• hardek
    3.7k
    Rijeka i Hajduk su kombinirano zabili 4 gola u 4 prijateljske protiv slovenskih velesila, njemačkog trećeligaša i mađarskog Slaven belupa. Ukupno 1 pobjeda, 1 remi i 2 poraza.

Živote kome mi gledamo u leđa
  • Mr Anderson
    9.6k
    kombinirano zabili 4 gola u 4hardek

3 gola
  • Sven
    97
    Cordoba i Mbuku su za ovog bambu treca dimenzija
  • Joza
    634
    Samo neka tako nastave.
  • don
    9.6k
    dugo nisan gleda lošiju ekipu od Ujpesta, u hnlu bi se borili za ostanak.
  • NitkoBitan
    21.9k
    Hajduk moze doc do titule jedino sudackim pogurancima i oranicama od terena.

Dvojbene odluke idu u njihovu korist skoro uvijek, oprastaju im se zuti kartoni i dosuduju smijesni penali, a o sudackim nadoknadama da ne govorim. Strani suci ih ubijaju u pojam.
  • Mr Anderson
    9.6k
    Hajduk bez Livaje bi teško izborio Europu. Doslovno sve što im prema naprijed na nešto liči se vrti oko njega.
  • hardek
    3.7k
    Nisam gledao utakmicu ali Telegram već gasi požar:

"Hajduk je dominirao protiv Mađara. Onda se ukazao nekakav Karamoko i zadao mu poraz na pripremama".

"Nekakav" Karamoko. Dečko je pod ugovorom s Kopenhagenom, ima 1 utakmicu za Wolfsburg u Bundesligi. Kako jedan novinar uopće može napisati ovo
  • OsamŠest
    4.3k
    Ja se divim svima vama koji gledate pripremnu utakmicu Hajduka..
  • brile86
    117
    Imaju sreće da je HNL liga 10 pa ti pola lige izbori kvalifikacije u Europu a pola nema za plaće i za uredit teren da nije blatna oranica u rangu županijske lige.
  • Pavinho
    179
    Ovaj Hajduk je smijesna ekipa...dogovorili pripremne tekme s 2 treceligas i Mađarskim Rudešom, a i dalje ne mogu meda
  • don
    9.6k
    hajduk ne može loptu uzet protiv trećoligaša.

povraća mi se kad vidin tablicu u hnlu.

edit: 1-0 gubi hajduk. :rofl:
  • Miro Vugrinec
    6.7k
    Gledajući 10 min utakmice tovara odmah zaključiš zašto su i Jakir i Bjelica zasluzili otkaz. Trećeligaš španjolski svaki put kad im izađe u presing ljudi izbiju loptu u out ili daju gol šansu protivniku. Hrpa panjeva koja ima srecu sto u HNL nema taktički školovanih ekipa i trenera koje imaju muda izac u presing.

Ovima maltene jedan prosječan presing napravi problem i ne znaju di su. A naši bivši vrli taktičari Jakir i Bjelkan bi lagano čekali u bloku kukavički i onda se čudili zašto nisu pobjedili tovare. S dvije naše pobjede, a ne poraza pričali bi o plus 5, a ne -7. Zato Fabio samo deri i ustraj na presingu jer protiv hnl amatera to će sigurno upaliti
  • GeneralNapoleon
    392

Totalno se slazem. A Jakira za to krivim jos vise jer u situaciji gdje je ta hrpa jada na podu i gdje joj samo moras zabit zadnji cavao u lijes, ti izades kao najveca picketina i bojis ih se kao da su prime Barcelona.

Mi njih za vrijeme tekme moramo shvacat kao to sto jesu - hrpa jadnika. Ima da ih se papogotovo na Maksimiru samara kao Bayern Dortmunda. Jer to i je od prilike neka relacija snage.

Ali ne covjek ziheraski u situaciji gdje ako jurnes goropadno nemas sta za izgubit. I da izgubis ne bi bilo tako strasno jer bi tad bili samo na -2 papogotovo da smo ih izdominirali 90 minuta i da su pobijedili kako jedino mogu - jos slucajnije.

Za Bjelicu vrijedi isto ali njemu ipak ide u prilog da je vec bio na -4 i tu je naravno rizik ako popusis puno veci. Uz to pola ekipe falilo, nebitno sad iz kojih razloga. Tako da tu jos mogu akceptirat zasto je igrao na x.

Ali inace nama treba tocno to da se u HNLu postavljamo kao Bayern u Bundesligi. Vodimo 3:0? Nebitno idemo zabit jos 3. I to nebitno dal je sa druge strane Sibenik, Rijeka ili hajduk. Trebamo tako igrat i dominirat da protivnicke ekipe prije tekme mole Boga da ce primit manje od 5 komada a ne 1:0 i prestajemo se kretat.

Nadam se da ce Cannavaro konacno utupit nasim balerinama takav mentalitet, jer ako mu to uspije mislim da je 90% posla napravio.
  • austrijanac
    5.1k
    Screenshot-20250115-133444-Gmail.jpg

Inače sam davnih dana, kad je počeo pad Murcie, kupio 10€ njenih "dionica" pa i dalje šalju svakakve updatea i pozive na skupštine i svašta nešto.

Današnji dan mi je onda odlično započeo. Sad ce rec Tovari nije im pasao rani termin.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.