• NVKOD
    2.2k
    Gale-gol.gif

Neka se ponovi!
  • CastAway1986
    2.4k
    Jako dobar u debiju! Igrač za prvih 11
  • Rakovica1986
    843
    Ne znam jel krivo vidim, ali Galešić izgleda koda je dobio nečim u glavu i to dobro. Drago mi je vidjet da je intenzitet treninga jak, a to potvrđuje i Stojke na IG videu gdje kaže da ga je Bernauer razvalio.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Bez ikakvog posebnog razmisljanja on jednostavno mora postat standardni stoper, a drugog nek si sam izabere kako mu odgovara (sala mala naravno, nek mu Cannavaro upari nekog).
  • Ali
    2.4k
    Izvrstan u debiu, obožavam defanzivce koji vole uci u igru i nije im lopta strani predmet. Rutinski reagira pod presingom, nisam ga bas puno pratio u rijeci a sa ovim danas me kupio. Sjajno je par puta sacekao da izadju na njega protivnici i proigrao kvalitetno veznog i iz toga krece kvalitetan napad.
    Ok neki put zapne lopta, ali nije alibi igrac koji bjezi od odgovornosti.
  • Daliban
    4.1k
    Bio je dobar. Fino je i ležerno igrao one relativno kratke lopte iza ugla. Kvalitetniji igrač na lopti nego što je pokazivao u Rijeci, ali pripisujem to njihovoj ziheraškoj igri. Biti će slabiji s dužim loptama jer se to i u Rijeci vidjelo, ali osobno nemam poseban problem s tim jer preferiram kratko. Za obrambeni dio ćemo pričekati neke ozbiljnije utakmice.
  • Droljo
    11.4k
    osobno nemam poseban problem s tim jer preferiram kratkoDaliban

That's what she said... :confused:
  • Mihaljević
    11.2k
    Kakva zvijer je tip, baš osvježenje za onu polumrtvu obranu.
  • NVKOD
    2.2k
    Velika je šteta što Niko neće moći igrati prve tri utakmice jer je na pripremama bio najkonzistentniji obrambeni igrač. Pokazao je dobre defanzivne odluke, mirnoću na lopti te sposobnost izlaska iz presinga. U Rijeci smo vidjeli da može biti opasan i iz prekida. Danas je s Mmaeeom solidno držao zadnju liniju. Po mom mišljenju, Niko je definitivno prvi izbor za startnog stopera; jedino ostaje pitanje s kim ga upariti.

Šteta što nismo imali priliku vidjeti njega s Maxom u formaciji s četvorkom u obrani (zajedno su igrali protiv Šahtara, ali tada je Max bio na poziciji zadnjeg veznog) ili u paru s Perkovićem.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Svaka usporedba sa bilo kojim drugim našim stoperom je smiješna.
    Jednostavno klasa iznad
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.