• Droljo
    11.2k
    Selahija se može potpisati đaba već sad i da dođe na ljeto? Ak je tak ja bih reagirao. Ako ode sučić imamo roga, kačavendu pa i mišića na toj poziciji te bi pasao selahi kao šestica.
  • rioda
    6.3k
    Večernji. Sučić u inter
    Po njima rešeno.
    Droljo

Tu ne vidim baš nijedan novi detalj koji do sad nismo znali.

Slično kako je danas Index objavio da je otkriveno što koči prelazak Ivanušeca u Dinamo, što znamo već otprilike dva tjedna :lol:
  • Nogo
    4.8k
    Navijačima možda i najzanimljivija je tema – produžetak ugovora s Lindonom Selahijem i… Vijesti su dobre. Svakim danom dvije su strane sve bliže dogovoru o novom ugovoru koji bi i Rijeci i Selahiju omogućio mirni proljetni dio sezone, a onda i mogući ljetni izlazni transfer.

Nacional

Naravno, hoće li se sve dovršiti ovisi o Dinamu. Sučić je ugovorno vezan za zagrebački klub do lipnja 2028. godine te u uredima hrvatskog prvaka definitivno žele uprihoditi lijepu cifru za momka iz Livna. Interova ponuda Dinamu iznosi 12 milijuna eura uz još tri milijuna eura prilično lako ostvarivih bonusa, čime bi se transfer lako popeo do 15 milijuna eura. To bi Sučića učinilo šestom najskupljom prodajom u povijesti Dinama, no taj iznos ne zadovoljava u potpunosti klupske čelnike. Prema informacijama kojima raspolažemo, Dinamo želi iz transfera izvući još neki novac, prvenstveno u kontekstu postotka od idućeg transfera.

Ne znam jesi li pročitao tekst?! Sve copy/paste od jučer.
  • Droljo
    11.2k

Ali podnaslov je vrh:
    "Veliki posao na Maksimiru je pred završetkom. Dogovor je pao, peglaju se zadnji detalji."
  • austrijanac
    5.2k
    Problem je što nema baš puno SD-a na tržištu, a oni koji su već u klubovima bi teško došli kod nas.

Nije ni čudo da Marić gubi podršku, no pitanje kako bez njega.
  • dinon7
    1.4k
    12+3 je los posao za Dinamo. Tko god sto mislio i rekao
  • NitkoBitan
    22k
    12+3 je los posao za Dinamo.dinon7

To su klasicne zabarske taktike podcijenjivanja i opipavanja pulsa.

Fiorentina je nudila za Sutala prvotno 12/13 milijuna eura pa je otisao za oko 20. Como je nudio za Sucica ispod 10 milijuna sa bonusima pa sada pricamo o iznosu oko 15. Interu je prva ponuda 12 milijuna eura + bonusi sto znaci da mi od nekog mozemo izvuc barem 17 + bonusi, siguran sam u to. Ako nece Inter ima tko hoce.

Uostalom i sam Maric je rekao da je Sucic najveci eksponat kluba. Nema mi logike takvog prodavat za 15 jer si samo snizavamo ponude u buducnosti.

https://www.24sata.hr/sport/borussijin-direktor-otkrio-maric-mi-je-rekao-da-je-sucic-najbolji-1019573
  • njurci10
    43
    Neće onda će brojati koliko je zaradio
  • Omake
    5k
    A možda Sučić ostane do ljeta, a mi na ljeto npr besplatno dovedemo Ljubičića starijeg.
  • Paggini
    34.5k

Javi se na poziciju SDa i u CV samo stavi postove s foruma, pomognem ja sa selekcijom ako treba
  • austrijanac
    5.2k

Budes pogurao kad ces ic po karte iza karatane prek veze.

Adminske fore...
  • plavadesetka
    60

Neki igrač može ispasti i dobar što ne mora značiti da je taj pristup dovodenja dobar, ako dovedeš 5, možda i pogodiš jednog, ali je li to dobro za klub?

15m za Sučića bi bila sramota za klub, moderniji i bolji igrač od Baturine. Poljaci su Antu Crnca prodali u Championship za 11m eura!
  • Jos-Optimus
    3.9k
    ne razumijem sto govoris i sto mi tocno odgovoras, samo sam ustvrdio da novinari seru, vrše ciljane napade, a ispricati se nece kad i ako pogrijese
  • dinon7
    1.4k
    Vjerujem da su i u klubu svjesni da za Sučića moramo dobiti vise. Isto tako ukoliko nam Inter neće plaćati (kao sto je RB Leipzig) za svaku odigranu utakmicu, neka si ga odmah uzmu. Razvijati nekom igrača for free je ludost na koju nadam se nećemo pristati. S tim novcima odmah kupiti nekog talentiranog klinca i osigurati mu neke minute u proljetnom djelu sezone. Čini mi se da je mister dosta sklon tomu i da će mladi imati i vise nego dovoljno šanse da dokazivanje
  • don
    9.7k
    najbolje da ćeš Sučića na tribinu stavit, jer eto jednom Interu razvijaš igrača.
    Boli nas ona stvar za Inter, bitan je Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions