlja ovdje.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Perković je jedan od onih igrača koji je bolji što ga duže nema.
  • blubach
    722
    Tko je to učinio i čini?Mali Zeus

Pročitaj ovu temu nekoliko puta, možeš izvaditi 10-15 komentara o tome kako je najbolji LB u klubu (doduše nije velika konkurencija), kako treba igrati u prvih 11 na stoperu jer mu paše naš stil itd itd.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Pročitaj ovu temu nekoliko puta, možeš izvaditi 10-15 komentara o tome kako je najbolji LB u klubu (doduše nije velika konkurencija), kako treba igrati u prvih 11 na stoperu jer mu paše naš stil itd itd.blubach

U međuvremenu sam editirao post.
  • ivca
    13
    Obrana mi je prošle godine daleko najbolje izgledala dok su igrali Perković i Theophile u tih par utakmica, istina dosta mali uzorak utakmica, ali i dok je igrao ne neprirodnoj poziciji nije bio sklon pogreškama, pouzdan u predaji lopti, dobro se postavljao, mislim da ima najveći potencijal od svih stopera u klubu.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Perković je izgubio dosta minuta u ključnim godinama za razvoj, možda bi trebalo razmisliti o nekoj posudbi pa da se sa nje vrati kao potencijalna opcija za prvu postavu Dinama. Jer nisu svi treneri valjda ludi kad ga ne stavljaju...
  • mali M
    6.4k
    opet stara dobra mantra "pa nisu svi treneri ludi"... samo su svi smjenjeni jer nisu sposobni voditi klub renomea Dinama.. Nisu svi treneri bili ludi ni za Stojkovićem i Kačem, neki su čak ocjenili da im je KTC nepotreban, neki od njih stavljali na LB sve šta hoda, ali s preduvjetom da nikako nesmije biti LB.
    Ajde više s tim "nisu treneri slijepi".. Prije par godina ti "neslijepi" treneri su procjenili i da im Gabriel nije potencijal za obranu.. Sve ok, al ajmo više ne koristiti tu mantru kada ne mora biti nimalo točna...
  • Praskaton
    3.1k

Jedna od najiritantnijih mantri.Svak je koristi kako njemu odgovara.
  • Dinaminjo
    1.2k

Gabriel je bio skup, nije bio los
  • Jaro
    8.8k
    za Gabriela se nije imalo muda uloziti 5-6 milja eura, a ne da je procijenjeno da ne valja...
  • mali M
    6.4k
    Okej okej, malo sam previše išao iskarikirati "sljepoću" trenera, u pravu ste...

A kak je onda uopće završio Gabriel kod nas ako nije bilo potencijala za kupnju? Nisam to nikad zapravo ispratio...
  • CastAway1986
    2.4k
    dosao na posudbu iz druge momčadi Lillea..Izvisili cijenu 5M za njega , Dinamo ga većinom koristio u drugoj momčadi u želji da mu spuste cijenu ali nisu uspjeli..
  • mali M
    6.4k
    aha, al pa dobro, opet je netko očito precijenio svoje mogućnosti ako je bio plan takav koji kažeš... Nisu u Lilleu očito baš bedaki...
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Pa ne slažem se ni ja inače s tom mantrom, ali Perković gubi minute i to je činjenica. Radije bi ga gledao na posudbi na kojoj bi rasturio i vratio se tu u prvih 11 nego da čeka da se netko ozlijedi jer po pripremama se vidjelo da ne stoji visoko u hijerarhiji niti kod Cannavara, a manje-više se možemo složit da su na pripremama stvarno svi dobivali prilike po zaslugama i trenutnoj kvaliteti. Svi osim Perkovića.
  • mali M
    6.4k
    načelno se slažem s tobom, sigurno Perković nije u top fokusu, ali ja bi pričekao koji tjedan.. Mislim da će se brzo Fabiu iskristalizirati ovi koji su sad pred novim trenerom u fazi moram se truditi, al moje mišljenje je da će se vrlo brzo raskrinkati i Ademi i Rile i Mmae, jer nemogu dugo prikrivati svoje nedostatke tj problem s glavom... Ali vjerujem i da će to Fabio brzo postrojiti..
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.