• Jaro
    8.7k
    editirao si post, pisalo je dao bi ga radije u Inter za 15 nego neki osrednji klub (kao Inter je neki top - jedva cekam.relane bonuse ko kod Kovacica) za 20 - i za to sam napisao da je glupost.
  • Etto2006
    28
    Transferi u zadnje dvije godine pokazuju izuzetnu pribranost
  • Papastrumf
    13.7k
    editirao si postJaro

To je post prije. Ne sluzim se takvim manipulacijama :wink:
    RB iako mozda nije top europski klub, sigurno nije osrednji klubic nego ima svoj renome pogotovo kod prodaje svojih najboljih igraca, tako da si promasio usporedbu.
  • jp23
    2.9k

To ti pokušavam reći, nije edit, ali me dočekalo samo "boli me kurac".

Znači odgovaraš na stariji post, u novijem postu koji je također prethodio tvom odgovoru je čovjek pojasnio detaljnije što je mislio :sweat:
  • Jaro
    8.7k
    ok, al ja se nisam referencirao na Arape. Al kaj to tocno Dinamo dobija ako daje popust Interu i ostalim "tako velikim" klubovima? Kaj je reoutacijski dobio od popusta Interu na Kovacica i Brozovica?
  • Papastrumf
    13.7k

Pa vec sam obrazlozio svoje misljenje. Ja ne tvrdim da sam ja u pravu, samo sam iznio svoj pogled na to. :wink:
    Nema nikakvog popusta jer za to bi mi morali znati kolika je stvarna vrijednost nekog igraca, a ne znamo ju. Znamo samo koliko je netko spreman ponuditi.
  • Dinamosaur
    1.8k
    nisu te skuzili cini mi se..

City, PSG il npr. Al Nassr, ne vidim rusenje ni renomea, nit perspektive kaj se nasih buducih prodaja tice ak odu u klub koji je vlasnistvo arapa. Naravno, mislim na jace klubove koji su u fokusu svjetskih medija.

"Al Nassr znacajno nadmasio ponudu Intera te Petar postaje suigrač Cristianu Ronaldu"

-nikakvo rušenje renomea, druga stvar je da li bi mladi igrac pristao na to
  • Jaro
    8.7k
    pa OK, to mu je i vrijednost onda. Meni je samo nelogicno da ces dat igraca za manje (i to 25%) zbog imena kupca.
    Kako god, ako/kad prodamo Sucica ili bilo kojeg drugog nositelja igre - moramo imati spremnu zamjenu (naravno ne ocekujem da ce isti tren ta zamjena biti jednako ili vise kvalitetna ), ali ak se igrac unovci prodaje radi - nismo se pomaknuli ni milimetra od sportske politike Perasice i ekipe, Cacica i slicnih prijelaznih rokova... Trenutno ne vidim taj pomak negi samo stihijsko panicno dovodjenje bez plana i programa.
    Trenutno su u momcadi realni odlasci Sucica i Baturine, upitan povratak Petkovica i Misica (a i kad se vrate nije da imaju hrpu godina igre ispred sebe), RPG ulazi u zadnju godinu ugovora, Riletu istice ugovor, ako se i produzi vec je dobru sezonu u padu forme, LB nemamo iovako, KTC je vec u godinama, Ademi je vec otisao jer nije bio razina koju Dinamo treba. Nitko od dovedenih u zadnjih godinu i pol nije dosao do statusa nositelja. Galesic bi mogao to postati, kod ostalih ne vidim bas da ce biti neka trajna klasa. Iz juniora ne izlaze neke ekstra klase (naravno, bilo tko moze eksplodirati bas poput Sucica).
  • E46
    1.1k
    6000 eura ako je istina da mu je to placa bruto je bolesno premala placa za jednog igrača razine Sucica, doslovno smijurija i ako imas ambicije nesto stvorit sagradit i postic u zivotu to je smijurija od place
  • Hrc-Vg
    469
    ja mislim da Vrbančić neće biti lošiji od Sučića, a Stojke je dobra zamjena za Baturinu. Vidovića bi kupio odmaj kad prodamo Baturinu ili Sučića…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions