• Sibirski plavac
    2.7k
    Isto razmišljamo, samo je meni umjesto rukometa odbojka u pitanju kao sport koji sam više puta probao gledat al mi se nikad nije svidjela iz nekog razloga. :rofl: Rukomet mi je među dražima, a rukometna repka najdraža naša repka nakon nogometne.
  • Majki2111
    3.7k
    Da ga bolje pratiš skužio bi. Ili bi se informirao. Sport je odličan.
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    takticki odlicno odradena utakmica, ali najteze tek slijedi.
  • DrawTube
    5.9k
    Koliki im je Zagreb trn u oku, baš me zanima koliko bi kokošari mjeseci izdržali bez kolapsa da Zagreba nema
  • ZrnTSCHeZ
    664
    Da ga bolje pratiš skužio bi. Ili bi se informirao. Sport je odličanMajki2111
    S nostalgijom se sjećam old school rukometa prije nego su uveli famozni "brzi centar" i ovo pretjerano run 'n gun natjeravanje...ili barem dok nije to evoluiralo do današnjih razmjera
  • Sven
    97
    To je stvar ukusa, ima ljudi kojima je nogomet prije 15ak godina bio puno bolji. Za vecinu vjerujem da su ipak snaga, brzina, eksplozivnost i razvoj taktike nesto sto ih privlaci sportu.
  • Majki2111
    3.7k
    Apsolutno se slažem.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Prije bi gledao Zmijavce protiv Jaruna nego sport u kojem nitko ne kuži pravila :lol:Maxova dijagonala

Nije to vaterpolo da se ne kuže pravila.
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Evo 24sata objavio i članak di Duvnjak hvali podršku jučer i kako mu je bilo nestvarno igrati pred 15 tisuća svojih navijača, a genijalci u 24sata naslovili to ovako "Duvnjak je zapravo u krivu, evo koliko je zaista ljudi bilo". Stvarno mi nisu jasni takvi članci i tko ih pravi i iz kojeg razloga. Normalno da se onda u komentarima skupila ekipa koja zaziva Prijovićku i slične da barem neko napuni arenu kad već rukometaši ne mogu.
    Baš me zanima da su domaćini jučer bili Split ili Zadar, i da dvorana nije rasprodana ali igrači pohvale atmosferu, bili se išlo u detaljne analize da su igrači u krivu, da dvorana ni blizu nije puna i da se nekoć davno za tekmu rukometne repke tražila karta više.
    Genijalci čak u članku naveli Norvežane koji su također domaćini u dvorani u Oslu koja primi 15 tisuća , a jučer ih na otvaranju protiv Brazila bilo jedva 7 tisuča. To genijalni autor nije previše spominjao, a po meni je to puno veći debakl nego naša posjeta protiv Bahreina koja uopće nije bila ni toliko loša.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Jedva čekam rukomet večeras ,@Marleyjesmo li spremni? Nadam se da neće biti stresa ,2 boda i sutra all inn protiv Egipta. Bacit se na glavu i vidjeti tu koliko možemo
  • reziser
    7k
    sutra all inn protiv EgiptaKujtim Shalla

u nedjelju
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Hvala stari, prebacilo me
  • reziser
    7k
    danas nebi smjelo biti problema, nije to ona argentina koja nas je jednom dobila.
  • Marley
    2.6k
    Bas me zanima koga ce danas ostaviti na tribini? Iznenadilo me preksinoc za Nacinovica.
    Inace ne gledam klupski rukomet, kud jos i to da stignem haha... ali repka je repka :grin:
  • reziser
    7k
    Inace ne gledam klupski rukometMarley

kao i vecinu, zanima ih samo siječanj....neko prvenstvo repki
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.