• Peškaman
    5.8k
    Zubčić 5. - veleslalom Adelboden :clap:
  • Brusa
    2.1k
    Pero Ljubić (pikado) izborio card za Pro Tour na Q-schoolu u Njemačkoj.
    Oni tu koji prate pikado vjerojatno to već znaju :grin:
    Što da kažem, navukao sam se sad za vrijeme svjetskog :grin:
  • NORTE
    13.2k
    Čini mi se da je Hrvatska prošla daleko najbolje za ovo rukometno SP.
    Hrvatska je jedan od domaćina i sve će igrat u Zagrebu uključujući i polufinale.
    Ono što je uz domaćinstvo i najvažnije je da tek u polufinalu može doći jači suparnik kad bi to trebala biti Francuska.

Ovo je nešto kao nogometni Euro 2021.
  • ZrnTSCHeZ
    647
    tek u polufinalu može doći jači suparnikNORTE

To bi tak bilo iz perspektive da smo mi top ekipa iz nekih ranijih vremena...al činjenica da nas je ovaj Egipat pred 2 godine (13.1.23.) na svjetskom rastavil na proste faktore (31-22), a Slovenija s kojom se križamo na Euro24 bila duplo bolje plasirana od nas (6., a mi tek 11.) ipak poziva na oprez.

Ali da, naravno, rađe s njima nego sa Švedskom Danskom Njemačkom ili Francuskom.
  • Dani Olmić
    747
    Medije opet napravile svoj posao …. Cura ima uspijeh a oni pišu o tome kolko bi mogla zaradit, kolko je zaradila i dal ce opet osvojit prvo mjesto u slalomu…
    Tipicno nase medije … uzas
  • Peškaman
    5.8k
    Šteta za Zrinku, ušla desnom skijom preduboko u snijeg i katapult.
    Teško da će ući u drugu.
  • ZrnTSCHeZ
    647
    Ne leže joj ti umjetni valovi u Flachau, zadnje tri godine svaki put ispala (ovo danas računam pod izlijetanje)
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Nizozemska Gvineja nakon 12 minuta rezultat 12 3. Mogli bi pasti neki rekordi danas. :yikes:
  • Logistika
    1.3k
    Ovi na RTL-u nisu gledljivi. Strašno !
  • Izet Hajrović
    3.3k
    Jel ima neko link za rukomet?
  • Dani Olmić
    747
    Danas vjerovatno lagano trening otvaranje.

Ali na svakom prvenstvo isto pitanje imam: Jel postoji igrac sa toliko niskim sportskim IQ-om kao Zvonimir Srna?
  • Kaiser
    108
    sportskim IQ-om, ima jedan vrlo blizu DŠ
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    Sretno dečki ,odlično otvaranje. Kuzma strašno otvorio,bit će nam jako bitni vratari
  • Marley
    2.6k
    Fantastican je mali Kuzmanovic :starstruck:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.