• Kujtim Shalla
    3.7k
    A sad se treba zapitati da dodje nemoralna ponuda od 10 milja za kulena ,oni bi ga zadržali imam osjećaj. Nema prodaje bilo bi rečeno jer idemo po naslov a to nam je najbitnije. A u biti nisu u stanju dovesti mu zamjenu . Sreća pa su imali ove iz rijeke da završe Galešić a pa on samo potpisao valjda. inače ...
  • Efes Pilsen
    9.5k
    Necemo pretjerivat. Visoko, brzo krilo sa solidnom realizacijom i iskustvom da bi bilo skart, a upravo to trazimo.
    Mbuku spor, Spikic nogometni IQ u minusu, Pjaca spor, Hoxha..
  • keppi
    263
    Mišljenja sam da za mjesto napadača treba dovesti dvojicu. Ako se već ne možemo boriti s financijski jačim klubovima i otpadaju nam redom planirane opcije..... treba izabrati jednog "starijeg" 27-31 godine koji je ranije dokazan, ali se sada ne snalazi u svom trenutnom klubu. Također treba dovesti nekog "mlađeg" 20-22 godine. Obojica mogu i na posudbe s mogućnošću otkupa ili mlađi odmah kupnja.
    Na ovaj način nam razne opcije izmiču iz ruku jer se sada samo s jednim bojimo eventualne pogreške koja bi nas na kraju mogla stajati prvenstva, a vremena je sve manje. Petković je i sada pod velikim upitnikom i dvojica napadača nam ne bi bila previše.
  • Droljo
    11k
    Fernandes je onda imao reputaciju nesto kao sada Mbuku. I bio je sasvim prosječanLaugreano

Ovo nije istina. Lik je bio brutalac. Jedan od spremnijih igrača koje sam ikad gledao u dinamu. Imao je sve, brzinu, snagu, znanje. Čileanski Perišić. Problem je imao u glavi i svađao se tamo sa svima pa ga je mlađi mamić uspio (preko svojih poznastava jer je igrao u Leverkusenu) dovesti prvo na posudbu i potpisati poslije. Ogromnu plaću je imao u dinamu. Možda i prvi koji je probio milijun. Mi da možemo takvu klasu dovesti (u najboljim godinama) bilo bi puno mirnije ovod...
  • mlkaskic
    47
    Stvar je u tome da transferi ne mogu više igrati u Ligi prvaka ove sezone. Tako da to trenutno jednostavno nije dovoljno privlačno za dobre igrače.
  • E46
    1k
    itekako mogu, ako se prode u drugu fazu mogu.
  • Odani Zgd
    34
    Zato je tu sportski sektor da uvjeri igrača na dolazak....osvajanjem prvenstva direktno u LP,kud ćeš bolje pozivnice
  • Mr Anderson
    9.6k
    Here we go again...
    Mariću daj više dovedi tu špicu da stane ovo ludilo i histerija.
  • Odani Zgd
    34
    Slažem se,lik je bio top igrač,na stranu sad tko je ga pronašao i doveo.Od Hoxha,Kaneka,Špikića i ostalih avion
  • Mr Anderson
    9.6k
    Junior je bio top pojačanje u ono vrijeme. Brz, solidna tehnika, odlična igra glavom, najveća mana su mu bile mušice u glavi.
  • mlkaskic
    47
    Naravno, potpuno si u pravu. Ali ne očekujem da ćemo osvojiti 2 boda ili da će nam jedan biti dovoljan.
  • mlkaskic
    47
    To je istina, ali trenutno je riječ o posuđenim igračima, do ljeta točnije. Mislim da Čvančara ne želi doći na polusezonu u HNL.
  • mikser
    16
    Fernandes je onda imao reputaciju nesto kao sada Mbuku. I bio je sasvim prosječanLaugreano

Junior Fernandesa i Mbukua uspoređuješ, ne mogu vjerovati. Lik je dovden u Leverkusen kao velika zvijezda. Da je bio u glavi samo malo normalniji nikad nebi vidio Dinama i HNL-a.
    Po statusu koji je imao i stvarima koje su se od njega očekivale to je bio najveći ulazni transfer Dinama.
  • Carrasco
    4.7k
    Mbuku sa 22 godine ima 80 nastupa u Ligue 1.
  • Orc123
    9.9k
    to su opravdanja za nesposobne! Dinamo se na tu razinu ne treba i ne smije spustati. Jedini i kljucni faktor svakog transfera je novac! Apsolutno nista vise ni manje! Bacite oko na Ferencvaros kaj oni dovode i kako, ne bi se sa susjedima uspoređivao ali sta oni mogu ponuditi vise od nas?
    Imamo prihode ove godine preko 70mil eura, nikad vece, o cemu pricamo,....

Ako do kraja roka ne rijesimo pitanje l. Beka i napadaca to ce biti iskljucivo radi nase nesposobnosti a ne do transfer roka, neatraktivnosti lige, infrastrukture i ostalih jeftinih populistickih floskula kojeg ovce gutaju i uzimaju kao cinjenice! To mi na razini ispiranja mozga glasačima HDZ-a kojima je dovoljno rec kako zivimo nikad bolje bez obzira kaj nikad vise ljudi zivi na rubu siromastva!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions