• E46
    1k
    Opet problem protiv duboke obrane nemamo rješenje kad napadamo, jednostavno mozda nepopularno misljenje ali potkapacitirana ekipa za probijanje duboke obrane.
  • Orc123
    9.9k
    Pripreme odrađene dobro....jos jednom sramota za SD, a time i Uprave koja ga je morala pritisnuti jer nisu ostvareni strateski ciljevi transfer roka a to su l. Bek i napadac do kraja priprema.....
  • Gelipter
    3.9k
    svakako jedan od dobitnika priprema ako se to za njega uopće smije reći s obzirom na sve.
    Inače, drago mi je da Špikić danas nije upisao ni minute.
    Prema viđenom na pripremama svakako se može reći kako pod Cannavarom igramo ipak brže, od noge do noge, reducirane su duge lopte, više igramo bez lopte i bliže smo protivničkim igračima. Ima tu još dosta posla, posebno u obrani, ali pozitivnih stvari svakako vidim.
  • i more je plavo
    1.2k
    Ak su ovo danas gledali, u Arsenalu su u velikim brigama.
  • Mr Anderson
    9.6k
    Dobra utakmica, dominacija, pogotovo drugo poluvrijeme. Vidi se pomak na bolje već nakon 10 dana. Trebali bi biti sve bolji kako vrijeme bude odmicalo.
  • NitkoBitan
    21.9k
    Kulenovicev doprinos je apsolutno nikakav, on ako se na nade u nekoj PES/FIFA zicer situaciji nece zabit gol iducih 15 utakmica, a gola statistika mu je jedini koliki toliki forte.
  • hardek
    3.7k
    E da je spojit Cordobu i Mbukua u jednog igrača...
  • Medvedgrad
    379
    E da je spojit Cordobu i Mbukua u jednog igrača...hardek

Mrdoba Kobuku
  • don
    9.6k
    Inače, drago mi je da Špikić danas nije upisao ni minuteGelipter

kakvi su bili igrači na njegovoj pozici, triba je dobit i više od minute.
  • Gelipter
    3.9k
    kakav je Špikić zadnjih ne znam već koliko, samo je milošću Božjom valjda još u Klubu. Ne znam koji me igrač toliko namučio emotivno kao on proteklih godina. Kad ima dvije opcije pucati ili dodati gotovo uvijek odabere pogrešnu s nevjerojatnim instinktom.
  • Orc123
    9.9k
    nije dosta dobio samo 4 godine s prosjekom od 4 gola i 2 asista po sezoni...strasno krilo...neka, treba ga jos 4 godine gledati kako dolazi do 16m i ne zna jel bi piskio ili kakio s loptom
  • Zagi
    8.9k
    Nije ova igra za Kuleta, kratka dodavanja i brzo reagiranje nisu njegov forte ali ...
    ...jesu Košćeviću. Šteta kaj nisu ljetne, duge pripreme.
  • Efes Pilsen
    9.5k
    Dobitnici priprema su vjerojatno Mmae, Hoxha i Stojkovic. Ova utakmica je vjerojatno najreprezentativnija od svih koje smo odigrali i neki stari problemi se i dalje vide.
    Nadam se da ce Fabio inzistirat da se kontre zavrsavaju udarcem ili ubacajem. Mi na takve situacije primamo golove kao na traci, a kad dodemo u takvu situaciju stanemo pa idemo na probijanje bloka. Bezveze.
    Jedva cekam HNL. Emirates kako prode prode..
  • Str1nger Bell
    1.7k
    Nije ova igra za Kuleta, kratka dodavanja i brzo reagiranje nisu njegov forte ali ...Zagi

Kulenovicu igranje nogometa nije forte.
  • Kaktus Car
    876
    Neki obrisi načina na koji novi trener želi igrati se definitivno naziru. Naravno da to ne ide preko noći, ali ima razloga za optimizam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.