• Ivdzo11
    5.3k
    ORŠIĆ ODABRAO PAFOS?

"BOMBA" Ciparska vodeća momčad lige dovodi jedno od najvećih pojačanja u povijesti Cipra!

Tako glase danas natpisi u Cipru. Ukoliko je vjerovati Ciparskim medijima, na današnjoj utakmici 19. kola Pafosa protiv ENP-a, našao se na tribinama u loži Mislav Oršić. Naime, oni prenose da 32-godišnji hrvatski krilni igrač i legenda Dinama, je došao na Cipar kako bi potpisao ugovor s momčadi Pafos. Navodno je sve dogovoreno i Mislav Oršić bi trebao postati službeno njihov igrač, a ako je to slučaj želimo mu sve najbolje u nastavku karijere!
  • Mr Anderson
    9.9k
    Pafos se bori za titulu. Ivušić i Šunjić su tamo. Lako moguće da i Oršić ode tamo.
  • mali M
    6.4k
    koliku platežnu moć ima Pafos? Ne pratim te cifre al znam da neki ovdje gledaju na nekim platformama te cifre... Zanima me iz razloga jer kad se Oršića povezivalo sa Dinamom pričalo se da on ima za nas preveliki plaću, od valjda 1mil do 3mil, ovisi kako je ko prenosio.. i sad me zanima koliko će imati u Pafosu... Il kolko Šunjić jedan ima recimo... Da ga je Dinamo htio siguran sam da bi pričali o jednom od većih ugovora u svlačionici, a koliko tu ima...
  • BBBaranja
    2.9k

Nekakav ruski tajkun ih drži,tako da para ima :grin:
  • Mr Anderson
    9.9k
    Da, Rus je neki ušao u klub i od tada se sustavno pojačavaju, svake godine pomalo da bi ove godine došli u situaciju za napad na naslov. Znam da im je Ivušić kad je došao bio najveći transfer u povijesti. Ne znam jesu imali jačih poslije. Šunjić je došao ko slobodan igrač. Orša ak dođe, isto. Prvi transfer iz HNL-a im je bio Jairo kojeg smo navodno i mi htjeli dovesti prije njih.
  • Infinity
    17.2k
    Ako je vjerovati internetu, jaci su od nas po pitanju placa.
  • dinamo vitez
    559
    Intervju s Eduardom uoči Arsenala:

• NVKOD
    2.2k
    Rekao je Dudu u intervju:

I kad sam dolje ovako na taj način čekam priliku da pušem za vratom, čekam svoju priliku.

Ali onda kad uhvatiš ti svoje mjesto u prvih 11, onda ni ti baš nisi miran jer drugi pušu tebi za vratom.

Kad imaš dosta kvalitetnih igrača koji su na klupi, onda znaš, nije ni tebi svejedno. To je politika kluba. A kad nemaš rezerve, onda ti osjećaš da imaš komfort. Znaš da će igrat svaku, a nije bitno kako...

Imati kvalitetne rezerve iznimno je važno jer se tako osigurava da svaki igrač uvijek daje svoj maksimum. Kada nema adekvatne zamjene, može se dogoditi upravo ono što je Dudu rekao – igrač zna da će igrati svaku utakmicu, bez obzira na izvedbu, i postaje mu svejedno.

Nije skroz isto, ali slična situacija dogodila se s Kulenovićem. Jasno je da on nema kvalitetu za prvog napadača Dinama, što se i pokazalo, ali otkad nema Petkovića i otkad je sam u napadu, izgubio je onu agresivnost koju je imao ranije. Uz to, stječe se dojam da mu ponekad nedostaje motivacije. Istina je da je odigrao puno utakmica po 90 minuta, ali konkurencija je ključna ne samo za napadače nego i za ostale igrače jer ih ona tjera da uvijek daju sve od sebe.

Ista stvar vrijedi i za Mišića. On nema adekvatnu zamjenu, što dovodi do "umora materijala", ali i do toga da zna da će igrati baš svaku utakmicu. Nogometaši žele biti na pozornici, igrati u prvih 11, a konkurencija unutar ekipe osigurava da uvijek nastupaju najspremniji igrači.

Sve velike klubove krasi širina i kvaliteta klupe. Pad u formi nekog igrača ne osjeti se jer uvijek ima netko tko čeka priliku i spreman je pokazati da zaslužuje mjesto u početnom sastavu. Mali pad forme? Bum, klupa, a priliku dobiva onaj tko je spremniji i motiviraniji. Tako se osigurava stalni napredak i borba za mjesto među prvih 11.
  • hardek
    3.8k
    Ovo vrijedi samo ako imaš trenera koji je voljan rotirat. Bjelica se recimo hvalio širinom kadra, pa igrao sve utakmice sa istih 13,14 igrača. Onda imaš 11 premorenih i ostatak nezadovoljnih jer i oni vide da kvalitetom nisu daleko od ovih koji stalno igraju a ne dobivaju prilike.
  • Nogo
    4.9k
    Mislav Oršić nastavlja svoju karijeru u ciparskom Pafosu! Kako Germanijak doznaje, Oršić je danas nešto prije 17 sati stavio autogram na vjernost klubu u kojem će se pridružiti suigraču iz reprezentacije Ivici Ivušiću.
  • Praskaton
    3.1k

Drago mi je radi njega a još draže što ce napokon prestat histerija po društvenim mrežama.
    "GDJE JE ORŠIĆ !?!?!" bojna.
  • ShanKu
    1.3k
    Ovo je dosta korektno od Oršića ispalo prema Dinamu i navijačima, nije htjel u Rijeku ali zato u Pafos nije problem :clap:
  • Jurki
    14.6k
    Orša sretno i pokazi tim jazavcima na Cipru kak se igra nogomet.
    Da je drugacija situacija u prvenstvu... jbg.
    Ovak najbolje ispalo za sve..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.