• austrijanac
    5.2k
    Sučić trenutno ide u klub koji je prošle godine uzeo 95 bodova u Italiji. Klub koji je nedavno igrao u finalu Lige Prvaka.

To sve govori koliko je naš mali Pero velik te mu želim svu sreću.

Siguran sam da će Dinamo i kratkoročno i dugorčno profitirat od ovog transfera.
  • Beowulf112
    368
    Steta samo sto se pred kraj ozlijedio...imam osjecaj da je bio u uzletu...mislim da ce ostvarit dobru karijeru jer je prije svega jako inteligentan igrac...za poziciju koju igra ima i jako puno golova i asistencija
  • dbut
    87
    Kaj nije zabranjeno jednom klubu da pregovara i dogovara uvjete sa igračem dok je on pod ugovorom s drugim klubom?

Kako Inter može dogovoriti sve uvjete sa Sucicem ako još dinamo nije pristao na transfer?
  • rokikaciga
    29
    Kako Inter može dogovoriti sve uvjete sa Sucicem ako još dinamo nije pristao na transfer?dbut

To nažalost svi delaju. Pa već se zna sigurno godinu dana da je Trent sve dogovorio sa Real Madridom i koliko dugo je Mbappe pregovaral sa Realom?

Nažalost to je tako danas...postoji i mogućnost da je Dinamo dao zeleno svjetlo Petru i Interu da pregovaraju a ako se dogovore da će Inter i Dinamo pregovarati oko cijene kaj mi nema smisla jer onda gubiš u startu
  • njurci10
    43
    je, ali puno puta klub da dozvolu , i onda kad se dogovore klubovi nema prepreka za transfer.
  • CastAway1986
    2.4k
    15M plus bonusi je minimum minimuma što treba tražiti!
  • dbut
    87
    Nek daju 25M pa slobodno mogu pregovarati... Prodat igrača koji je top talent u trenutku kad ti lova nije bitna, tj financijski si siguran, a loviš zaostatak u prvenstvu i još sve to po trenutnoj procijenjenoj tržišnoj cijeni? Nema nikakvog smisla, jedini argument je "igrač želi"...

Cak i da ostane do ljeta, riskiras da igrač bude mislima već u Milanu i da baturina počne tražit di će se i on prodat!

Nadam se da će netko tamo zaustaviti prodaju i pričekat osvajanje prvenstva + eventualne playoff utakmice za ligu prvaka...
  • dbut
    87

Ne bi Realu dao da pregovara ni sa Pericem bez prihvaćene ponude sa naše strane... Ak propadne transfer razjebu ti igraca
  • Jaro
    8.8k
    Pa ne pregovara klub s igracem. Zato postoje posrednici, manageri... Jbg, svi znaju kaj se desava al tehnicki nije prekrseno pravilo i mos se fuckat..
  • Mali Zeus
    15.1k
    Do travnja je na rehabilitacijiNitkoBitan

Otkud sad travanj?
  • Mr Anderson
    9.8k
    Do travnja je na rehabilitaciji, a dok se uigra gotovo je prvenstvo i neki drugi igrac ce vec bit "zagrijan"NitkoBitan

To nije istina, početkom veljače uključuje se u treninge.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.