• Droljo
    11.2k
    Mislio sam ja složiti momčad tamnoputih crnaca ali odustao sam. Tko zna kakve bi to reakcije izazvalo ovod. :snicker:
    A i golmana nemam.
  • ShanKu
    1.3k
    Otkad pratim Dinamo: Livaković, KTC, Gvardiol, Ristovski, Ademi, Eduardo(da Silva), Oršić, Olmo, Sammir, Mandžukić, Badelj... neću više nabrajat, skupil sam ih 11, taman za u sastav 3-4-3 :sweat:
  • Sajla
    6.6k
    uh, nezahvalan zadatak.
    Ladić, Boban, Shala, Mladenović, Silvio Marić, Bišćan, Cico Kranjčar, KTC, Oršić, Olmo, Ademi.
    da stanem na 11. ali kak ih poslagat na teren da formacija ima smisla, to ne znam. Kuže bi bio na klupi, on bi znao.
  • Rex Ramae
    2.9k
    1985418_Dinamo.jpg

Trener: Josip Kuže
  • Mihaljević
    11.2k
    Ima ih milijun koje volim tako da mi je teško izdvojiti prvih 11, ali nije mi teško izdvojiti najvećeg kralja među njima, dečko koji treba biti defincija svakog pravog navijača Dinama. I već dosta godina je prošlo ali Daniju su još uvijek puna usta Dinama i Hrvatske. Legenda Dinama.
    dani-olmo-660x450-1.jpg
  • masacusec
    4.4k
    Fuuuul težak zadatak, podložan promjenama, al onak iz topa:
    T.Butina, V.Ćorluka, B.Cesar, A.Mijatović,
    G.Jurić, J.Leko, N.Kranjčar, D.Olmo, Z.Boban, T.Šokota, I.Cvitanović
    Trener: J.Kuže
  • Mr Anderson
    9.7k
    Ladić
    Etto. Šimić Bišćan. Čale
    Olmo S. Marić. Modrić
    Bošnjak. Eduardo Pjaca

Svi stavljaju po nekom ključu najdražih, ja sam ih odlučio sastaviti između onih igrača koje sam imao priliku osobno upoznati. Većinom sam ih upoznao preko posla, a protiv nekih sam imao priliku i zaigrati, mali ili veliki nogomet. Ovi koje sam stavio su mi nekako najbolji dojam ostavili, po ponašanju i pristupu.
  • veselko tenžera
    3.4k
    da nije malo predefanzivno?
  • Izet Hajrović
    3.4k
    Vidim svi stavljaju nekog Eduarda u napad, ja ću ga staviti na gol. :joke: Jedan sam od mlađih na forumu tako da nemam toliko velik bazen igrača koji su ostavili dojam na mene tako da bi ovo bila moja jedanaestorka u posljednjih desetak godina intenzivnog praćenja Dinama.

Screenshot-20250118-181049-Chrome.jpg
  • Droljo
    11.2k

A gle. Ja preferiram takav nogomet.
    Zatvoriš iza a gore već nešto bude ušlo.
    Kao vaha protiv paoka zadnjih pola sata...
  • über alles
    1.7k
    Mando ,Dudu,Mujcin,Boban,Orsic,Morales,Cufre,Drpic,Biscan,Gvardiol,Butina/Koch(nemrem se ovo odlucit).

trener: Kuze
  • miro
    5.2k
    Mlinka, Boban, Sammir, Orša
  • obelix
    110
    1985455_Dinamo.jpg

11 nakdražih u Dinamu zbog igre, požrtvovnosti, zalaganja, ponašanja... i koji su mi se urezali u pamcenje najvise pozitivno

5 imena ekstra koji su mi jos uz bok

Golman 2: Koch (Pravi stadion, smrdi po urinu!)

Obrana klupa: Corluka (polivalentan i odlican igrac, uz bok Ettou i Biscanu)

Veza klupa: Boban (jedini lojeg nisam gledao uzivo od navedenih, ali...)

Napad klupa: Sokota ( poceo sam pratiti klub po utakmicama taman oko 2001. kada je odlazio, ali eto...Uvijek kontra Splita); Bosnjak (gol Zadru kao slika i prilika lika i djela njega u plavom dresu)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.