• Vedraca
    62
    E moj Maricu uspio Si da te ljudi vise proklinju nego Mamice...hehe
  • Zagi
    8.9k
    Miro kredibilan insajder , a kaj god od njega procuri bude u tiskanoj štampi kroz pola sata.
    Daajte nemojte biti tak naivni.
  • Mr Anderson
    9.6k
    Nakon ovog danas bi rekao da je Miro Vugrinec zapravo Alen Lesički. Lesi isto ima tezu da deset ljudi vodi sportsku politiku, što je jednostavno laž. Ovo je na tragu toga da Sanjin dovodi igrače.Haza

Ne znam jeli ista osoba, ali imaju sličnosti u svakom slučaju.
  • Yovitssa
    821
    Ako ga se toliko treba tjerat da potpiše nek ide, imamo Kadića u kadetima na toj poziciji i čak bi rekao da su tu negdje.Carrasco

I onda ti taj Kadić za dvije godine isto tako "dade petama vjetra" jer se uprava điberi za par soma eura. I Belinha imamo. samo pitanje do kad...? :rage:
  • E46
    1k
    jedini koji je do sad svakog najavljenog igrača kojeg je napisao pogodio i taj igrač je dosao.. Zapravo to onda i nije pogadanje zar ne
  • Zagi
    8.9k
    Nisi baš shvatio.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Nije za vjerovati random profilima što ostavljaju komentatre ispod raznih portala, ali jučer sam na jednom našem portalu našao dole u komentarima di neki lik tvrdi da je do kraja tjedna novi napadač u Dinamu. S obzirom da je taj izraz "do kraja tjedna je napadač tu" već par puta i ovdje spomenut i nije se desilo ništa, nekako sumnjam da će ovaj tjedan biti drugačiji, mada bih volio da bude. :meh:
  • sport
    4k
    Ti onda znaš tko je Miro ?
  • sport
    4k
    ↪Zagi jedini koji je do sad svakog najavljenog igrača kojeg je napisao pogodio i taj igrač je dosao.. Zapravo to onda i nije pogadanje zar ne
    Naravno da nije pogađanje kad je zaposlen u klubu
  • Paggini
    33.9k

Sto vise govori o ljudima nego o Mariću
  • Guest1986
    27
    Gledao sam par tekmi ove sezone Jagiellonie..sad kad Maric vidi ovog njihovog napadaca Pululua, odmah cemo to dogovorit nakon tekme i zavladat ce mir na ovoj temi heheh
  • keppi
    264
    Svima nam je manje-više drago nam je kada čujemo pokoju insajdersku informaciju, a onda poslije pljujemo po tome. Ako se netko ne slaže...ok, ali nema potrebe za neke istrage tko je tko.
  • Noel
    8.1k
    Majko mila.. nije me bilo par sati na forumu. Ludilo i kaos. Bojim se zamislit kakvo bu stanje ak stvarno ne dovedu napadača..
  • Mr Anderson
    9.6k
    Naravno da nije pogađanje kad je zaposlen u klubusport

Ako stvarno radi u klubu i ovdje piskara što načuje po hodnicima, onda je to za momentalnu cipelu u guzicu. Bez otpremnine.
  • Peškaman
    5.8k
    Šta bih dao da se ispostavi da je Miro Marko Marić :lol:
    Kakav bi tu harakiri nastao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions