• mlinchica
    2.3k
    Pretpostavila sam pa zato i velim, odi se podsjetit. :smile:
  • reziser
    7k
    neke slike sam poslao eminentnim forumasima kolekcionarima.
    Još kad se sjetim popularnih spitki...
  • Nolifer
    9.2k
    Evo im osvete za onih 3-0 u polufinalu u Katru

:cool: :victory: :clap:
  • Facke
    4.8k
    Nista, za Duvnjaka je turnir gotov. Sanse da opet zaigra su gotovo nula posto. Ozljeda lista i da je laksa , traja. Al kaj reci. Dule je vec jake duge igral polunacet za repku, scrpljen ili pod neku sitnu ozljedu. Ja mislim da je zadnji put bil na 100 posto dok je jos s Balicem igral. Steta , zate kaj mu je zadnji turnir ali eto dolazi Karacic pa nek ga dobre zameni.
  • Crni86
    7.2k
    Zanimljivo je da je i zadnji put kad smo bili domacini 2018. u prvoj ili drugij tekmi turnira u Splitu protiv Srbije, Dule isto tako ozlijedio list i za njega je turnir bio gotov.

Stvarno nema srece kad smo domacini.
  • Droljo
    11.2k
    Ne znam jel bilo ovod ali na vijestima sam vidio da su Makedonci neke pizdarije radili jučer. Da nije naš risto opet poludio :lol: na tekmu je išao...
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/rukometasi-bjezali-s-parketa-u-varazdinu-ovo-je-suludo-nikad-to-nisam-dozivio-samo-na-balkanu-20250117
  • ZrnTSCHeZ
    675
    Potvrđeno da je Dule gotov s prvenstvom te samim time i s repkom
    :cry:
  • Eduardo
    22.1k
    Domagoj Duvnjak, jedan od najvećih rukometnih majstora koje je Hrvatska ikada imala... prava je sportska nepravda i tragedija što je ovom ozljedom završila njegova reprezentativna karijera i to upravo na domaćem terenu, pred njegovim ljudima. Vjerujem da mu je užasno teško jer je sigurno imao priliku ispisati još jednu povijesnu stranicu hrvatskog rukometa, pa možda i dosanjati to prokleto zlato koje mu fali.

Hvala ti, Dule, na svemu što si nam pružio... sport je još jednom pokazao koliko zna biti okrutan jer ovo nije završetak kakav legende zaslužuju.
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Tužno je da unatoč velikom broju pozitivnih komentara podrške našem kapetanu, ima i dosta prilično maloumnih i bezobraznih. "Pa dobro, ionako nikakve koristi od njega već cca 10 godina", "ovaj je zadnji put bio zdrav još ok je Balić igrao", "Duvnjak i ozljeda na turniru, name a better duo", i slični odvratni komentari. Najluđe mi je kaj je jedan komentar napisao kako je upravo Dule jedan najzaslužnijih za našu zadnju medalju (euro 2020., čovjek bio MVP prvenstva) što je točno, a onda taj komentar dobije pun k dislikeova. :rofl: Znam da ima u Hrvatskoj puno siječanjskih pratitelja rukometa, ali pisati pizdarije o nekom igraču (u ovom slučaju Duletu), a ne provjeriti što je čovjek sve postigao kroz karijeru je urnebesno i ignorantno.
  • Tom Hanks
    3.3k
    ovaj je zadnji put bio zdrav još ok je Balić igrao", "Duvnjak i ozljeda na turniru, name a better duoSibirski plavac

I šta je tu krivo?
  • andrejcoske
    74
    Zasto bi neko imao potrebu to napisat? Treba mu dat podrsku
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Krivo je to što ljudi to ne pišu kao neki obični fakt, nego s namjerom da umanje Duletovu veličinu i izruguju se s njime jer je kao stalno ozljeđen. A komentari da već godinama ničem ne koristi je tek za ozbiljno promatranje onih koji to pišu. Eto te 2020. kad smo zadnji put uzeli uopće ikakvu medalju Dule je bio MVP prvenstva i glavni naš igrač. To je bilo ne tako davno, al očito većina siječanjskih navijača ima pamćenje zlatne ribice. O tome da ne znaju kako je on i dalje važan kotačić u moćnom Kielu, nego pišu da ne znaju kaj je tim ludim Nijemcima da takvog invalida drže toliko godina u klubu. I Karabatić je već zadnjih 5-6 godina bio statist u Francuskoj pa ga nitko od francuskih medija i navijača nije prozivao i napadao da uzima mjesto mlađima i spremnijima. Kad je Duvnjak u pitanju, e onda naši mediji i navijači to zamjeraju, zanimljivo.

Off topic, i u nogometu imamo primjer Ronalda Nazaria i Marca Van Bastena, dvojicu legendi koje su također pokosile ozljede da naprave još više u karijeri, pa nisam nigdje čuo da ih domaći navijači i mediji prozivaju ili sprdaju radi toga.
  • Tom Hanks
    3.3k
    To kakav je on u klubu je ne bitno za nastupe u reprezentaciji tijekom tog Siječnja kada se igra.Kad je Siječanj redovito problemi,ozljede temperature i ostale pizdarije,ta 2020 je bila prije ravno 5 godina,pola desetljeća već.
    Ove ostale koje si naveo svi su imali dostojnu zamjenu da momčad ne ispašta,ovdje kod nas to i nije baš slučaj.I naravno da ljudima pukne film slušajući o najboljem igraču koji je onda vjecito "van" kada ga trebaš.
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Ma kažem nije meni problem ak ljudima smeta kaj je ozlijeđen, nego me smeta kaj se uz to još dodatno komentira tipa "ionako već barem xy godina nema koristi od njega", to je jednostavno netočan navod, da ne upotrijebim neku grublju riječ. Kao da ona stara garda naših rukometaša nije imala ozljeda, a čak i kad su bili zdravi, pa nisu na svakom turniru bili top razina. No, očito im se radi silnih medalja oprostilo i pokoji lošiji turnir.
    Van Basten je možda imao zamjenu, ali kakvu je to zamjenu imao R9 u Brazilu? Doslovce nakon 2002. nemaju nijednu medalju na velikim natjecanjima, a napadači koji su im igrali nakon Ronalda su smijeh...
    Karabatić je također imao zamjenu, slažem se, ali sigurno je Francuska imala dosta mlađih i spremnijih igrača od njega, ali moralo se "matorom" ugoditi da igra jer je eto on legenda, a neki tamo talentirani klinac je nitko i ništa.

I Cindrić i Karačić spadaju u stariju gardu zajedno s Duvnjakom, zdraviji su nego on većinu turnira, a opet izuzev par blijeskova ne sjećam se da su nas njih dvojica nešto vodila prema uspjesima. Unatoč tome, ni blizu ih se ne kritizira koliko Duleta. Treba naglasiti i da Dule već 10+ godina igra u najjačoj i fizički najtežoj ligi na svijetu gdje ti je svaka tekma "u kost", dok u isto vrijeme ostatak naše repke "hladi jaja" u top klubovima (Kielce, Veszprem, Szeged...) koji igraju domaće lige u kojima nemaju nikakvu konkurenciju, i normalno da onda dođu spremniji nego Dule. Nije bezveze jedan Mikkel Hansen proveo cijelu karijeru u klubovima van Njemačke, ili npr. Karabatić koji je proveo par sezona u Njemačkoj a cijeli ostatak karijere van nje, nije to bezveze.
  • veselko tenžera
    3.4k
    Karačić stiže umjesto Duvnjaka, ali ovaj članak mi je zanimljiv jer piše "dočekala su ga njegova 2 prijatelja u trenirkama Zrinjskog." To je činjenično točno, fora je u tome da je jedan od te dvojice saborski zastupnik :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.