• Mr Anderson
    9.8k
    Tko bi uopće od naših to mogao pokrivat i branit? Rile će bit tu 100%, a ispred stavit Cordobu? On je bar brz pa ga može stići, natjeravati, ne znammlinchica

Imati će Cordoba posla s njihovim bekom tak da neće on natjeravati krilo. Bitno je da se u fazi obrane postavimo usko i gusto i gurat ih na stranu. Ko ekipa moramo biti kompaktni jer su jedan na jedan oni bolji i brži.
  • don
    9.8k
    u ovoj situaciji sa novim trenerom, sve manje od 3 gola razlike je odlično, 3 je ok a iznad loše.

više bi volia da preskočimo ovu utakmicu jer su šanse da izgubimo ogromne, a sa još visokim porazom bi se stvorila dodatna negativna atmosfera.

kako god bilo, trener i igrači kreću od Istre u subotu.
  • Mr Anderson
    9.8k
    Ak se ne varam, nama ni Perković ni Oliveras ni Moharrami nisu prijavljeni za LP. Po tome imamo samo Rileta i RPG-a na bekovima. Nek me netko ispravi ako griješim.
    Može dodati klince. Svakako bi onda trebao Mikića voditi u London.
  • Heisenberg1986
    275

prek ceg si kupio karte za millwall?
  • Boycie
    1.9k
    Njihova stranica. Millwall tickets. Samo se regas. Ne treba ni dokument, jednostavno je. Svi smo uzimali sektor (dock) 42.
  • Heisenberg1986
    275
    thx, vidimo se onda i na millwallu :)
  • jedan u nizu
    10.9k

busem do londona?
    svaka cast
  • OldSchoolZG
    294
    1998 v Fracuskoj na SP sam upoznal par West Hamovih kibicov , pa tu i tam odem v London.

Par informacij za one kateri/koji ideju prvi put v London. Ogroman grad, gradonačelnik je pakistanec Sadiq Khan.Čeka vas kulturni šok, London više ni Engleski. Doduše i nama su ovi iz Brisela naselili oko 100 tisoč črnih.

Črni činiju 45% populacije Londona, pa je i ulični kriminal ogroman. Najte se sukobljavati s njimi, kajti vekšina črnih nosi mačete (je dobro ste pročitali). Če/ak vas napadneju črni to murja tretira kak kriminal če proglasiju kak su bjelci napali črne to tretiraju kak rasizam i onda su kazne puno vekše.

Vekšina tih črnih v Londonu navija za Arsenal. Čak ga i zoveju črni klub.
    "Kak je Arsenal postal sinonim črnog identiteta" , https://www.bbc.com/sport/football/articles/c3wpdz2nzdvo

No i naša uprava i političari pokušavaju Dinamo pretvoriti v črni klub imamo 13 strancov od toga 7 črnih. I posljedica toga je najgorša obramba v zadnjih 30 let i -7 v HNLu.

Klopa 10/16 evrov - 30/35.5 evrov funti, v pubih morete najti čušpajz/varivo, "pie and mash/pire-krumpir" (preporučam ,to je bila nedgar glavna klopa istočnog Londona, danes tam živiju drugi ljudi i jedeju kebabe,čevape itd.)
    Kaj se tiče street fast fooda, preporučam rajše "fish and chips".
    More se najti i za 10 funti, no obično je to oko 15 funti oko 18 evrov. Fino i vidiš kaj jedeš.
    Restorani su preskupi za mene , tak da neznam kak se krečeju cijene.
    Piva je oko 6-8/9.5 evrov.

Zadnji put sam bil v Londonu 2023, na West Ham proti Gent. Na ovu tekmo ne grem, kajti sam jedva skupil peneze za Milan(3 karte zapad).
    Baš mi je drago kak neki idete na Millwall (klub fatera od Delboya , v "Only fools and horses") proti Cardiffa.Millwall je Super, mali lokalni klub, super stadion i nogomet v drugoj ligi je meni naj.Probajte obvezno njihov "pie and mash/pire-krumpir".

Sretan put svima !
  • Hnlovac
    1.4k
    Stari moj kako ti u SVAKI post uspiješ uvesti rasu. Kaj se mene tiče ak je dobar provod, klopa, cuga i dobra tekma nek budu marsovci u Londonu

Uostalom imali su carstvo sa 30% zemljine populacije, moralo im se dogodi to kad tad
  • Bosskovitz
    14k
    No i naša uprava i političari pokušavaju Dinamo pretvoriti v črni klub imamo 13 strancov od toga 7 črnih. I posljedica toga je najgorša obramba v zadnjih 30 let i -7 v HNLu.OldSchoolZG

Nije jedini dio posta zbog kojeg zaslužuješ ban, ali je zasigurno najpodliji, najbesramniji i najodvratniji.
  • NKDZ86
    2.6k
    svaka čast, sve si dobro rekel stari, najte kaj zameriti čoveku, nema tu rasizma.
    ps. po stilu pisanja opasna konkurencija Faćkeu i naravno sretan put svima koji putuju i uživajte, galamite, popijte...dinamo!
    pratimo vas i gledamo s ponosom!
  • Plavi-9
    768
    da je rekao da je zbog bijelaca obrana loša sve bi bilo ok a ovako je rasizam :rofl:
  • Mikato01
    39
    Protiv Arsenala hrabro i jebiga, kaj bu bu.

Al kolko nas ide na Milwall... jebote...
  • Hnlovac
    1.4k
    samo kaj nitko nikad to nije rekao, a da je rekao isto bi se digli

Jer se obrana dijeli na dobre i loše igrače a ne na crne i bijele kaj neki pokusavaju u svakom komentaru dijelit
  • Plavi-9
    768
    nemojte biti previše osjetljivi i u svemu tražit nekakve probleme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.