• Mr Anderson
    9.8k
    Jako velika stvar u pm...krv te ebo s cim se mi zamaramo...eto trebao je znati to....Orc123

Sheldon, be cool.
  • Mr Anderson
    9.8k
    Odmah van šnjime!Mali Zeus

Tak je, neoprostiv gaf.:lol:
  • GOAT
    1.8k
    Bas zanimljivo. Ne zanima ih Dinamo, Kanga ih ne zanima i veliki je promasaj ali u svoje slobodno vrijeme pretrazuju njegov instagram.
  • Mr Anderson
    9.8k
    Bas zanimljivo. Ne zanima ih Dinamo, Kanga ih ne zanima i veliki je promasaj ali u svoje slobodno vrijeme pretrazuju njegov instagram.GOAT

Kaj ti je, gledaju sve i čitaju sve, ali jedan pred drugim neće to priznati.
  • Mrvica
    4k
    Stranka ga prati, sretno!
  • mali M
    6.4k
    a brate mili razumio bi da je stavio bijelo srce, al ovi dolje su već počeli sve svojatati.. sad je odjednom crveni i plavo srce znak tih mamlaza... netreba ništ Kangi reć, nek se ovi dole češu dok nemreju ni Mlakara dovest pa nek se i vesele kakve je netko stavio emotikoniće na sliku.. svakome njegovo veselje
  • Jurki
    14.5k
    Kaj se Kange tice sve je vise manje napisano. Za te pare mislim da nismo mogli ubosti bolju špicu.
    Financijski odlican posao, dalje je na njemu da se dokaze.
    Ni meni nije shvatljiv medijski linc prema njemu. Championship je jedna od najtezih i najgorih liga u svijetu. Kolko engleskih velikana kad su ispali iz PL su dotaknuli samo dno jer se nisu uspjeli odmah vratiti u najjaci rang Engleskog nogometa.

Moram se dotaknuti i naseg prijatelja Kruselja (zato sam i jedva cekal da mi prejde ovo hlađenje)... :rofl:
    konju retardirani, glupo piskaralo, napisal si da je za Dinamo igral Pedro Munoz - cileanski "sin vjetra" .. u Dinamu je igral Pedro Morales koji je do potresa u Cileu bil fantastican nogometas, a pravi cileanski "sin vjetra" Pablo Munhoz je igral za tovare.. krme jedno glupo. Jebala te vhs kazeta.

Kanga - mrcino, dobrodosel u Svetinju i trpaj te levate.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.