• Nadmocniji
    338
    Ma kakav Soldo, nije to igrac za Dinamo. Daj onda radije Selahija.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Soldo puno priča malo radi,nema on baš ništa u sebi. Pratim ga već dugo i odustao sam . Pa za njega je Vrba Maradona
  • Haza
    7.8k
    Soldo puno priča malo radi,nema on baš ništa u sebi. Pratim ga već dugo i odustao samKujtim Shalla

Malo radi? On je treći najefikasniji igrač lige, daleko najviše golova i asista ima od svih veznjaka u ligi, uz to ima tek 21 godinu, a igra pozicije 6 i 8, gdje ti nije zadatak samo zabiti gol.

Edit: ima 4 gola i 4 asista kao zadnji vezni Osijeka. U nekim trenucima prvenstva je kreirao svaki drugi gol Osijeka, i valorizacijski bio treći najkorisniji igrač lige, ne znam dal ti podaci stoje zaključno s krajem polusezone, ali riječ je o igraču koji je sigurno ogroman potencijal, na kraju dana ako ga možemo povući za 1 mil eura, uvjeren sam da bi na njemu jednog dana mogli dobiti nekoliko puta više love.
  • Dani Olmić
    758
    Kakav Soldo, bolje onda vratit Vrbancica sa posudbe nego ovog

Jos pogotovo nebi poslovao sa tim ciganima … jedino ako nam ga poklone i preuzmu placu :rofl: … kad smo htjeli njihove igrace (Mierez, Dantas) onda nisu htjeli e pa ne bi ni ja sad
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    kolega iznenadjuješ me ako misliš da ima bilo što u soldi da može zamjeniti Sučića. U većini se slažemo ali ovaj puta absolut i ne. Mi za asistencije i kreaciju imamo igrača ,fakat većina naših veznih. Ono što nam fali je baš igrač koji je motoričan ,brz i koji će igrat po terenu. Što on definitivno nije . Nije sve u golovima . Nama treba igrač koji će zaustaviti kontru na vrijeme. Odraditi prljavi dio posla. Pušite karton za oštar start a ne mlatarnje rukama i odbacivanje sudcu na svaku odluku kao da je on neki autoritet. Ali respekt za tvoje mišljenje i hvala na podatcima
  • Haza
    7.8k
    ako misliš da ima bilo što u soldi da može zamjeniti SučićKujtim Shalla

Sučića ne može zamijeniti nitko, jer je riječ o ponajvećem talentu Europe na svojoj poziciji. Vrbančić nema niti približno iskustva kao Soldo, koji već iza sebe ima tri godine solidnog HNL iskustva.
    Ne mislim da je Soldo neki novi Brozović, ali nisu medijske patke da ga želi Rangersi, i trenutna mu je tržišna vrijednost između 2 i 3 mil eura, ako ga možemo vratiti za 1 mil eura, ne vidim rizik u tom poslu.
  • rioda
    6.3k
    Jos pogotovo nebi poslovao sa tim ciganima … jedino ako nam ga poklone i preuzmu placu :rofl: … kad smo htjeli njihove igrace (Mierez, Dantas) onda nisu htjeli e pa ne bi ni ja sadDani Olmić

Dinamo ima klauzulu po kojoj ga može otkupiti ove zime
  • E46
    1.1k
    Sucica jedino moze nadomjestiti Selahi da se ne osjeti odlazak, al bojim se da necemo dovesti Selahija nazalost.
  • Dani Olmić
    758
    ma znam da ima al kazem, ima tu boljih rijesenja ako bi stvarno otisao Sucic …
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    Opet se piše o Kangi i njegovim bonusima na indexu,stvarno su dosadni sa tim više.
    Moj prijatelj je radio u računovodstvu jednog kluba i rekao mi je da je svaki jebeni igrač tu imao premije za pobjedu,gol,asistenciju,obranjen penal ili čistu mrežu.
    Piše se o tome već tjedan dana kao da je to nešto novo u svijetu nogometa.
    Po broju članaka čovjek bi pomislio da je Dinamo izmislio u nogometu te bonuse
  • austrijanac
    5.2k
    Treba napravit filter nekakav i zabranit linkove koji su napisani od strane Dražena Krušelja i sličnih.

Smeće je pisao za Jutarnji, Za tovare i sad za sportske.
    Gdje god i što god je pisao, samo je srao radi svoje nejebice i frustracije u životu.

Na to sve, lik je obažavatelj smeća našmrkanog.
  • E46
    1.1k
    Majku ti jebem kruselj bi rađe doveo roka simic nego kangu hahaha.

Ali da, ukoliko Sucic ode vec sada na zimu, onda treba kesirat Selahija i uzet ga. Ukoliko se dogovori transfer za ljeto, onda dogovorit jos ove zime Selahija besplatno na ljeto i to javno objaviti da je potpisao predugovor i da je od ljeta Dinamov igrac.
  • rioda
    6.3k

To smeće od novinara bi se moglo posvetiti pisanju biografije bivšeg člana uprave, ionako već ima dobar dio materijala u "svojoj" knjizi koju je nedavno objavio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions