• nemapredaje
    3.7k
    Baš me zanima hoće li ga Bjelica podići i viditi nešto u njemu.

Ako se ni kod njega ne pokaže onda dečko očito ima neki problem.
  • DobriStariTaške
    13
    Evo vraća se Mauro i prije nego se predviđalo, stvarno je kretenski kaj ga nemamo na popisu za LP. Mislim da se Ogiwara neće više naigrati dok je u Dinamu, a od prijavljenih pouzdanih rješenja za LP na lijevom beku ostali smo samo na Pierreu Gabrielu koji nije lijevi bek. Fala bogu da se Torrente ukazao jer ni na stoperu ne prštimo od pouzdanih rješenja. Bitno da nam je na popisu 4 golmana (Neva, Zagi, Filipović i Rajić na B popisu). Ne znam jel glavni trener prijavljuje roster ili netko drugi, u svakom slučaju Bjelica mu može bit zahvalan na kretenskoj odluci
  • rioda
    5.3k
    Kaže Bjelica: "Iskrenuo je gležanj, otekao mu je, ali ga ne boli previše. Vidjet ćemo je li samo istegnuće ili je otišao ligament."
  • blubach
    504
    Al ovo je jednostavno peh, ništa drugo...
    Ne može se reć da je to bilo zbog utakmice, zbog travnjaka, zbog forsiranja ili nešto slično, bilo gdje mu se može ovo desit... baš mi je žao dečka :(
  • Marley
    2k
    Sto nam je s Maurom, ima netko informaciju?
  • Mihaljević
    10.3k
    Ako je Mauro spreman mora igrati iz Thea u Šibeniku, stoper od 5 milijuna, da ga ozljede nisu spriječile već bi bio u reprezentaciji, a ostali stoperi neka se bore za svoje mjesto.
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.