• Vedraca
    62
    to i ja mislim....sve ostalo Ako je Istina je katastrofa....Ali zasto se Mora ponuditi Ugovor deckima Ako ajmo realno Bit....svi znamo da idu na Ljeto
  • bongo
    985

Imao sam krajem prosinca prilično pouzdanu informaciju da ide u Rijeku, međutim iz nekog razloga nije došlo do finalizacije.
  • tp1997
    900
    A tko ju onda vodi? Samo Marić? Marić i Zajec? Marić, Zajec i Cannavaro? Marić, Zajec, Cannavaro i uprava? Marić i uprava? Tko ovdje može dati konkluzivan, jasan i točan odgovor na to pitanje?

Ako stavimo sa strane čisti princip da su ga zaslužili, produženjem ugovora ključnim igračima klub se dovodi u bolju pregovaračku poziciju sa potencijalnim kupcima, a i povećava si šansu da može te igrače zadržati možda još polusezonu.
  • rakurs
    559
    Svi se raspisali, kaje ovoLiks90
    A realno, ništa neočekivano. Vjerojatno će ostati ovdje na posudbi do ljeta i onda u Milano. Jbga, i on i Baturina će otići na ljeto, važnije pitanje je planiraju li se već zamjene ili će se i to raditi stihijski kao i skoro sve do sada.
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    možemo mi srat ali i on bi nam trenutno bio od pomoći.
  • Mr Anderson
    9.6k
    Zapamtite moje rijeci

Duje Cop ce bit potpisan
    Olmic

Kradeš mi ideju, prije 2 dana sam to najavio.:lol:
  • Nolifer
    9.1k
    I opet moje pitanje. Jel to znači, da se nije odustalo od Selahija? Ako Sučić ode?
  • Blue Label
    24

I meni je to prošlo kroz glavu, često što Miro napiše tu se pojavi isti ili sljedeći dan na Germanijaku.
  • Kaktus Car
    873
    Kao da je "demokratski izabran" silver bullet atributni skup koji te oslobađa svake odgovornosti.tp1997

Oslobađanje od odgovornosti? Tko je spominjao da izabrana uprava ne bi trebala odgovarati za rezultate svojeg rada?! Samo, koliko vremena su dobili? Koliko mira? Bez da im se pokušava podmetati noge?

Klub ima najbolji rezultat u povijesti Lige prvaka i postoji šansa za prolaz dalje. Prvenstvo nije izgubljeno, ima još skoro pola prvenstva za igrati.

O uspješnoj ili neuspješnoj sezoni se ne može govoriti na pola sezone.

Naglasit ću opet - da se ovo sve dešava pod ikime iz prošle garniture, davno bi Maksimir gorio.tp1997

Ne znam kako uopće odgovoriti na ovakav nonsens, na ovakvu očitu neistinu. Nismo od jučer, znamo da to nije istina.
  • Olmic
    3.9k

Nemam ja nis protiv Duje, ali onda nek PU i Maric ne seru da ima para i da su spremni trosit na pojacanja
  • Vedraca
    62
    slazem se....Ali Ako imaju vec Ugovore do 2028 nece ti Ni Ugovor do 2030 donjet vise Love ....jer nije da imaju do 2026 Pa sad moras prodavat na ljeto ....Tako ja barem gledam Tako je i u drugom Klubovima ....3 godine Su Jako Puno
  • GeneralNapoleon
    390
    Cop kao treci napadac vjerojatno ne bi bio ni toliko strasan. Samo sto za takve transfere stvarno mozeno ustedit placu sportskom direktoru.
  • NKDZ86
    2.6k
    ljudi dragi, situacija je dosta ozbiljna za zajeb...makar realno i on bi bio pojačanje :rofl:
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    Mi se ovdje danonoćno živciramo ,brinemo o ribe da li je Haller igrač za Dinamo,pratimo Jel Taylor u prvi 11 , a nemamo za biber . Dokle više jbt ,di su pare??? Ma od sad me jedino interesuje Arsenal pa HNL. Nek igramo sa juniorima ali samo da Marić ode
  • E46
    1k
    nemoj vrijeđat miru da je lesicki itd, miro je navijac Dinama veci nego ti.
    . A za tebe i ostale takozvane insajdere je tv u boji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions