• Zvonkec
    145
    Cindrić i mandić svako prvenstvo ozljeda kaj se odazivaju uopće ak im se ne igra statistički je nemoguće da se baš svaki put ozljede isti ak si tak polomljen oprosti se brate i svaki na svoju stranu da na pripremama imamo igrača koji bu igral
  • seljak86
    2.7k
    Koji su k pokazali ovu nakazu nakaradnu, fuj
  • Ivdzo11
    5.2k
    Kako mu Džomba uvali ahhaha

"Gradonačelniče, jedno pitanje, kakvi ste sa sportom, znamo da kruzi onaj video da vam kosarka bas i ne ide" hahahah
  • Brotnjo
    547
    [img]http://Screenshot-20250119-202008.png
    Mila majka za ovu dvojicu, izgorili na tribini
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Ajmoooo na glavu svi ,ajmo Kuzma ,idemo dečki
  • Marley
    2.7k
    Ajmo decki i ovo izgurati nekako :strong:
  • seljak86
    2.7k
    Usporavanje igre je kulturna baština Hrvata.
  • ZrnTSCHeZ
    687
    Karačića nije vodil na OI, nije mu bil u planovima za SP, zoveš ga kak jokera nakon dve tekme i ozljeda...i onda je odmah kapetan.

Moram priznati da ne kužim kak preko noći dođeš od višestruko prekobrojnog do kapetana.

Da se razumijemo, nije ovo napad na Karačića, nimalo, meni je uvijek bil odličan igrač i ovim odazivom je pokazal kolko mu stalo, već fakat ne razumijem takve oscilacije u razmišljanju vodstva/struke
  • Facke
    4.8k
    Obrana nam he propuh, realizacija jos gora. Prvi male ozbilnini protivnik a mi sme za onu stvar trenutne.
  • Droljo
    11.2k
    od višestruko prekobrojnog do kapetana.ZrnTSCHeZ

Machadov poučak.
  • Slush
    826
    Ovo je zadnjih 20 minuta koje sam pogledao u zivotu rukomet.
  • Peškaman
    5.8k
    Koliko smo loši,ovo je i dobar rezultat na poluvremenu.
    Fascinantno kako zajebemo svakog igrača više.
    Najveća misterija mi je Srna.
  • Sven
    97
    Okrecemo ovo
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Ništa ovi toliko nisu bolji. Možda u prvih par minuta. Krme debelo na golu je usmjerilo tekmu ka njihovoj pobjedi. A i naš dragi Kuzma danas ništa skoro, njegove obrane bi nam vrijedile ogromno. U najboljem scenariju vidim remi na kraju, pobjedit nećemo sigurno jer ne znam jesmo li uopće vodilo ijednom danas? Ili njihova pobjeda ili remi, treći scenarij nažalost ne vidim.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Sad se vidi kvalitet Srne ,kad je obrana zaigrana nema ga nigdje ,a i ovaj Pavlović taraba žešća. Dobar je egipat , a mi smo dosta toga promašili. Možemo ovo preokrenuti ali se moramo potući sa njima. Jako prljavi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.