• Mihaljević
    11.2k
    zagreb-croatia-andrija-zivkovic-of-paok-fc-and-mauro-perkovic-of-gnk-dinamo-zagreb-battle-for.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=yvKKNpOGRNCQI0DN2NcT07WUOTRPuGqeHyTdYybTBUw=
    Ljubičić, Franjić, Gvardiol najbolji lijevi bočni Dinama u zadnjih 5-6 godina a uopće nisu bekovi primarno. Perković je the man za nastavak sezone, na toj poziciji Dinamu treba igrač koji gradi igru i zaustavlja sve što pređe centar, a ove Ogiware, Lecjakske, Mikyhalichenke ostavit tamo odakle su došli, jer se ne uklapaju u Dinamov sustav ni 5%. Ali zašto bi tu stavili Maura sa 100 utakmica u HNL-u sa 21g kad tu možemo dovesti nekog majstora sa dobrim stažom u drugoj Francuskoj ligi?
  • Rama86
    135
    jel spreman uopće?
    Postoji li šansa da zaigra u subotu?
  • Maximo
    668
    Mislim da mu je prije pravo vrijeme za transfer u Abu Dhabi...on nije taj stup obrane koji trebamo...
  • Maki17
    241
    Svi koji su bili polomljeni, neki koji su bili otpisani, svi su dobili šansu osim njega. I kod Čačića i kod Jakira je teško dobivao priliku ali kad je igrao igrao je dobro. Sad čekamo da i Neno mu da šanse. Jako podcijenjen igrač
  • Paggini
    34.5k
    Jedini naš moderan obrambeni igrač i mora igrati i mora se uigrati. Ako se ne dovede desni obrambeni, uigravati ga s KTCom ili s trojicom iza uz KTCa i Bernauera.

Imamo strašan potencijal u njemu i srce mi plače svaku utakmicu koju ne igra.
  • Nousername
    743
    Ako ne na stopera moze odigrat beka i zatvorit tu stranu bez problema
  • BornaPŽ1986
    1k
    Kad vidim da ga zele u Soci na posudbu s opcijom otkupa smraci mi se. 21 godina ogroman potencijal, dobra trzisna vrijednost, ovo sta je igrao igrao je odlicno. Eto nam Mmae i ostali pa neka igraju. Za sezonu dvije bi bio igrac i za repku uvjeren sam ali ocito netko ne misli tako.
  • NB86
    15.4k
    Ne misli dosta ljudi tako, mene je isto iznenadilo al i prije ozljeda su decki na tribini govorili nakon sto smo ga koristili ko beka da ga dinamo treba unovcit i prodat dok moze za 3-4 mil jer nema buducnost na stoperu a nije bek koji radi razliku, ispada da su bili u pravu
  • Hebimir Strašni
    29

Potpisujem. Tu gadno neš ne štima. Ove dvije i pol utakmice šta je odigrao kao stoper bio je dobar plus u odnosu na neke od ovih koje imamo na stoperima zna i s loptom, plus u svakom prekidu je opasan, plus kao što kaže kolega jedan od rijetkih na kojima bi se da ga se isforsira mogla zaradit neka lova,plus trenutno naš najbolji LB :grin: :grin: .
  • BornaPŽ1986
    1k
    govorili nakon sto smo ga koristili ko beka da ga dinamo treba unovcit i prodat dok moze za 3-4 mil jer nema buducnost na stoperu a nije bek koji radi razliku, ispada da su bili u pravuNB86

Jednostavno ga stavimo na stopera, ali sad je njegov peh bila ozljeda a dotad su se dovele zamjene
  • miro
    5.2k
    Meni je suludo da stavljamo Mmaea ili Torrentea ispred njega
  • JMastermind
    318
    nismo u poziciji da na stoperske pozicije stavljamo igrača bez kontinuiteta utakmica koji tek mora uhvatiti formu, bez obzira na talent.

Zadnji put kad smo to pokušali sa Boškom, skoro nas je koštalo sezone...
  • NB86
    15.4k

Kad ga toliko trenera ne vidi na stoperu pitanje je sta bi nam dao na toj poziciji a da drugi ne mogu, meni je zao da nije donio neki kontinuitet al sad i da se odluce prodat ga razumijem odluku
  • De Oliveira
    1.2k
    Stoperski dvojac treba biti Galesic-Perkovic. Iza njih KTC i Mmae. Ako struka procijeni da je Torente bolji od Mmaea onda neka Torente ostane. Bernauer i Peric hvala i dovidjenja.
  • Maximo
    668

Pa slažem se, dečko je prosjek...mislim da par milja fkt nije loše za njega
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.