• GOAT
    1.7k
    Swifticu u ložuZgDLions

Dokle god ona dolazi i donosi njima zaradu gurat ce i Chiefse. Prvih par utakmica su više nju pokazivali nego teren :lol:
  • miro
    5.2k
    Ali sutra je inauguracija, tako da očekujem promjenu sudačkog stava prema Kansas City Swiftsima
  • Keyser Soze
    11.7k
    16-1, prvi seed, bye week i onda ispadnu u prvoj rundi.
  • ksapi
    3.5k

Cindric je i u klubovima staklen.
    I on i Dule su na ubrzanim terapijama, postoje neke minimalne sanse da ih se zakrpa za kasnije.

Ako nista drugo, barem ce Karacic dobiti oprostaj od repke kakav zasluzuje, na domacem SP-u. Covjek koji se uvijek odazivao, bacao na glavu, bio tu i kad je sjedio na klupi.. a po pozivu izbornika sada je izjavio da ce doci pa makar igrao i 5 minuta. Jedan od vecih frajera u repki u novije vrijeme, dosta podcijenjen od svih.

Nazalost, preostaje nam samo da se brutalno potucemo danas i dobijemo nekih 25-24. Obrana sa Susnjom sada izgleda puno bolje nego na OI, ali ovo je prvi pravi test.
  • austrijanac
    5.2k
    Karu bi uvijek uzeo ispred Cindre. Gospodin Veliki.

Svi bi se lako riješili Cindre (pogotovo nakon ekscesa u Švedskoj), no mi nemamo luksuz biranja.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Nisu bezveze bile priče od prije u vezi cindre. Ja ozljedu neku nisam primjetio osim što se buni i dobacuje na svaki dodir . Ko zna što se desilo,a možda je i trener kojeg boli ona stvar za ko je ko,za ime konačno rekao bok . Radi atmosfere u momčadi. A ako je ozljeda ne vjerujem da je išta ozbiljno. Možda preventivno ,pa preskače samo egipat,onda ima par dana odmora . Nadam se da je to u pitanju. A Kara je svakako po meni trebao igrat od početka
  • gledatelj
    685
    Znači trener mu rekao bok radi atmosfere, a dan ranije mu dao kapetansku traku. Sigurno, da.
    Btw ni Cindrić ni Duvnjak još nisu otpali za ostatak prvenstva. Kako stvari stoje velike su šanse da se oba vrate do kraja.
  • ksapi
    3.5k

Nisu velike sanse, nego male. Obojica imaju rupture
  • gledatelj
    685
    Govorim neke poluinsajderske informacije.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    nemoj plz polu insajderske
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k
    Govorim neke poluinsajderske informacije.gledatelj

Cindrić je službeno maknut s popisa i umjesto njega je Karačić stavljen. Duvnjak je još uvijek u zapisniku. Što potencijalno znači da je Duvnjak još u igri za drugi krug, a Cindrić je gotov s prvenstvom.
  • plavi devet
    443
    po pravilima se može opet Cindrić vratiti na spisak.
  • gledatelj
    685
    Cindrić se može prijaviti za drugi krug i radi na tome da uspije. Eto
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    koliko je ozbiljno? Baš ruptura ili istegnuće? Ako je ruptura nema teorije da se vrati . Ja stvarno nisam vidio ništa ozbiljno . Više sam se prepao za rame nakon jednog pada
  • gledatelj
    685
    Nista o tome
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.