• Plava stijena
    317
    Kolutanje očima i ježenje podlaktica od susramlja. To su mi bile nesvjesne reakcije tijela izazvane slušanjem ovih populističkih proljeva tobože zabrinutog kvarteta. Stašno kakvi bilmezi su došli do razine popularnosti da kreiraju mišljenje širem navijačkom puku.
  • Maksim Maksimirski
    7k
    Svaki podcaster koji kritizira upravu je klaun od kojeg se diže želudac i kojemu ne treba davati prostora. Takav je Denis, takav je Kvasina, takav je ovaj Deda, takvi su svi. Čudno je to malo.

Ja ih ne ispratim u detalje ali evo npr. pogledao sam zadnjih par (kratkih videa) tog Dede i 99 posto onoga što on priča u potpunosti stoji. Možda se nekome ne sviđa njegov način iznošenja svojih mišljenja ali velika većina onoga što on priča je istina. Sa pravom se kritizira uprava i podcasteri su sa pravom oštri, to je moje mišljenje.

I kada se ide njih napasti nikad se ne ide kontra argumentima na ono što su oni izrekli nego idu uvrede u stilu ''to su bilmezi, ne treba im davati prostora, dobio sam proljev od njih, nemojte gledati imat ćete želučane smetnje, klauni'' itd. Pa nisu valjda svi podcasteri koji oštro kritiziraju rad uprave hodajuće spodobe, moralne nule i odvratni gadovi od kojih se čovjeku okreće želudac?
  • Daliban
    4.1k
    Da Bog da ih se još 50 nakotilo i da svi redom deru po upravi. Možda pod takvim javnim pritiskom i donesemo koju ispravnu odluku u narednih nekoliko godina.
  • GeneralNapoleon
    427

Za tog Dedu se slazem po onome sto sam vidio. Mozda to upakira u ostriji ton ili mijestimicno malo pretjera nesto, ali sve u svemu mu izjave imaju neku logiku, kao sto kazes.

Denis s druge strane mi je nekako tupast i ne uzimam ga bas za ozbiljno.

A zuc prema Kvasini mi nije jasna, jer je jedini tip kojeg sam vidio da se javno bori sa onim tovarom Zoranom talijanom. To sto sam vidio sam bio iznenaden da je netko javno tako ostar prema tugi s juga.

Ogradujem se sa time da nisam sve vidio sto su ikad govorili. Ali opcenito se slazem da su ljudi na zoni dosta ostri prema vecini podcastera :lol:

Javni pritisak se od Marica odbija kao kapi kise od kisobrana.
  • ElDorado
    1.4k
    Problem je sto sva ta ekipa u svom kritizerstvu jednostavno lupaju bedastoce i floskule. Npr najprije brane smijenjene trenere a onda deru kako je igra dinama tragicna. Franja je bedak, Deda dere spiku na tragu Prasicka cuo sam ovo cuo sam ono i svi kradu ali pod sitno. Tironi mudro suti. Zakljucak Tarzan bi trebao biti sportski direktor.
  • BluePhone67
    4.5k
    Zakljucak Tarzan bi trebao biti sportski direktor.ElDorado

Kaj su ovo fakat izjavili ? Nisam gledao. Pa čovjek je manager kako su to mislili izvest.
  • ElDorado
    1.4k
    da Franja i taj deda
  • Captain America
    19.3k
    KvasinaMaksim Maksimirski

Njega se baš uzelo na zub, a onda je prvi objavio da je Taylor želja kluba za poziciju lijevog beka. Onda su uslijedile objave i eminentnih novinara.
  • Izet Hajrović
    3.4k
    Franja skoro zaplakao zbog Biščana. Scena počinje na 22:00. Lupaju klasične floskule, opet su stranci krivi.
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    ja mislim da Igor zaslužuje drugu šansu u Dinamu i nadam se da će se to ostvarit.
    Mislim da je prošla uprava njega baš podmuklo bacila pod vlak i napravila ga mutavcem iako se radi o jednom od najškolovanijih trenera u Hrvatskoj.
    Jedan bivši trener Hajduka mi je rekao da je Bišćan puno bolji trener od Jakirovića ali da jednostavno nije previše hrabar sa zamjenama kao Jakir koji protiv Lokomotive dok mu visi glava ubaci Kaneka u igru i to mu se na kraju isplati.
    Ne znam kakvi su njegovi planovi,vjerojatno uživa u egzotici sa velikim ugovorom bez pretjeranog pritiska ali eto nadam se da će doć dan kad će se vratit i dobit drugu šansu u puno normalnijoj okolini kakva je sad u klubu bez Vlatkice,mumije i sličnih.
  • GeneralNapoleon
    427
    Igor Biscan je po mom misljenju odlican takticar i sigurno bolji takticar od svih trenera jos od Bjelice, pa mozda cak i njega. Ali on kao trener Dinama dolazi samo u obzir ako napreduje u tri segmenta koja su mu na kriminalnoj razini.

1. Mora konacno skupit muda da napravi neke zamijene na vrijeme (osim ako toliko lose cita igru u sto sumnjam) i da ne igra totalnu bunkercinu i zihericu
    2. Mora dobrano poradit na socijalnoj inteligenciji da moze drzat svlacionicu zajedno
    3. Treba novog kondicijskog trenera pa da mu ekipe ne padaju u 60. minuti

Tolko dugo dok u tome ne napravi napredak on za mene ne moze bit trener Dinama i do tada mislim da je Jakir ukupno gledano bolji trener.
  • NKDZ86
    2.6k
    stari moj, pogledao slučajno kratki isječak iz neke emisije di je denis mislim voditelj gdje franja je u čudu jer dinamo nije ni nazvao oršića, da kak su to mogli, orša bi poginuo za dinamo kaže, je je, zato je tražio da ga prodaju.
    a franja je frend s oršinim managerom, vrlo objektivan čovjek i on je prošviko čini se
  • Crni86
    7.2k
    Tuzno je kad vidis da se svi kunu u ljubav prema klubu, a prvom prilikom gledaju samo svoju guzicu i guzicu svojih prijatelja/kolega.
  • BluePhone67
    4.5k
    Pogledao na dva puta jucer i jutros drugi dio, ja ovoliko bljuzgi nisam dugo čuo u tako kratkom vremenu.. Od pricam ti pricu, naklapanja, nepoznavanju materije do laži.

Tironi je izuzetak u ovoj priči, Franja razočarenje, Balkan strasse Deda dno dna, Denis Penis nije vragolast već zlocest i na zadatku
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    Mislava ne treba vraćat jer nije igrao ozbiljan nogomet dvije godine ali zamjerat mu da je negdje otišao za 3 puta veću plaću je smiješno.
    Otišli bi i mi svi koliko god volili Dinamo...laže ko kaže da ne bi otišao u drugi klub za tri puta veću plaću.
    Ne razumijemo mi taj svijet profesionalaca...oni svi gledaju svoj interes i to je jedino normalno jer su uložili puno truda koji sad žele naplatit kroz ugovore.
    Pustite priče o Tottiju,De Rossiju,Livaji,Ademiju,Raulu ili Messiju...oni su vjerni jednom klubu jer su tu imali ogroman ugovor i status božanstva.
    Nogomet je nažalost izgubio tu romantiku i sve se gleda kroz cifre.
    Oršić je odličan čovjek i glupo ga je zvat licemjerom jer je otišao iz hnla u Southampton.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.