• deda
    34.6k
    Pauza nije bila duga, nismo se odmorili ni mi, a sigurno ni igrači od jesenskog dijela još. No to je danak koje plaćaju velike momčadi, a Dinamo je velika momčad.

Prvi protivnik u 2025. godini je Fc Arsenal, gigant otočkog nogometa koji je u svojoj povijesti osvojio 13 puta prvenstvo Engleske, 14 puta FA kup, 1970e Kup velesajamskih gradova, a 1994e Kup pobjednika kupova.

Arsenal je osnovan 1886. godine u sjevernom dijelu Londona, a igra na stadionu Emirates kapaciteta 60.704 gledatelja. S obzirom da je naš kolega Krizy u gužvi nećemo se detaljnije upoznavati s protivnikom, vjerujem da to nije naročito ni potrebno jer svaki ozbiljniji pratitelj nogometne igre dobro zna tko i što je Arsenal.

Ovo će biti peti međusobni susret Arsenala i Dinama. Englezi su ubilježili 3 pobjede, a naši plavi jednu. Sve 4 utakmice odigrane su u sklopu natjecanja pod imenom Liga prvaka.

Rezultatski od ove utakmice ne možemo puno očekivati, vjerujem da je većina naših razmišljanja okrenuta prema poboljšanju nogometne igre koju pružamo na terenu. Nažalost nove igrače koje smo doveli u ovom prijelaznom roku nećemo moći koristiti u ovoj utakmici tako da je kadar na raspolaganju isti kao i prošle godine minus Japanac Ogiwara koji je napustio naše redove. U ovoj utakmici sigurno neće nastupiti ni još uvijek ozlijeđeni Petar Sučić i Bruno Petković dok je status Josipa Mišića u najmanju ruku upitan.

Želimo našim dečkima dobru nogometnu predstavu na početku sezone!
    1. Kakav ishod utakmice Arsenal - Dinamo očekujete? (174 votes)
        Pobjeda Dinama
        32%
        Remi
        28%
        Pobjeda Arsenala
        40%
    2. Da li putujete na gostovanje u London? (174 votes)
        Da
        30%
        Ne
        70%
    3. Kakav plasman očekujete za naš Dinamo nakon grupne faze Lige prvaka? (174 votes)
        Plasman među 24 momčadi i nastavak natjecanja u Ligi prvaka.
        65%
        Plasman ispod 24. mjesta i završetak europske sezone.
        35%
  • hardek
    3.8k
    Od kad je izvučen ždrijeb, ovo gostovanje i ono kod Bayerna sam odmah u glavi prekrižio. Vjerovao sam da protiv svih drugih možemo nešto izvuć, pa čak i protiv Dortmunda da smo bili kompletni.

Mogu oni bit u kakvoj god formi i koliko god im igrača bilo ozljeđeno mi tu stvarno teško možemo do boda ili bodova.

Nadam se da neće bit preko 3 razlike i da nećemo izgledat kao protiv Bayerna čisto zbog Fabia i mira u kući. Iako ne sumnjam da novinari već imaju napisane članke samo čekaju rezultat da stisnu publish.
  • Dinamosaur
    1.8k
    ,@deda svaka cast na uvodu i otvaranju teme

Sad cekamo da Londonom zagrmi.. VOLIM TE DINAMOOOO
    Sretno svima koji putujete!
  • Boycie
    1.9k
    Pobjeda, nekim cudom, bi ispisala povijest prolaska u knockout fazu LP koju dugo niko sa ovih prostora ne bi ponovio osim eventualno nas samih, okrenula bi sezonu za 180° i mnoga tipkarala i kriticari bi se zavukli u misje rupe, a atmosfera bi preko noci postala pozitivna. Tukli smo vec i Tottenham i West Ham i Chelsea pa i Arsenal. Dajte da sanjam, kao dinamovac uvijek vjerujem. Navijanje ce biti bez sumnje jos jedno povijesno, skolsko, kultno i za mnoge njihove navijace koji imaju cast tome prisustvovati - nesto nevidjeno... Zakazati necemo sigurno. Sretan put svima, vidimo se dan prije na Millwallu nemali broj nas, a u srijedu nek izgore Emirati!
  • GOAT
    1.7k
    Samo da se cuvamo njihovih prekida jer su tu ubojiti.

Otkako im je Saka van terena i igra im je nekako oslabila sto je ocekivano, ocekujem njihov dosadni posjed, Havertza koji fula zicere i našu pobjedu :pray:

I veseli me sto ce napokon bit navijanja jer ove pripreme na mute bole za uši
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Ako su ih crveno bijeli šugavci iz Pireja mogli dobiti u zadnje 3 njihove tekme na Emiratesu, zakaj se mi nemremo nadat barem nekom remiju? :strong: Vjerujem u ok rezultat. Neka se ponovi reza sa Old Trafforda 1999., ne bih se uopće žalio. :cool:
  • Dinamosaur
    1.8k
    nama nije problem stvoriti sansu nego obraniti se
  • ZrnTSCHeZ
    689
    Zadnje dve tekme (Tottenham i Villa) dosta puta su ponavljali akciju gdje naveliko kombiniraju po desnoj strani, s puno dodavanja u tom prostoru navlače cijelu obranu da se pomakne u tom smjeru pa dok se desni bek zavuče na stopera brzom dijagonalom izbacuju Trossarda lijevo u kutu 16erca koji onda ima pola hektara slobodnog.
  • Jos-Optimus
    4k
    Nevistićeva utakmica života, Rogova utakmica povratka, Baturinina utakmica potvrde, Kulenova statement tekma, Mmaeova utakmica dokazivanja i Cannavarova "mister" utakmica: 0:1 i pišemo povijest
  • Olmic
    3.9k
    Mislim da nemamo bas nikakve sanse i samo da se ne osramotimo jer bi nas to ubilo

Neva
    Rile Ktc Mmae Raul Rpg
    Ademi Rog Baturina
    Kulen i Pjaca/Hoxha
  • Neron53
    1.2k

Bas suprotno, u ovoj tekmi bi radije vidio 3 boda uz losu igru nego suprotno.
    Pa nek igraju bolje od Istre :)
  • mlinchica
    2.3k
    brzom dijagonalom izbacuju Trossarda lijevo u kutu 16erca koji onda ima pola hektara slobodnog.ZrnTSCHeZ

I onda nerijetko puca na gol, a ima vremena i za bilo što drugo odigrat. Baš im je primjetna ta kombinacija. A i Trossard im je možda u najboljoj formi trenutno.
    Tko bi uopće od naših to mogao pokrivat i branit? Rile će bit tu 100%, a ispred stavit Cordobu? On je bar brz pa ga može stići, natjeravati, ne znam..
    Da, mora biti Nevina utakmica života.
  • recikaj86
    522
    Igraj Dinamo, hrabro Dinamo!
  • NitkoBitan
    22k
    Sretan put svima!

IMG-20250120-WA0004.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.