• ElDorado
    1.4k
    ali stalno ista spika. Iscuri neko ime ko zna od kuda, pa bio bi on ok, pa onda na kraju to je truba, ne jamči ništa, odustalo se.
    Pa šta i ko u nogometu jamči?!
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k
    Ali, notirat ćemo da se opet priča o jednom novom imenu, radi se o Španjolcu Ferranu JutgliIvdzo11

Jutglu se trebalo targetirati prije godinu i pol kad nije bio u planovima u Barceloni i kad su ga šaltali po Barceloni B i trećoj ligi. Sad nakon što je odradio dvije dobre sezone u Belgiji će se gledati vratiti u neku od jačih liga, a sigurno ne u Dinamo, vjerujem da ga niti ne možemo platiti.

Ovo su ili naklapanja novinara u nedostatku glasina ili bacanje magle u oči.
  • Jaro
    8.7k
    Dobro je neko tu jučer napisal da bumo na kraju zadovoljni ako i Čopa potpišemotomi-pds

A gle, koja i kakva se imena spominju - oni skupa nece u karijeri zabit tolko golova ko Cop ni na plejki...
  • Orc123
    9.9k
    pa to su te retardirane floskule i opravdanja za necinjenje i za nesposobne.....nitko nista ne jamci ali ostati na jednom zdravom napadacu van forme granici sa debilizmom....
    Nitko ne jamci da ce dovedeni napadac isporuciti 10 golova ali netko tko vodi sportsku politiku mora nac nekog tko bi to mogao....
    Nitko nam ne jamci da sutra Putin ne opali nuklearku pa nece biti 90% nas...tko ti jamci da nece?
    Budalaštine....
  • KaJJe
    322

Baš...
    Kasno naš Marko na Kosovo stiže.
  • GeneralNapoleon
    407
    Ja ne znam jel ima istine u ovome za Perkovica. Ali na osnovi svih tih glasina koje su bile o njemu dijeluje kao da ga se Maric zeli rijesit. Meni totalno suludo jer mislim da je po potencijalu nas drugi stoper. Pa cak i po samim igrama prije ozljede je sigurno top 3. Prikladniji nama od Torrentea 10 puta ali ocito netko ima drugaciji pogled na to.

I jos bih nadodao da imam dojam da dok mu neko bude na "picku" da ga se zeli rijesit (Bulat, Brodic) da lik ne hebe zivu silu da bi ga sad nekome uvalio za vise nego sto vrijedi. Nego najbitnije da ode. Nebitno kuda i za kolko. Uzmi prvu najbolju ponudu. Samo da ga se rijesi.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Imal štogod novog po pitanju dolazaka/odlazaka, da ne čitam sve? :snicker:
  • UberAlles
    62
    dijeluje kao da ga se Maric zeli rijesit.GeneralNapoleon
    Ko je Perkovicu kriv kad se ne zove Mauro Perkovix i nema 100 nastupa u drugoj francuskoj.
  • GeneralNapoleon
    407

Mislis Maurice Pérkové.
  • Džingis Kan
    16
    ima. kanga je pitanje sata. kaj nam bog da...
  • dinon7
    1.4k
    Perkovic se nije naigrao kod 4 trenera. Kod 3 je bio na izlaznim vratima i tražio mu se klub.
    Možda i nije ipak sve u tom klubu loše zbog Marića. Ili?
  • dzis
    945

Upravo i ja o tome razmisljam. Nisi mi u planu kod vise trenera,nesto tu ne stima..ma koliko god bi ga i ja volio vidjeti vise,nesto tu ne stima
  • GeneralNapoleon
    407

Ne znam cudno mi je to sa njim. Cacic mu nije dao sanse ali Cacic je Cacic.

Onda je dosao Biscan i Perkovic je doslovce upao u prvih 11 i igrao do kraja sezone lijevog beka. Samo da bi pocetkom sljedece magicno nestao iz planova.

Pa dode Jakir i isto nikome nije jasno zasto ne dobiva prilike sve dok ju ne dobije i iznese dobar dio sezone. Samo da bi kad se sve odlucilo i ova sezona pocela opet nestao sa mape.

Onda navodno se racunalo na njega kao LB a pisalo se da ga zele prodat i samo nisu jer se ozljedio.

Bjelica je svakako gurao samo "svoje". Pa mi to nije neko mijerilo.

Perkovic mi je uglavnom bio dobar dok je igrao i jako je to sve cudno i smrdi na to da su glavni razlozi za njegovo neigranje nenogometne prirode.
  • ElDorado
    1.4k
    ja mislim da on ima neki visoki rikverc ugovor. A ak je istina zaka jse to ne ispregovara. Mislim da se njemu ne ide nikam.
  • CastAway1986
    2.4k
    Perkovicu treba minutaza nakon ozljede, e sad ako je ne može dobiti u situaciji gdje smo na -7 i borimo se za naslov onda je posudba možda i ok..S druge strane nešto sumnjam da Franjic može igrati LB bolje nego Perkovic..Na kraju krajeva mislim da Mauro ima velik stoperski potencijal i rado bi iduće sezone gledao Galešić-Perkovic duo u prvih 11..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions