• Jaro
    8.7k
    SkandinavijiDrawTube

I opet na tekmi Svedska Japan koja se igrala u Norveskoj bilo nekolko desetaka ili stotina ljudi, al Bahrein Egipat je je problem. Ljudi su debili, novinari jos veci....
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Od Srne pepeljara donosi bolje odluke
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Nadam se da nismo izgubili Duleta do kraja turnira. Takva legenda ne zaslužuje ovakav oproštaj od hrvatskog dresa. :cry:
  • Marley
    2.6k
    Kakav entuzijazam ima Sostaric, milina za vidjeti!
    Meanwhile, Kuzma opet briljira... :cool:
  • Chess96
    199
    Koliko god su mi Brkić i Šola prihvatljivi za slušati toliko me ova pozadinska dernjava Frane Ridjana tjera da bacim tv kroz prozor. Ja sam svjestan da atmosfera kao takva ne postoji ali ovo je nepodnošljivi.
  • mlinchica
    2.3k
    Kaj ti znači odličan golman. Kad god smo imali dobre golmane, kroz povijest repke od Valtera, Venia, Šole.. imali smo i vrh rezultate. Možda je opet došlo vrijeme.
    U biti, u svim momčadskim sportovima kaj se igraju na golove, obrane golmana podižu igru cijele ekipe, a i najviše nabrijavaju publiku pa se time zatvara krug.
    Ono, super je dat gol ali kad padne kakva obrana, kreće ludiona i u igri i na tribinama.

Ne znam u kojem su rangu golmanske plaće u odnosu na ostale pozicije u momčadi ali ja bih ih stavila odmah iza nekih elitnih pozicija poput strikera u nogometu.
    (Mali homage Marley :wink: ).
  • KtcGoat
    124
    Brkic meni osobno top i kao komentator i voditelj u podcastu
  • miro
    5.2k
    Rađe bih slušao Ćurkovića i Šapita cijelu tekmu nego čuo ijednu riječ Frane Riđana
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Meni isto. Ne kužim tolki hejt prema njemu. Za one bisere kaj na Novoj tv komentiraju nogometaše je doktor nauka...
  • Kaiser
    109
    Filip Brkić zvani pasif
  • Marley
    2.6k
    tako jeeeeeee!!!!!
    PRAVDA ZA GOLMANEEEE :love: :lol: :lol: :lol:
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Nije bilo poštene siline u tom udarcu?
  • reziser
    7k
    Dosao s tekme. Očekivana pobjeda, kuzma ih ubio. Dvorana puna, mozda par stolaca slobodno. Atmosfera za kuratz. Same instagramuse. Američki sistem, slikanje, selfiji i gledanje u ekran dal se te kamera snimiti. Ridjana necu komentirati. Bilo je 50 uvijek vjernih , koji su se trudili ali ostatak ih nije podržavao. Lakša tekma od očekivanog, ozljeda duleta i cekamo nedjelju ( brže ce proc do srijede i Londona)
  • mlinchica
    2.3k
    Atmosfera za kuratz. Same instagramuse. Američki sistem, slikanje, selfiji i gledanje u ekran dal se te kamera snimiti.reziser

Odi na temu https://www.zonadinamo.com/discussion/76/nostalgija-povijest-stare-slike-snimke-uspomene postavila je ekipa predobre dvoranske fotke i snimke atmosfere iz prošlosti.
  • reziser
    7k
    mlinchica, jako dobro znam kako je bilo u proslosti jer sam prisustvovao svim tim dogadjajima. od Cibone u ledenoj, Medvescak gortana u hokeju, zagreba u rukometu u ledenoj s Boysima, sjevera maksimira, istok stajanja...
    eh..to su bila vremena...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.