• FrodoJePurger
    220
    bio sam na članskom danu zato to pišem, bilo je mjesta da se popuni dvorana u kinu, mogao si postaviti koliko god oćeš pitanja preko aplikacije s tim da svako pitanje ima "character limit", a odgovarali su na one s najviše lajkova ne na sva postavljena pitanja.
  • Zambatine škude
    3.3k
    Danas u 21h na SPTV je emisija onog BalkanDede o stanju u Dinamu. Gosti su mu Hrvoje Tironi i Antonio Franja. Vidio najavu kod Tironija na IG.modri-kibic

Kakvo vrijeme za biti živ!
  • OBIGB
    667

Neka odgovora svima. Tako i tebi, jer nitko ne prdbacuje dolazak ili nedolazak. Samo poludim na sve vise sranja sta se pušta ovdje. Ali da, u pravu si, pomjesao sam.
  • Dr Hofmann
    2k
    Sve mogu razumjeti, ali da je na puno tema teška psihijatrija, apsolutno je.

Ono što stvarno ne mogu prihvatiti je da netko pojmove kao MCIOS ili BSN koristi kao poskočice za podjebavanje. Simbole te teške i beskonačne borbe protiv onog govnara vezati za nezadovoljstvo oko jebenog prijelaznog roka mi je nemoguće loše. Koji je kurac ljudima stvarno mi nekad nije jasno.
  • OBIGB
    667

A sto ti nije odgovoreno kibicu napaćeni? Reci što te tišti? Al nemoj srat na način da se nije moglo pitat, diskutirat. Na sva problematična pitanja, o kojima se razglaba ovdje danima, vrte jedna te ista pitanja/odgovori/teorije su dobiveni odgovori. E sad, meritum istih je podložan raspravi. Ali forma je takva kakva je,, nije toliko loša i moglo se- da moglo se. Nikad bolja prije.
  • FrodoJePurger
    220
    uopće se ne žalim na ne odgovoreno pitanje, žalim se na način kako su se mogla postavljati pitanja i da bi moglo biti bolje. Da si dobio mikrofon u ruku i postavljao pitanja bilo bi puno bolje nego ovako.
  • OBIGB
    667

Gle, ti si u svoju žalopojku uklopio u to, i ispada da je taj clanski dan zakurac, a realno, odgovoreno je svima. I opet se žališ, a tamo je moglo bit još dosta članova, ali ih nije bilo. Al ti bi još 500 mjesta? Mikrofon, pa da se davi po par minuta? Postoji razlog zašto je ovakva forma kakva je. Da li može biti bolja? Može sigurno, ali tvoj upis insinuira da se radilo pro forme, a nije.

Imaš pravo na to, žalit se, dapače, ali jednostavno ovaj forum je stvarno postao platforma za nekakvo ispoljavanje žući, i kad ima i kad nema potrebe.
  • NVKOD
    2.1k
    Iako formacija 4-1-4-1 ima svojih prednosti u napadu, predstavlja velik rizik ako izgubimo loptu u zadnjoj trećini. Baturina i Stojković u toj postavi mogu stvoriti opasnost po protivnički gol, no jedna greška otvara velik prostor između stopera i napadačkog dijela momčadi. Bati i Stojke često ostaju visoko, zbog čega 6-ica, danas Ademi, ostaje sam na širokom prostoru. To postaje još opasnije protiv momčadi koje se oslanjaju na brze kontre i koje s puno igrača jure u napad.

Takva postava može biti korisna kada napadamo bunker, jer dva kreativna ofenzivna vezna donose veći broj opasnih napada. Međutim, za takvu igru potrebna je izuzetno moćna 6-ica, a Ademi nije idealan za tu ulogu. Nevjerojatno je koliko Sučić nedostaje ekipi.
  • OsamŠest
    4.3k
    Neki rezime priprema..

Puno pozitivnih stvari i napokon jasna ideja same igre. Svi minusi se iz dana u dan smanjuju, ali jasno je da je potrebno vrijeme kako bi to sve postalo jedna cjelina i ono što Cannavaro želi.

Igrači koji su u mojim očima svojim igrama pod Jakirovićem i Bjelicom postali upitni, kroz ove pripreme pod Cannavarom, trenerom koji ima puno jasniju viziju, kao da su maknuli upitnik iznad sebe i rado bi ih zadržao.

Nekolicina ih ne može pratiti ovaj tempo, a isto tako nisu dovoljno tehnički dobri da bi igrali ovo što Cannavaro želi. Nažalost, u tu kategoriju spadaju i neki iskusni poput Ademija i Ristovskog. Cordoba također po mom mišljenju nema mjesto u Dinamu i ukoliko ne postoji neka dobra ponuda, ne bi bilo loše kada bi ga se poslalo na posudbu o kojoj se pisalo. Kulenovića sam dovoljno kritizirao, pa se neću ponavljati.

Galešić je ozbiljan igrač i pojačanje. Po meni su za ovaj drugi dio sezone stoperske pozicije riješene. Lijevog beka ćemo valjda dočekati, desna strana je korektna. Ako je Franjić back up Mišiću - ok. Ali bi rado vidio Pavića na 6, a Mišića na 8. Ostatak veznog reda je fantastičan.

Mbuku može puno donijeti, a Hoxha je pokazao da je itekako koristan, iako sam bio za njegovu prodaju. Jednostavno kao zamjena donose potrebnu energiju i konkretan je. Jako me zanima kaj će na kraju bit s njim.

Pjaca i Petković nedodirljivi.

Ukoliko dođe Ivanušec (znači odlazak Hoxhe) i ozbiljan napadač, Cannavarov Dinamo će bit zastrašujuć kroz vrijeme. Za titulu, uz ovakvu ideju i igru, bit će dovoljan povratak ozljeđenih i tih 7 bodova minusa djeluje smiješno.

Od juniora - Pavić, Mikić, Jakirović i Šunta će sigurno biti u prvih 11 kroz godinu, dvije. Što prije im pronaći prvoligaški klub u kojem će biti važan dio momčadi (meni bi neki od njih bili ispred velike većine naših prvotimaca).

Sve u svemu, mislim da momčad ide u dobrom smjeru i puno je razloga za optimizam. Bravo Cannavaro!
  • vlatkomarkovic
    268
    Na članski dan nisam došao jer sam imao druge obveze, ali smatram da je neprihvatljivo plaćati nešto što bi po svim normalnim uvjetima trebalo biti besplatno. Član sam udruge građana, i većina udruga organizira barem jedan godišnji susret svih članova, gdje imaju priliku besplatno postavljati pitanja rukovodstvu, upravi, predsjedniku ili bilo kojoj odgovornoj osobi. Nije stvar u cijeni ulaznice, već u tome što konkretno dobivam kao član udruge, ako ne mogu niti postaviti pitanje. Ne znam kako su se u klubu planirali obogatiti tim pristupom, ali pretpostavljam da je to bila Sanjinova ideja. Smatram da bi takve stvari trebalo financirati iz članarina, pa ako je potrebno, neka ih i povise.

Također, mislim da bi komunikacija o ovakvim događanjima trebala biti puno ranija, kako bi članovi imali vremena organizirati se. Bilo bi korisno da imamo stalni datum, primjerice treću subotu u studenome, kada bi uvijek bio zakazan članski dan. Kad već spominjem model upravljanja, zanima me zašto statut još uvijek nije promijenjen? Trenutni statut je donesen kako bi se pridobio Barišić, no sada isti taj statut bi trenutna uprava mogla koristiti kako bi ostala na vlasti zauvijek. Smatram da bi na izborima trebalo biti izabrano 100% ili barem 90% skupštinara, a ovo pišem kao netko tko je osobno glasovao za Zajecovu listu.
  • OBIGB
    667
    Ajmo po Sanjinu, nismo dugo. Novac je išao za zakladu “Nema predaje”.
  • Sajla
    6.5k
    Član sam udruge građana, i većina udruga organizira barem jedan godišnji susret svih članova,vlatkomarkovic

svih članova? imali smo ih 51 000, ne stanemo svi ni na Maksimir. ne možeš uspoređivati Dinamo kao udrugu s Prijateljima životinja. jednostavno logistički nije moguć isti pristup. ovo je bio prvi članski dan. imao je bezbroj mana, ali je održan i to je pobjeda samo po sebi.

što konkretno dobivam kao član udruge, ako ne mogu niti postaviti pitanjevlatkomarkovic

ne znam što dobivaš tj. koliko je to u skladu s tvojim očekivanjima, ali ako je pitanja mogao postaviti "Captain America sa Zone Dinamo" i o tome se ovdje pisalo, onda si mogao i ti. znam da bi mnogi od nas najradije sjeli za stol s upravom, IO, trenerom, SD pa razgovarali do jutra - ali vidi ovo gore o 51 000 ravnopravnih članova. to je nemoguće logistički napraviti.

mislim da bi komunikacija o ovakvim događanjima trebala biti puno ranija, kako bi članovi imali vremena organizirati se.vlatkomarkovic

ima smisla, vjerujem da se naučilo nešto iz prvog članskog dana i da će se i to promijeniti.

zašto statut još uvijek nije promijenjen?vlatkomarkovic

a i ovo je već sto puta komentirano na Zoni. tko ima potrebnih 40 ruku u skupštini da izglasa te promjene?
  • vlatkomarkovic
    268

Mislim da te dvije stvari nije dobro miješati, radije nas pitajte prilikom plaćanja članarine da li želim donirati tu istu cifru ili veću, svake godine, nego da bude karta za postavljanje pitanja.

Što se tiče Sanjina, normalno da će se postavljati pitanja vezana uz njega. Čovjek ima navodno popriličnu plaću, nije javno objavljen njegov opis i koliko sam shvatio njegove su ideje vis a vi "uvođenje reda" u članstvo i godišnjake. Kako će netko s djecom ispuniti njegovu kvotu dolazaka, apsolutno nemoguće. Ja razumijem da se želi da ljudi dolaze češće na utakmice, ali smatram da nije u redu "kažnjavati" ljude koji plaćaju unaprijed ulaznicu, ali iz realnih mogućnosti, nisu u stanju ispuniti kvotu. Npr. Mali mi se razboli dva sata prije tekme, onda vozi na školu skijanja, skupljaj, pa je kiša, pa žena ne da, pa tata gledaj samnom doma, pa vozi na more...
  • vlatkomarkovic
    268

Nisam mislio doslovno svih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.