• skener
    1.4k
    Samo i Mikić mora biti svjestan da si je sam izabrao za menadžera tkoga koga je izabrso.
    Da se svaka menadžerova izjava tumači kao Mikićev stav, da svaki ovaj naručeni tekst ljudi vrlo lako prepoznaju.

Vrlo brzo će okrenuti ljude kojima je Dinamo na prvom mjestu protiv sebe, a onda će mu se gledati svaka sitnica. Onda će problem biti i što je večerao i koju glazbu sluša i koju tetovažu ima.
    Sam si kroji svoju sudbinu
  • Crni86
    7.2k
    Ja se nadam da cemo se nac s malim i da ce potpisat ugovor. Nasa djeca su nam najbolja pojacanja u buducnosti, a ne da opet trosimo po par miljki eura na novog desnog beka.
  • Izet Hajrović
    3.4k
    Najveća fora je što bi htio garancije koje Dinamo ne može dati. A to je da ćeš igrati negdje na posudbi.deda

Može se i to, plaćanje po nastupu je jedno od rješenja, mislim da bi to trebali prakticirati po pitanju nekih talenata koje šaljemo na posudbu kada nemamo filijalu.
  • deda
    34.5k
    Slika i rasprava o njoj su obrisani. Fokusirajmo se na temu.
  • Jaki991
    242
    Splasnule su mi simpatije prema ovom klincu al ne znam cemu cudenje ako ode…vjerojatno ima dobre financijske ponude solidnih klubova a kod nas je cetvrti bek po hijerarhiji, uz to klub pokazuje nevjerojatnu privrzenost prvom beku koji vec sezonu i pol igra na veteranskom levelu… il ga posalji na posudbu da mali igra il ga pustite da ode i zavrsite tu dramu
  • Jaro
    8.7k
    A cetvrti je mozda jer je kvalitetom bas tu, iza veteranskog Riketa, nezainzeresiranog RPGa i oporavljenog i vjecno loseg Moharamija?
    Ili ljudi misle da ga Maric ne smeka pa su ga slijepo slusali i Bjelica, a i sada Cannavaro koji ni jedan ni drugi nemaju svoje ja i jedva su docekali slusati naredbe velikog Marica?
    Bio je na pripremama, 2 tteninga dnevno i eto - nije se bas istaknuo, a a druge strane manager (u Noino ime) trazi nekakve garancije... Decku od 17 godina koji nije uspio uvjeriti ni jednog trenera do sad da zaskuzuje neku sansu, a ne garanciju... Sorry...
  • Zg123
    817
    Pa s obzirom na titranje jaja senatorima i kakve su sve nebuloze izvodili Jakir i pogotovo Bjelica nije mi bas za vjerovati u njihove prosudbe. Cannavaro je tek dosao i naravno da nece dati klincu kojem za 6 mjeseci istice ugovor da igra.

Ocito je da nemamo plan i program za maloga i stvarno ne vidim na koji nacin mi njega mozemo zadrzati u klubu.
  • Jaki991
    242
    ma slazem se da su ta menagerska sranja sa garancijama glupost,pogotovo klincima bez prvoligaskog iskustva, al eto, na racun hype-a klinac vjerojatno ima neke ponude pa je i menager kurcevitiji nego sto bi bio inace…

ponudio bi mu novi ugovor i posudbu u sibenik gdje bi bio prvotimac, ak se dokaze na ljeto ili iducu zimu bi mi bio drugi bek nakon rpg-a, imao dobar broj minuta u europi i hnl-u… ak to ne odgovara menageru onda ga poslati u svi znamo koju stvar i prestat s ovim nadjebavanjem
  • Sajla
    6.6k
    ak se dokaze na ljeto ili iducu zimu bi mi bio drugi bek nakon rpg-a, imao dobar broj minuta u europi i hnl-u… ak to ne odgovara menageruJaki991

s obzirom da je isti tip i Riletu manager, kakvu reakciju očekuješ kad bi mu se prezentirao takav plan?
  • Jaki991
    242
    nadam se da ce rile produljit na samo jednu godinu i da su mu iskomunicirali da ce se boriti za poziciju drugog beka…ako su mu obecali ista drugo totalni su luđaci
  • mlinchica
    2.3k
    s obzirom da je isti tip i Riletu manager,Sajla

U cijeloj priči svi nekako zanemaruju ovu činjenicu i to da su obojica na istoj poziciji (jedan je kapetan! drugi je perspektivni mladi igrač), obojica traže novi ugovor, a time i veću lovu, garantirane minute… a u ekipi postoji još jedan igrač koji je po mišljenju većine ipak br. 1 za istu poziciju.
    I tu prestaje sva logika i jednostavnost ovog dogovora.

Ako mu ne prođu zahtjevi za oba igrača, prije će forsat malog van jer njemu još može prodati priču o inozemnoj karijeri i više zaraditi.

Da ne spominjemo još i povijest odnosa istog tog menadžera s klubom.

Ja ne očekujem ništa pozitivno iz cijele ove priče.
  • Etto2006
    19
    Ma mali bude otišel dole čim se Škegro postavil tak kak se postavil da je Hajduk institucija, na to mi smrdi preveč.
  • Sajla
    6.6k
    pa i nije neka strategija za zadržavanje Mikića da mu kažeš da će se s Riletom boriti za poziciju drugog desnog beka, slažeš se (s obzirom na ovo kaj čitamo u medijima)? mislim, to jest realna opcija na koju bi klinac koji za 10 dana puni 18 godina trebao pristati - pod uvjetom da mu se osigura da negdje drugdje redovno igra seniorski nogomet na zadovoljavajućoj razini (čitaj: filijala/B momčad/dvojna registracija).
  • Jaki991
    242
    Slažem se, ali ovo pisem u kontekstu riletovog produljenja ugovora do ljeta 2026 max, pa ako mali potpise novi ugovor i ode pola godine ili godinu dana na posudbu onog trena kad bi se vratio u klub rile bi vec bio na izlaznim vratima maltene i mikic bi preuzeo tu poziciju drugog beka i borio bi se za ulazak u prvih 11… al ako rile potpise na dvije godine a rpg se ne proda bojim se da mali nema buducnost u dinamu
  • Sajla
    6.6k
    a Škegro je francuska sobarica pa će pristati na višegodišnji ugovor Mikiću i godinu dana Riletu? ili ćemo za godinu dana opet voditi isti razgovor? i to sve dok zna da ovog ljeta RPG ulazi u zadnju godinu ugovora... eh, da su stvari barem tako jednostavne
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.