• rioda
    6.3k
    bila je priča u medijima da je tamo otišao za 3 ipo milijuna godišnje,očito nemaju pojma.Maxova dijagonala

Baš sam danas gledao, mediji su pisali da će biti drugi najplaćeniji igrač, a da najplaćeniji ima 3,5 ili 3,7 milijuna, tako nešto, i onda su svi po tome zaključili da će i on biti u tom rangu
  • ivanzg
    269
    Oršiću ne mogu ništa zamjeriti zbog odlaska iz Dinama,dao je sve u Dinamu i želio je probati nešto bovo,bez obzira na plaću bila ona veća ili manja u Southamptonu nego u Dinamu Premiership je jebeni mamac za sve a kamoli za igrača koji se do koju godinu prije vucarao po Koreji. Pričamo o Premiershipu a ne o Portugalskoj ili Grčkoj ligi.

Što se tiče njegovog povratka u Dinamo u ovom stanju i u ovom trenutku ga ne bih vratio jer mislim da to nije to više i mislim da nikad više neće biti bez obzira na njegovu želju i volju da se vrati u stanje u kakvom je bio.

Što se tiče Oršića kao osobe,prijatelj mi je jedan od najjačih organizatora humanitarki, čovjek skuplja brutalne novce i brine stvarno o svima kojima je potrebna pomoć, najveći donator koji ne pita koliko treba i kome ide nego samo čeka račun kome da uplati ili što treba od opreme su Oršić i njegova supruga.
  • miro
    5.2k
    ma Oršića bih vratio samo da je u Dinamu, makar imao 0 golova i asistencija

a znamo da ne bi imao 0 golova i asistencija
  • ivanzg
    269
    Sad sam našao podatak, 5M je imao plaću u Southamptonu. Samo lud čovjek bi ostao u Dinamu.
  • Miro Vugrinec
    6.7k
    Sad sam našao podatak, 5M je imao plaću u Southamptonu. Samo lud čovjek bi ostao u Dinamu.ivanzg

Nije istina. Imao je 8 milijuna plus 4 premije za ispadanje u drugu ligu. Daj ljudi sta je vama. Pa transfer mu je bio 5 milja. Sta sve covjek procita
  • ivanzg
    269

Ako laže capology koji za svaki klub i igrača prikazuje plaće onda lažem i ja.
  • Pavinho
    183
    imao je bruto oko 4mil...znaci ono 3mil neto
  • Odani Zgd
    34
    Šteka im live...sad opet obavijest za 21:15
  • NB86
    15.3k
    Denis kod profe na 8/24 prica kako mu je upitan transfer kange jer je ovaj nekad prije igrao u standardu pod ivanom lekom pa mu je to sumnjivo, boze dragi dođe mi se bacit s balkona kad cujem ovakve konstrukcije
  • OsamŠest
    4.3k

Leko je valjda rekao Mariću da Kanga ne valja i da ga uzme. Vrlo dobar zaključak gospona Denisa.
  • vjeko1701
    11.5k
    Još dajete na pažnji tom liku? Jedino kaj mu je dalo nešto pažnje su lošiji rezultati ove dvije sezone. Čim se to digne, on pada u zaborav.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.