• Georg Koch
    5.2k
    Sego je prosjecan igrac koji je ove sezone alfa i omega u VZ te je to okej i iskoristio.
    Hajduku je ovo ipak upgrade s obzirom da ce zamijeniti Biuka, koji je nedorečeniji od naseg Spike.
    I opet to nije nikakvo bomba pojacanje, ali ipak ciljano je i u okviru njihovih mogucnosti.
    Cekamo i mi ciljane stvari kod nas :cool:
  • GeneralNapoleon
    356

Ja ocekujem da ce igrat i Biuk i Sego. Jedan lijevo jedan desno, jer ljudi jednostavno nemaju krila.
    Po meni negdje transfer u rangu Hoxhe ili malo losije. Ali za njih je to dobar posao. Sigurno ce bit jaci. A to mi se ne svida. Al na kraju bi ipak sve trebalo bit na nama. Samo da se konacno uozbiljimo :grimace:
  • DrawTube
    5.8k
    "The New Dacia Sandero... it's delayed !"
  • Maksim Maksimirski
    7k
    Cijena Šeginog transfera je totalni zakon. Velebnih 600 tisuća eura za najboljeg igrača kluba koji je 3 boda iza Dinama i koji se bori za Europu. Danas 600 tisuća dođe zamjena travnjaka na nekoj hrvatskoj poljani koju nazivamo stadionom a otprilike toliko iznosi i četvrtina transfera Maura Perkovića u Dinamo ili polovina transfera Lirima Kastratija iz ''sestrinske'' Lokomotive u naš Dinamo!

#Korporacija #ZlatkoDalic #Palacinke #MihoTopic #BitcemoPrvaciAkoNamDopuste
  • E46
    1k
    ajmo ne bit licemjerni s obzirom da smo mi kupili brodica koji je bio jedan od najbolji strijelaca i napadaca lige za 500 do 700k, nek me neko ispravi ako griješim.
  • E46
    1k
    Nitko nama nije kriv sto nismo u stanju dovest deficitarne pozicije, jbg
  • Maksim Maksimirski
    7k
    ajmo ne bit licemjerni s obzirom da smo mi kupili brodica koji je bio jedan od najbolji strijelaca i napadaca lige za 500 do 700k, nek me neko ispravi ako griješim.E46

Jesmo, platili smo ga toliko jer mu je isticao ugovor za par mjeseci. Čak smo ga i ostavili na posudbi u Varaždinu do isteka njegovog ugovora.
  • Maksim Maksimirski
    7k
    Nitko nama nije kriv sto nismo u stanju dovest deficitarne pozicije, jbgE46

Ja samo ukazujem na licemjerje hajdukovaca i novinara koji kroje mišljenje javnosti. Mi smo platili stopera 3 milijuna i odrekli se 50 posto transfera Jankovića a spominje se i 500 tisuća eura raznih bonusa. Kad je ijedan HNL stoper u tim godinama plaćen toliko?

Sa druge strane oni Galešićevog vršnjaka (kojemu ne ističe ugovor) i najboljeg igrača hit momčadi prvenstva plate barem 6-7 puta manje nego mi stopera Rijeke i nitko to ne problematizira. Samo hoću jednake kriterije i želim da Miho Topić i Index smrve upravu Varaždina kao Zoki Primorca.

Ako to neće učiniti hajdukovci onda to očekujem od ''naših'' novinara. Di je novinar Indexa Vice da napiše članak? Di je Lesički? Di su ostali novinari (recimo Sportskih) koji se smatraju dinamovcima? Di je meka moć našeg kluba? Ne trebaju oni napisati da je ovaj transfer Šege sramotan ali trebaju pisati o sramotnoj razlici u tretiranju dvaju najvećih hrvatskih klubova u javnosti to jest u medijima.
  • Maksim Maksimirski
    7k
    Ako pak smatraju da je cijena za Šegu normalna a da je Galešić nekoliko puta više plaćen nego što bi trebao biti onda očekujem njihovu grmljavinu po Mariću i upravi Dinama jer Hajduk 7 puta jeftinije dovede najboljeg igrača Varaždina nego što Dinamo dovede stopera Rijeke. U svakom slučaju očekujem nekakvo mišljenje, nekakav članak, nekakav osvrt. Može taj osvrt biti kritika licemjerja javnosti i različitih tretmana ovih dvaju transfera a može biti i kritika nesposobne uprave Dinama koja za nemjerljivo više para dovodi HNL stopera nego što Hajduk dovodi najboljeg igrača kluba koji se bori za Europu.

Vice, Lesički, Ničota, Medo i svi ostali - grmite! Oglasite se pa kako god. Nemojte samo šutjeti ko zadnji dudeki kao što to obično činite.
  • Mali Zeus
    14.9k
    Smijemo se siromašnim tovarima, a dovode dvojicu na pozicijama di im treba i fali, a mi čekamo tog velebnog napadača još uvijek.
  • Noel
    8.1k

Kog su doveli? Dva igrača koje su prije koji mjesec i godinu vrijeđali i tjerali iz kluba. To kao da Marić dovede Emrelija i Menala i kaže to su pojačanja.
  • Mali Zeus
    14.9k
    Kog su doveli? Dva igrača koje su prije koji mjesec i godinu vrijeđali i tjerali iz kluba. To kao da Marić dovede Emrelija i Menala i kaže to su pojačanja.Noel

Fali im zamjena za Livaju i netko na krilu. Doveli su ih, njima su to pojačanja, tjerali ih ili ne i kad su ih tjerali.
    Jesmo li mi doveli napadača?
  • GeneralNapoleon
    356

Bit ce to dobro ako dovedemo barem neku klasetinu. Nada da cemo to napravit na LB polako umire. Sad se jos nadamo za napadaca. Ne da na kraju bude tresle se planine rodio se mis, i dovedemo nekog Bakrara il slicno, koji nije nis bolji od Mlakara.
  • Keyser Soze
    11.6k
    Hajduk ako dovede Šegu (već jesu) i Mlakara to nije ništa "wow", ali mislim da se profilno dobro uklapaju i da je Šego svakako upgrade na Biuka, a Mlakar na Trajkovskog kao što je i nama Galešić upgrade na bilo kojeg našeg stopera.
  • Daliban
    4.1k
    Plaćen je 600k jer Varaždinu pripada samo 40%.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.