• Sibirski plavac
    2.8k
    Znači Island, Slovenija i neka egzotika tipa Kuba/Cape Verde nam sad slijede? Egzotiku rješavamo, sa Slovencima bu grdo ali valjda ih možemo dobit, dok me Islanđani plaše jer nama skoro nikad te sjeverne repke (Island, Švedska, Danska, Norveška) nisu bile mačji kašalj radi svog specifičnog brzog rukometa. Nadam se najboljem...

Evo u međuvremenu našao dva bisera od komentara vezano za večeras "Nek ste vi uzdizali ovog vikinga na klupi, da je domaći trener nakon ovoliko kredita imao ovakve rezultate, javnost bi ga razapela", "Ljudi, mi smo samo jednom u 20 godina uspjeli uzeti zlato na turniru koji se igra skoro svake godine,što dalje pričat".

Ovaj drugi mi je potpuno nejasan. Što je pisac htio reći?
  • Tom Hanks
    3.3k
    Ovaj drugi mi je potpuno nejasan. Što je pisac htio reći?Sibirski plavac

• M94
    1.5k
    Postali smo, tj. već neko vrijeme smo prosječna ekipa u rukometu.
    Egipat nas na dva zadnja velika natjecanja prvo dobiva 9 i sad 4 razlike s tim da smo sad bili na domaćem terenu i nije ni blizu izgledalo da se može okrenuti. Treba se naviknuti. Nije Egipat bzveze ekipa da ne bi bilo zabune, al hoću reć dokle je došlo.

Inače, proper utakmica Eaglesa i Ramsa po snijegu. Grude padaju jbt.
  • Crni86
    7.3k
    Užasno me je nerviralo to umjetno pumpanje euforije nakon razvaljivanja dvije rukometne egzotike.Mr Anderson

I onda je jos zakljucak veceri strucnih komentatora da je ovo danas bilo dobro, ali nismo imali srece. Treba se pomirit da nemamo vise klasne igrace, to se vidlo i danas gdje oni u svakom kljucnom trenutku donose krivu odluku.

Egipcani su se nudili, ali mi nismo htjeli. Jbgaa.
  • Sajla
    6.6k
    nisam imao neka očekivanja od ove utakmice, ali bar sam prije početka, kad su pustili Marinu od Prljavaca mogao liku u redu ispred otpjevati kako je imala oči boje vena, boje Dinama. naime, nosio je Livajin dres.
  • Toni90d
    1.1k

Ima druga snimku, kad su odlazili sa tribina, gdje se vidi da je desna osoba žensko, a lijeva muško.

https://streamable.com/p12h3c
  • Dinamosaur
    1.8k
    kad su pustili Marinu od Prljavaca mogao liku u redu ispred otpjevati kako je imala oči boje vena, boje Dinama. naime, nosio je Livajin dres.Sajla

Strava. I kak je proslo?
  • rioda
    6.3k
    Kao klasični siječanjski komentator rukometa, zaključujem da se i ove godine, kao i valjda prošlih 15, mučimo za svaki gol i da je sve plod individualnih akcija, a protivniku dozvoljavamo dosta lakih golova. Kad gledam recimo jučer Egipat, točno se vidi protočnost u napadu kojom dođu do lakog šuta, što mi nemamo. Nemamo ni vanjskog šutera.
  • Marley
    2.7k
    Zasto Sostaric dobije tako malo minuta?
  • ksapi
    3.5k

Malo? Pa igrao je poluvrijeme
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Nije bilo sve tako strasno. Jako puno smo griješili, atmosfera može donijeti i nervozu ,previše euforije ajde znaj šta je bio razlog da Martinović osvoji dvije lopte na minus jedan i onako bezveze ih baci u aut..pravili smo greške u jako bitnim trenutcima gdje smo hvatali zaostatak i imali priključak. Da bi bili konkurentni jedini način je odigrati na visokom nivou 60 minuta . E sad ,da li smo to u stanju to je pitanje. Ljudi moramo shvatiti da nam Duvnjak i cindra na playu znače jako puno. Karačić je dobar ali nije uigran sa momčadi. Djelovao tromo što je i logično ali će se to popraviti. Pavlović me nije oduševio ali može biti taj . Treba strpljenja i minuta . Ono što ne brine i na što sam upozoravao da mi nemamo vanjsku liniju ili ono što imamo je tanko . Krila ok kad dobiju loptu. Pivoti su nam sasvim solidno,golmani bolji nego prije . Stekamo u napadu
  • austrijanac
    5.2k
    Utakmica u skladu očekivanja te poklon kladionica hrvatskih na granu od 28 golova.

Bez dva srednja te još kad dodaš da je Egipat jako dobra ekipa, ne znam čemu čuđenje porazu.
  • Mr Anderson
    9.7k
    Bez dva srednja te još kad dodaš da je Egipat jako dobra ekipa, ne znam čemu čuđenje porazu.austrijanac

Još da im je Salah igrao, dobili bi nas 10 razlike.
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Egipat jako dobra ekipaaustrijanac

Say it louder to "siječanjski pratitelji rukometa", they cannot hear you.
    Meni je urnebesno nakon lekcije koju su nam očitali i na prošlom svjetskom (famoznih -9) i jučer u Areni, i dalje među ljudima za koje znam da su samo siječanjski pratitelji vlada podcjenjivanje tog istog Egipta i kukanje za prošlim vremenima, te naravno navođenje one famozne tvrdnje "Sramota na što smo spali da nas neki afrikanci ovako guze, Balić i ona legendarna ekipa bi ovakvu ekipu već u 10 minuta riješili bez po muke".

Ljudima očito nije jasno da se dogodio naš pad, ali i veliki rast drugih zemalja koje ulažu u rukomet i kao što vidimo nekima se to ulaganje brzo vraća. Zanimljivo, kada je npr. Maroko na nogometnom SP u Katru namučio Hrvatsku i u grupi i u tekmi za treće mjesto, nije bilo komentara kako je sramota da nas neki tamo Maroko drži u neizvjesnosti, nego se čak i pravdalo argumentima "pa Maroko je dobra repka, ne znam čemu čuđenje, imaju par vrhunskih igrača koji igraju u top klubovima". Iako se taj argument može koristit i za Egipat u rukometu, iz nekog razloga ga ljudi ne koriste. :chin:
  • Sajla
    6.6k
    nisam siguran jesi li ironičan, ali nema se kaj pričat. mi smo svoje otpjevali, on je šutke gledal pred sebe i to je to. rukometna repka, žene, deca i starci, nije baš podloga za nešto više od ekipe blizu 5 banki :D

te naravno navođenje one famozne tvrdnje "Sramota na što smo spali da nas neki afrikanci ovako guze, Balić i ona legendarna ekipa bi ovakvu ekipu već u 10 minuta riješili bez po muke".Sibirski plavac

da, a ti "neki afrikanci" prije koju godinu ispali od jedne Danske na SP tek na sedmerce, na OI u Tokiju igrali za broncu itd. nije rukomet više sport kojeg igra par zemalja u Europi, a ostalo su jazavci...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.