• GeneralNapoleon
    391
    Ja isto mislim da je ovo vjerojatno prvih 11 koji se je Cannavaro zamislio. S obzirom na ozljedene. Makar me kalo brine ako namjerava samo sa Ademijem drzat leda Baturini i Stojketu :lol:
  • Dumit Rumitu
    30
    Odlicna postava, ajmo Dinamo!
  • Crni86
    7.2k
    Galesic i mma stoperi, po meni najbolji par za ovu igru. Sve u svemu dopada mi se sastav, upitno je samo da li franjic ne igra zbog one mini ozliiede ili ga trener ne vidi kao prvo rjesenje.
  • Keyser Soze
    11.6k
    Ovo je vjerojatno i postava za IstruMr Anderson

Samo bez Galešića
  • Mali Zeus
    15k
    Di je Mikić?
  • Laugreano
    3k
    Mmae i Galesic sam i nekako ocekivao da ce isplivati, i da je realno da cemo sa njima igrati u hnlu. Također opet se nadam da je RPG desno
  • Zagi
    8.9k
    Makar me kalo brine ako namjerava samo sa Ademijem drzat leda Baturini i Stojketu :lol:GeneralNapoleon

Jedino Ademi to može i pokriti. Nije to često igrao u zadnje vrijeme ali kada je, meni je bio dobar.
    Za razliku od glumljenja leteće 8ice/10ke. Tu je užas.

Problematično mi je kada uz ovu dvojicu defanzivno tankih bude Miške, koji prekida anticipacijom i čitanjem igre. Ovi su tak propusni i mekani, tko će to pročitati....

No dobro, to je problem za neki drugi dan.
  • miro
    5.2k
    Ademi je prelaskom na 8-icu prije par godina pao za 2 klase. Je li to uvjetovano godinama, pa ne moze vise trcat ko prije ne znam, ali na 6-ici je bio zvijer nekada
  • Mr Anderson
    9.6k
    Ademi je prelaskom na 8-icu prije par godina pao za 2 klase. Je li to uvjetovano godinama, pa ne moze vise trcat ko prije ne znam, ali na 6-ici je bio zvijer nekadamiro

Istina, na 8-ici se gubio po terenu, više je igrao špicu nego vezu. Znao je dosta zabijati, ali je patila veza. Na 6-ici je igrao svoje najbolje utakmice.
  • Laugreano
    3k
    zasto bez Galešića?
  • Sajla
    6.5k
    zasto bez Galešića?Laugreano

kartoni
  • Mr Anderson
    9.6k
    nije za Istru jer RPG i Galesic imaju 3 zuta kartonaGuest1986

Šteta, nisam znao. Znači, ekipa će odigrati tri utakmice bez Galešića, on nastupa tek protiv Osijeka.
  • Maximo
    652

Hah da...vidš nisam znao taj podatak....onda možda bolje da je KTC-a uigravo s MMaeom ovu zadnju tekmu...al kaj ćeš...mene zanima hoće u ovoj postavi RPG na lijevi bok ili rile
  • GeneralNapoleon
    391

Pa i meni je na 6ici bio dobar sto sam cak vec i napisao. Ali se pitam koliko fizicki moze izdrzat pokrivanje tolikog prostora. To je realno ono sto je Selahi radio za Rijeku. Al vidjet cemo.

Svakako me bas zanima kako ce izgledat Galesic i Mmaee jer profilno bi to za HNL trebao bit nas prvi stoperski par.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.