• miro
    5.3k
    On je legenda i ovak i onak, ali da se zajebo - zajebo se gadno
  • marcio amoroso
    39.1k
    On je legenda i ovak i onak, ali da se zajebo - zajebo se gadnomiro

Sam pao, sam se ubio.

Ali da, legenda je sigurno.
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Ja mu ne zamjeram to što je otišao, niti itko ima to pravo, ali si je tim odlaskom uništio karijeru jer je mogao imati puno briljantnih partija za Dinamo, a i reprezentaciju da je ostao, razumijem da je htio isprobat najjaču ligu na svijetu, ali Petković je za razliku od njega bio realan i znao je da mu nigdje neće biti dobro kao ovdje.
  • jp23
    2.9k
    Petković je za razliku od njega bio realan i znao je da mu nigdje neće biti dobro kao ovdje.Teofil Kateran

Složio bih se, da istovremeno Petković ili njegov agent nisu forsirali onu suludo nisku klauzulu u ugovor
  • Teofil Kateran
    1.7k
    U pravu si, potpuno sam zaboravio na to. To je bila igra živaca cijelo ljeto hoće li ostati, ali ipak je ostao.
  • Eduardo
    22.2k
    Što je točno loše u tome da je Orša kao profesionalac želio vidjeti može li uspjeti na najvećoj sceni - u ligi koju mnogi smatraju najboljom i najzahtjevnijom na svijetu?

Ispalo je, nažalost, da ta odluka nije bila dobra, a razlozi tome su brojni, ali to ne znači da nije imao pravo pokušati ostvariti svoje snove izvan dinama...

Ono što je teško razumjeti je način na koji se neki ljudi naslađuju njegovim neuspjehom. Izjava o dinamu kao "najvećem klubu“ sada se konstantno koristi kao "alat" u naslađivanju protiv njega, kao da je to nešto lažno i sad mu se obilo o glavu. Zaboravlja se da je ta rečenica izgovorena s emocijom, iskreno i od srca, dok je nosio plavi dres i davao sve za naš i NJEGOV klub.

Sretno Orša!

dO3sGYy.jpeg

qu50Ntb.jpeg
  • mali M
    6.5k
    Čabraja imao ponudu da vodi mladu reprezentaciju hr ali mu Šikić nije daoDudu9

"to se ne radi!!!" :razz:

Sam pao, sam se ubio.marcio amoroso

jedan od najdražih citata jer uvijek vrlo vijerno dočara manjak logike i promišljanja.. Vrlo primjenjiv na Oršićevom slučaju ali i mnogih klinaca koji inzistiraju da iz Dinama odu van sa 18 godina.. Često završe isto...
  • Paggini
    35k

Vrlo vjerojatno najbolji post na ovu temu. Nemam što za nadodati osim da je u meni strašan žal što je otišao.

Nije oštetio Dinamo, nije ucjenjivao Dinamo, nije izvodio nikakve gluposti - jednostavno je imao želju okušati se u najjačoj ligi svijeta i to je svojim igrama i zaslužio. Znao sam i ja iskoristiti "nema većeg kluba od Dinama osim davljenika u Premierligi", ali jebiga, požalim jako brzo.

Nemam nikakve, ni najmanje sumnja da je njemu Dinamo prvi i najveći klub, ali otvorila mu se prilika i vjerujem da je njemu najgore zbog svega što se dogodilo nakon Dinama. Treniraš cijeli život i otvori ti se prilika koja se otvori možda 0.001% nogometaša u svijetu - da igraju u najboljoj ligi svijeta. Jebiga, ambicija je ljudska stvar.

Navijao sam za njega u Southamptonu, u Trabzonsporu i sad ću u Pafosu. Nadam se da ću dobiti priliku da navijam za njega opet u Dinamu.

Velika legenda kluba i jedan od najdražih igrača svih vremena.
  • Droljo
    11.5k

I plus kad se matematika odradi (transfer, plaća itd) prodajom je klub u plusu. Nije zanemariva činjenica sa obzirom na godine.
  • Paggini
    35k

Ha nisi ubrojao bonus za golove!!
  • Miro Vugrinec
    6.8k
    Ja prvi kazem da nije za Dinamo trenutno i da ga nije trebalo dovesti i smatram da je napravio u karijeri maksimum uz svoje limite. Ali niko mu ne može osporiti da je sigurno u top 3 najveća nogometaša novijeg doba Dinama. Njegovi golovi u europskim tekmama će se prepričavati generacijama i za te najljepše momente u plavom dresu veliki respect za Orsu.

Kao sto kaže i Paggini navijam za njega kao i bilo kojeg normalnog bivseg igrača ili Hrvata vani. Sretno Orsa, nadam se da ćeš pokazati da smo u krivu mi koji smo tvrdili da trenutno nisi za Dinamo, da se pokažeš tamo i ubrzo vratiš kući završiti karijeru u dobroj formi!
  • Eduardo
    22.2k
    Nadam se da ću dobiti priliku da navijam za njega opet u Dinamu.Paggini

Vjerujem da je ovim prijelaznim rokom i njegovim odlaskom u Pafos postalo jasno da je priča o njegovom povratku u dinamo završena priča u igračkom smislu. S obzirom na to da je već u 33. godini života, realno je zaključiti da se ta prilika više neće ponoviti.
  • Sajla
    6.7k
    u NBA igrači nekad potpišu ugovore na 10ak dana. kad bi tako nešto bilo moguće u HNL, volio bih da Orša potpiše takav ugovor s Dinamom na kraju svoje karijere i uđe zadnjih par minuta u nekoj utakmici pred punim Maksimirom da mu još jednom zaplješćemo. bojim se da za više od toga nema mjesta.
  • Paggini
    35k

A i luđe stvari su se događale..
  • serbus
    4.5k
    Kad smo kod bivših baš sam naletio da Ćuže ide igrati u neku egzotičnu zemlju. To me ne čudi nego me čudi da piše 25 godina jel moguće da je tek na 25?
    Imam osjećaj da ga se spominje kroz dinamove posudbe bar 50g ... :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.