• bbb medimurje
    3.5k
    Bolje nikoga ne dovoditi nego se sramotiti s copom
  • vlatkomarkovic
    267

Pa to bi barem onda objasnilo zašto nam nije došao napadač, kada većinu vremena provodi ovdje, umjesto na radnom mjestu.
  • Haza
    7.6k
    A tko ju onda vodi?tp1997

Dinamo ima jasan Statut i zna se tko je za što odgovoran. Čak je Zajec javno rekao da sportsku politiku vode on, Marić uz suglasje Uprave i trenera. Gdje je tu deset ljudi? Izvršni odbor samo odobrava transfere veće od 3 milijuna eura, nemaju nikakve ovlasti dogovarati ili voditi pregovore oko transfera.
  • Droljo
    11.1k
    Ti onda znaš tko je Miro ?sport

Mate Baturina.
  • Haza
    7.6k
    nemoj vrijeđat miru da je lesicki itd, miro je navijac Dinama veci nego ti.
    . A za tebe i ostale takozvane insajdere je tv u boji.
    E46

Kako znaš koliki sam ja navijač Dinama, očito poznaš osobno Miru Lesičkog pa znaš izmjeriti koliko on voli Dinamo. Čestitam na tome, možeš li taj uređaj ljubavi prema Dinamu patentirati i staviti na tržište, da izmjerimo odmah koliko tko u Upravi voli klub.
    Svatko onaj tko kaže da 10 osoba vodi sportsku politiku Dinama laže i namjerno unosi nemir i svjesno sve skupštinare i članove IO pokušava time ismijati i predstaviti ih generalno kao nesposobne. Šta je sljedeće, netko će napisati da Ulica vodi klub?
    Ne mislim ovim upisom opravdati loše stvari koje se događaju, jer nije sve idealno u klubu...ali kad netko napiše da Hajduk nudi tri puta više love Mikiću, ja bi rekao da taj baš i ne voli previše Dinamo.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Miskim da je ocito tko je MV, ali ne vidim smisao otkrivanja..
  • Jay
    310
    Ne zanima me identitet našeg insajdera, ono što znam po praćenju foruma je da ima informacije.
    Od priče o 10 ljudi koji vode politiku kluba mi oko krene trzati i ne želim vjerovati da je to istina. Više vuče na neke osobne razmirice.
    Ono što nažalost vjerujem je dio o napadaču, HNL počinje za 10 dana, a mi napadača nemamo očito ni na vidiku jer da je nešto blizu dogovora napisao bi malo drugačiji post.
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k
    Usred ove drame oko Duje Čopa, samo ću tu ponoviti epski upis Nostradamusa Ničote od prije dva tjedna:

"I je li bolje rješenje od, primjerice, Duje Čopa, koji je u ovoj kalendarskog godini zabio 20 golova, koji zna kakve kopačke obući za 'grbavicu' u Koprivnici, kako postaviti nogu da lopta ne završi u blatu već u mreži travnjaka u Kranjčevićevoj, gdje je najranjivi Ivan Banić ili koja je slaba strana njegova prijatelja Lovre Kalinića. Ne zagovaramo, da se krivo ne shvati, niti dolazak 35-godišnjeg Čopa, već naglašavamo da Dinamu ne treba u ovom trenutku nikakav glamour, nikakvo veliko a 'dvojbeno' ime, već čovjek, koji će sigurno biti prevaga u HNL-u. I to odmah, na proljeće!"
  • tp1997
    902
    Čak je Zajec javno rekao da sportsku politiku vode on, Marić uz suglasje Uprave i treneraHaza

Odlično, eto on je rekao.

Zato je na članskom danu sva pitanja proslijeđivao drugima.

Marić vodi uz suglasje trenera pa je trenera potjerao kad mu je ovaj rekao da je dopeljao previše stranaca u ekipu.

To što nešto piše u statutu ne znači da se tako odvija u praksi, to bar zna svatko tko je proživio ponešto godina u ovoj državi, a za sad se jedino jasno čini da tu nitko ne zna tko pije a tko plaća.
  • Orc123
    9.9k
    Ako nedaj Boze dovedu Copa nek se raspuste svi do jednog od vrha do dna!
  • emilperska
    7.7k
    Tjerao sam Čopa iz Dinama skupa s par zonaša ovdje hahah..
    Ali ovo sve šta se nudi.. Taj iz Šahtjara rođen u Burkini Faso u siječnju 2001. To mi zvuči realno kao da je IY Attiemwen rođen 1996. Zato sad igra u Aziji u Nepalu ili gdje već s nepunih 29.

A ovaj Kanga izgleda kao loša crna loša verzija Kulenovića s malom primjesom loše verzije Komnena Andrića..

Pošto nam SD boluje od kronične poslovne nesposobnosti, predlažem predsjedniku Uprave Manenici 2 jeftina rješenja, taman kakva oni vole:

1. Duje Čop s ugovorom na 6mj
    2. Komnen Andrić iz Rijeke for free jer je puklo nešto u crnogorsko srpskim odnosima u Rijeci.

Komnen je besplatan. Komnen je avion za razno razne Kange i ostale pičke materine. Komnenu znamo datum rođenja i znamo da je točno tad i rođen.

A i kako bi rekli razni novinari. Komnen zna kakve kopačke obuć za blato Koprivnice i Šubićevca..

Komnen ima 40 nastupa u famoznoj Ligue 1 na što se često izdrkava kad se spominje Mbuku i razno razne Kange..

Welcome back Komnen! :heart:
  • Haza
    7.6k
    Zato je na članskom danu sva pitanja proslijeđivao drugima.tp1997

Proslijeđivao je jer ne zna dvije rečenice spojiti. Nije elokventan, nije to smrtni grijeh. Ono što znam od jednog člana IO, oni nisu niti jedan konačan prijedlog transfera odbili ovaj prijelazni rok, niti sugeriraju koga se treba dovesti. Ispada kao da je Marić predložio IO nekog napadača pa su oni odbili, to jednostavno nije istina. Omazić i Globan su profesori na Ekonomskom fakultetu, zar netko misli da oni traže igrače za Dinamo?
  • dinon7
    1.4k

Znaci dolazimo ponovno do istog zaključka: Marić je nesposoban pronaći igrača.
    Moje pitanje je što taj tip još radi u Dinamu? Evidentno je da je frajer potkapacitiran biti SD kluba kao Dinamo.
    Ako klub obećava transfere i tvrdi da ima novca, a ti kao SD nemaš niti jedan prijedlog za IO koji treba potvrditi transfer… onda je tu matematika jasna. Nisi sposoban i shodno tome moraš otići
  • Tranzicijski Napad
    285
    Celtic and Kieran Tierney, deal on. - fabrizio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions