• Blue98
    759
    [img]http://inbound4488654223973044731.jpg
  • Mandelinho
    557

Tebe je MC Stoka već stavio u napad u pjesmi sa Djerkom
    https://youtu.be/1ApF8FBLpYo?si=j5g3LBhXUzRctxmM
  • Blue98
    759
    Pohvale za onog ko je otvorio ovu temu, zbog ovakvih stvari volim zonu. Inače cijelo školovanje sam proveo crtajući fomracije Dinama po bilježnicama i klupama.
  • Hrc-Vg
    469
    Ladić

Etto Sedloski J. Šutalo Cufre

Marić Prosinečki Mjučin Oršić

Cvitanović Eduardo

Trener gos. Josip Kuže
  • IceMan
    2.5k
    4-2-3-1 formacija

Koch - jel treba objašnjavat zašto? na prvu sam ga zavolio i ostao mi je najdraži naš čuvar, naravno svaka čast Livijju al Koch mi je nekako ostao prvi pick

Etto - ona famozna Kužeova postava s njim na boku, bokovi su se probijali kao nikad, možda i najbolji naš desni bek, a najdraži sigurno

Goran Jurić - istinski lider, i baš ono u svakom smislu značenja broj 5, sjećanja na onu prvu ligu prvaka i utakmice s Manchesterom kasnije...

Sedloski - Goce legendo, najviše se sjećam ranih 2000 derbija kad mi je nekako on kao ikona ostao zapamćen

Krznar - vojnik kluba, nekad sad i zauvijek

Modrić - Luka, još kad bi se vratio, stavio bi te i za kapetana ove ekipe

Ademi - naš najtrofejniji igrač, zajedno sa Oršom obilježio posljednju eru Dinama, velik si Aki

Prosinečki - Žuti je bio istinska faca i posljednji nogometni romantik s rolanjem, kako jak Dinamo kasnih 90-tih... čudo

Dani Olmo - možda i najdraži, tog dečka obožavaju svi Dinamovi navijači, ostavio velik trag u Dinamo kao u srcima navijača

Oršić - obilježio posljednju eru, šteta što nije zauvijek ostao kod nas

Soudani - Mr.Derbi (i to je dovoljno) , došao kao igrač koji možda i nije puno obećavao a otišao kao legenda kluba

trener -

Josip Kuže - mislim da ne treba objašnjavat zašto.... Jožek jedan od nas.
  • FrodoJePurger
    223
    lineup.png

Trener: Marković
  • BluePhone67
    4.5k
    Koji Markovic ? Vlatko ili Đalma ?
  • E46
    1.1k
    Koch
    Etoo Šutalo Tonel Gvardiol
    Ademi Modrić
    Olmo Mlinarić
    Eduardo Cico Kranjčar

Trener: Trener svih trenera
  • tomi-pds
    84
    Butina, Etto-Goce-KTC-Gvardiol, Ademi-Prosinečki-Mara-Olmo,Bošnjak-Cvitanović
    Trener Cico
  • Dzoni
    955
    Kelava, Gvardiol, KTC, Ćorluka, RPG, Modrić, Ademi, Olmo, Pjaca, Soudani, Mandžukić
    Trener: Nenad Bjelica(iz 1.mandata)
  • Dzgšb
    1.2k
    Livaković
    Ćorluka KTC Gvardiol
    Olmo Modrić Ademi Boban Oršić
    Petković Eduardo
    Trener : Josip Kuže

Klupa:
    Turina, Mandžukić, Badelj, Etto, Kovačić, Brozović, Soudani.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.