• Mandelinho
    557
    Vincenzo Cavaliere (inace Livajin agent) kaže da je Cannavaro njihov klijent.

https://www.youtube.com/live/FZQHg0IC5aQ?si=cqkO1OvJuYZ0Ha3G Na 6:05 krece
  • Murtidzg
    71

Baš mi je izbacio isječak.

1. On je kao novinar koji prati Dinamo, a kao ne zna imena igrača.
    2. Kako se non stop provlači teza da su doveli Bjelicu sa figom u džepu i nitko ne odreagira? Pa da je čovjek imao pobjede nebi mu mogli ništa.

Nisam odvjetnik Marica niti uprave i ja imam dosta zamjeriki i mislim da se kocka i da mu je ovo zadnji vlak, ali prestanite više crnit ovaj klub.

Poruka za ljude koji kao vole Dinamo (bilo da su novinari, youtuberi, instragrameri, tiktokeri), a non stop rovare protiv istoga iz razno raznih interesa:

1. Vratio bi Mamica samo da vam jebe mater jer to očito nitko sada nije sposoban i to zamjeram našem PR-u.
    2. Kada vas sretnem u živo znat će te to vjeruj te. Pun mi vas je kurac da na pljuvačini mog kluba dižete sebi rejting lajkove.
    3. Znam da čitate pa recite koliko Vam trebamo dat novaca da prestanete srat? Evo skupit cu ja koliko mogu nadam se da mozemo i neku zakladu za vas trovace i ljigavce napraviti da imate za pljuge, kavu i gemišt samo da nemoram svaki dan slušati kako je sve u Dinamu u kurcu jer zna se kako ste radili i zakaj ste šutili kad je Mamic bio (čast iznimkama).

Daj odjebite od Dinama.

Oprostite svima na dužem postu, ali nisam izdražao.
  • jakov1
    377
    Vratio bi Mamica samo da vam jebe mater jer to očito nitko sada nije sposoban i to zamjeram našem PR-u.Murtidzg

A što klub može protiv takvih kao Lesički?

Ako ga napadneš, cvilit će kao pizda da je novo vodstvo isto kao Mamić. Sjeti se samo kako je glumio žrtvu zbog akreditacije.

Ako kreneš pristojno, samo mu pojačavaš doseg, a njegove izjave se ionako ne može opovrgnuti jer uvijek podmuklo istinu prikazuje kao nešto loše. Zamisli, tip izjavi da o transferima u Dinamu odlučuje 13 ljudi jer broji članove IO. Kako uopće čitatelju koji nasjedne na takvu glupost objasniti da je to najnormalnija stvar?

Klub radi najbolje što može, bavi se ljudima koje zanima dobre stvari oko Dinama, a kad se dobije dovoljno takvih, onda trovači ostaju bez publike i nestaju.
  • Dudu 9
    418
    Ne znam što vam to treba u životu da gledate bivšeg Mamićevog glasnogovornika i bivšeg navijača crvene zvezde kako raspravlju o Dinamu . Nebitni su i oni i ta opskurna emisija .
  • ElDorado
    1.5k
    Dakle u toj debilani Ante Prkno veli prica se da ce Tarzan biti SD. I sad vidis koji kretenizmi. Taj idiotizam je provalio Franja u onom drugom podcastu. I tak nastaje lažna glasina. A Lesički je toliko zao na liniji Prasička i ostalih.
  • Murtidzg
    71

Ne mogu prihvatiti da se protiv takvih treba šutjeti ili ignorirati. Klub mora imati puno jači PR koji će na svaku manipulaciju ili neistinu reagirati da li ismijavanjem nekih kada se prikupi dosta materijala ili dat neke informacije koje publika ne zna o istima ne znam nisam PR stručnjak niti imam pojma o tome.

Ako netko iskrivljuje istinu ili iznosi poluinformacije, onda se to mora odmah razjasniti – ne zbog njega, nego zbog navijača i javnosti.

Bitne su pozitivne priče, ali pored ovih više ima negativnih. Treba odgovarati na provokacije i štititi ime kluba naravno ne direktno kao klub nego na druge načine, a to znaju ljudi koji se time bave i koji primaju plaću za to. Ako klub to ne može raditi , onda daje prostor svakom trovaču da plasira svoje poluinformacije u medije i tako nastaje lažna glasina kao sto je napisao ElDorado.
  • emreli21
    173
    ne može se klub baviti time. kad bi klub svaki neistinit članak isao demantirat samo bi se time bavili, to nema smisla niti se smije raditi. a ovako neka čitatelji/gledatelji vide i sami odluče kome i koliko vjerovati. jedino kad se objavljuju stvari koje su utužive, a mišljenja raznih "stručnjaka" koji se negdje pojave imenom i prezimenom to nisu, jebi ga.
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Na Tribini večeras najava HNL-a, gost Šapit.
    Na Denisovom podcastu također najava HNL-a , gosti- Kvasina i Luka "Hajdučka Štorija". Ajde, barem će rasprava biti kudikamo normalnija s obzirom da je Luka puno normalniji od onog starog prdonje kojem je ajduk esencija lige, a Dinamo klub koji je osvojia "kup skladišta" kojeg on ne računa kao nešto bitno. Iako, zanimljivije bi bilo da on gostuje s Kvasinom, kad se sjetim njihove skoro dvosatne rasprave na Podcastu 8 24. :rofl:
  • ElDorado
    1.5k
    Od Šapita mi se doslivce povraća. Teški kvarenjak
  • Progressive overload
    172
    Slušam Kvasinu kod Denisa i čini mi se da je on jedini realan Dinamovac na našoj podcast sceni.
  • rakurs
    607

Evo jedan zanimljiv razgovor jednog našeg čovjeka (Robert Reljić iz podcasta 8_24) s navijačem Arsenala koji ima YT kanal sa skoro 2 milijuna pretplatnika.
  • Nadmocniji
    377
    Evo bas gledam tribinu i proljev dobijem na sapita. Lik govori sta ce Dinamu Ivanusec, na kojoj on poziciji igra, u kakvoj je on formi?
    Imbecilu Ivanusec je svemirski brod za svakog ofenzivnog igraca u HNL-u cak i u uzasnoj formi iskljucujuci Baturinu, jer su tu negdje al pari.
    Idi jedi govna sa svojim magarcima koji nemogu predriblat jednog osrednjeg seniorskog nogometasa. Jebemti vise pljuvanje po Dinamu i nasem rosteru pogotovo kad ovakvi blentavi likovi kreiraju javno misljenje.
  • Guest1986
    38
    To je tipicna pila naopako ili takozvano zavaravanje samog sebe. Da taj isti Ivanusec dolazi na posudbu u njegov Hajduk onda bi pricao da je Ivanusec najvece pojacanje prijelaznog roka i da Hajduk sigurno osvaja titulu. Ovako se mora srat. Đava je straj
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Nek se on radije brine oko činjenice da njegov klubić već tjednima ne zna završiti posao dovođenja Janija Mlakarinha, a kamoli nekog ozbiljnijeg imena. A te priče da Ivanušec koji je u idealnim godinama, reprezentativac i igrač sa iskustvom možda i najjače europske lige nakon liga petica, neće raditi razliku u ovom smijehu od lige je urnebesno. Penzioner Rakitić je od prvog dana najavljivan kao pojačanje bez ikakve sumnje hoće li biti top ili flop, a u Ivanušeca koji je mlađi i ima sve gore navedeno se sumnja, ma da....
  • Dzgšb
    1.2k

Sjeti te se Brekala jude lani, kad je trebao doć kod nas ,ismijavanje i ruganje kao da dolazi netko iz Slobode Tuzle koji grije klupu u BH lizi , a kad je se situacija okrenula i juda otišao kod njih , onda je bilo kao da kod njih dolazi Luka Modrić(sjetimo se samo ruganja kao uzeli bi nam i Petka da ima kod njih mjesta :rofl: ) i eto ove godine povijest se ponavlja,samo hvala Bogu Luka dolazi kod nas a oni samo moraju kroz svoj marketing maximalno pljuvati jer boli kad se Dinamo opasno pojačava.

Ili evo ovaj slučaj Kanga - Mlakar nevjerojatno da novinari pljuju do kraja transfer kange,a ovi Mlakar u zadnjih 30 tekmu postigao 1. gol kazu strašno pojačanje u borbi za frizuru , jednostavno ljubitelji antifa medijsko-novinarske scene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.