• Kujtim Shalla
    3.8k
    Treba napraviti i postave najgorih ,bilo bi tu radosnog momenata i sjećanja . Da bude vedrije
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    I u vrhu napada Killer Sivonjić,za njega je kule beba mala
  • Navijač Dinama
    9k
    Treba napraviti i postave najgorih ,bilo bi tu radosnog momenata i sjećanja . Da bude vedrijeKujtim Shalla

Samo ovo nije bilo najbolji pa da bude najgori, nego je tema najdraži, dakle suprotno bi bilo najmrži. Meni bi osobno Tomo delija, Robi i debeli predvodili listu. Čak i Ćiro kao trener bi tu bio. :smile:

Al istina i to tvoje, baš smo znali bit "mamac" i utočište za svakakve poluigrače tipa Lecjaks, Doumbia, Anderson, Sivonjić, Špehar, pa onaj Šitum, Slepi, Željin Plavi 9(Krpić), Fatos pa velikani Lee Addy, Lončarić... do sutra komotno možeš.. :lol:
  • Noel
    8.2k
    4 4 2
    Livaković

Mihael Mikić
    Tonel
    Theophil
    Joško Gvardiol

Edin Mujčin
    Luka Modrić
    Dani Olmo
    Mislav Oršić

Bruno Petković
    Soudani
  • The Undertaker
    6.5k
    Vlak, Cufre, Tonel, KTC, Tomečak, Zajec, Mlinarić, Ademi, Boban, Oršić, Cico Kranjčar

Trener: Bjelica
  • marcio amoroso
    39k
    Livaković- Ćorluka, Theo, Tonel, Cufre- Ademi, Marić, Boban- Olmo, Eduardo, Orša

Najdraži po pozicijama, ne najbolji.
  • Brusa
    2.1k
    Butina, I. Cvjetković, Mlinarić, Eduardo, Šokota, S. Marić, Tomečak, J. Leko, Prosinečki, D. Šimić, G. Jurić.
    Eto, da bar malo nekog balansa bude po pozicijama :grin:
    Klupa: Monsider, Z.Boban, M. Kovačić, KTC, Cico,
  • IstokKa96
    817
    Ladić - Krznar, KTC, Mikić - Mujčin, Ademi, Marić, Oršić - I.Cvitanović, Viduka, Eduardo

Klupa: Livaković, D.Šimić, Bišćan, Polovanec, Etto, S.Mladinić (ona 2 gola u derbijima 96. se ne zaboravljaju) Sammir, Leko, Olmo, Petković

Trener: Bjelica
  • NitkoBitan
    22k
    Anketa kaze najdrazi igraci... uglavnom, imam nepopularno misljenje. Ne razumijem zasto vas toliko stavlja Livakovica.

Livakovic nije Dinamovac, momak nije neki karakter te je forsirao transfer u jbni Fenerbahce. Pored Ladica koji ima oko 800 nastupa za Dinamo, Kelave kojem tece plava krv i koji dan danas na razne nacine stoji uz klub, pa eto i jednog Kocha cija je izjava ostavila dubok trag...
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Butina ,Cufre,Ćorluka,Panadić, G.Jurić, Bišćan,Mujčin, Boban, Cvitanović, Viduka,Šalja
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    čovjek je bio kapetan Dinama,svaki gol luđački slavio pa čak i na 6-0,plakao na odlasku kao beba i donio nam toliko pobjeda u hnlu i Europi svojim obranama.
    Zašto nam ne bi bio najdraži? Forsirao je i Mislav transfer u još jebeniji Southampton pa smo ga svi stavili među najdraže.
    Ja bi onakvom golmanu i karakteru dao i 2 milijuna godišnje ako treba.
    Da je bar ostao tu cijelu karijeru kao što sam se nadao da će se to dogodit...Da je tu naš dobri i dragi Livi sad bi bili prvi na tablici.
    Te priče nije dinamovac su gluposti teške...Livaković,Petković,Baturina svi su oni naši dinamovci.
  • Guest1986
    32
    Posto mi je nemoguce izabrat 11 igraca , mogao bih barem 30 onda cu ovako:
    Nevistic- RPG, Galesic, Mmae, Franjic- Misic, Stojkovic, Baturina- Cordoba, Petkovic, Pjaca
    Zasto tih 11? Zato kaj cemo nanizat 17 pobjeda zaredom u hnlu...zivjeli!
  • veselko tenžera
    3.4k
    Screenshot-2025-01-19-00-07-53-954-com-opera-browser.png

Mlinka prije Olma jer me stari od malena indoktrinirao Mlinkinom genijalnošću, a jedan od prvih derbija koje pamtim je Mlinkin slobodnjak.
    Šarić mrvicu ispred Vrsaljka kojeg posebno cijenim zbog žrtve u Rusiji gdje je zbog uspjeha reprezentacije sebi uništio karijeru.
  • nemapredaje
    4.1k
    Vidim da ljudi većinom rade najbolje momčadi, ideja je bila najomiljenije.

1985534_Dinamo.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.