• Marley
    2.6k
    Kak su vec pustene ulaznice za Istru...bas me iznenadilo. Sad kad mi se rasprodaju zeljena mjesta do fizicke prodaje, slom zivaca ce bit haha...
  • mali M
    6.4k
    Zakaj nemrem kupiti online za Istru, a išla je obavijest da se može kupiti danas od 11h online?

mogu za Milan 29.-og, al nemrem za Istru 25-og? :brow:

zaboravite, kada uđeš u kupovinu ulaznica onda nudi
  • ShanKu
    1.3k
    stistni te ulaznice za Milan i tamo budeš našal ulaznice za Istru...

Greška ljudi kaj uređuju web stranicu Dinama

Edit: ne radi niti onaj dio gdje se unosi kod članske iskaznice, stane kod potvrđivanja s greškom: "Greška kod označene osobe".. kaj sad?
  • mali M
    6.4k
    ma ja sam uspio uzet za sebe, sad hoću za frenda i stoji mi da mi je kupovina u tijeku a već sam dobio mail i potvrdu da je ulaznica kupljena.. sad moram pak čekati sto godina da kupim drugu...
  • petkove škarice
    94
    ko je ostao bez karte, a ne zeli placat velke cifre mozete probat preko twittera, pronadite arsenalove stranice koje se bave preprodajom karata, ali na nacin da im se javi neko s membershipom ko ne ide i onda oni samo nekom proslijedi za fv/face value/cijenu kolko je kostalo

pretpostavljam da ce karata bit jer igraju 4 utakmice zaredom doma i nije atraktivan protivnik

u najgorem slucaju ispitivat ispred stadiona, ali karte nemaju ime i prezime samo se skenira s mobitela i ude unutra bez problema na domacu tribinu
  • Dubbbrava
    729
    Kolika je okvirno brojka ljudi s plaćenim letom i smještajem a da su izvisili za karte?
    100-200? Nemrem to nikak procijenit ali definitivno kad izbacimo 2x Milano i Munchen ovo će bit najbrojnije naše gostovanje uz to šta nas na otoku nikad nije bilo više od 2.500 a ovdje procjenjujem brojku 3.500 s ekipom na domaćim tribinama + gastići iz Irske i ostatka UK.
  • Neron53
    1.2k
    Brijem bar 500 ljudi
  • Plavi 9
    65
    Navijači Dinama u Londonu kod Arsenala (okvirno):

2006. godine - 1.000
    2015. godine - 500
    2025. godine - 3.000+
  • blue heart 72
    2k
    2015-e bio i Krama sa nama na tribini
  • Zoran
    123
    Nisu bila jace brojke ove dva gostovanja prije?
  • Mr Anderson
    9.7k
    Navijači Dinama u Londonu kod Arsenala (okvirno):

2006. godine - 1.000
    Plavi 9

Bio sam, čini mi se da nas je bilo dosta više.
  • masacusec
    4.4k
    2006. godine - 1.000Plavi 9

Ovo neće nikada biti nadjebivo!
    A ovu 2015.u neću ni komentirati!
  • blue heart 72
    2k
    ne 2006-e nas je bilo oko 1000, dok nas je 2015 - e bilo čak i manje, po mojoj procjeni oko 400
  • Rakovica1986
    832
    Znam da je rano, ali dugo nismo čuli Liksa :smile: Donje tribine za Istru trebaju biti ispunjene!
  • Plavi 9
    65
    Ovi podaci za gostovanja kod Arsenala su iz SN, možda nisu točni.

2006. je oko 600 ljudi išlo avionima a ostali do max ukupnog broja 1000 autobusima ili čak autima. Bilo je to neko drugo, romantično vrijeme, danas ne znam nikog tko će ići autom ili autobusom (možda jedino ljudi koji žive tamo na otoku pa im je jednostavnije tako). I po broju tadašnjih kibica, u odnosu na 3000 sada, vidi se da je to gostovanje bilo zahtjevno i skupo. U današnje vrijeme odeš na tekmu u London, prespavaš i drugi dan si na ručku doma. I to si sad puno više ljudi može priuštiti.

2015. prodano je točno 513 vaučera. Mali broj, ali tada je bio bojkot koji su mnogi poštivali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.