• skener
    1.4k
    feeejkkk infodomi

Ajde sad pokazi bar malo dostojanstva pa se ispricaj covjeku
  • Dubbbrava
    711
    Najte kaj zameriti, krivo sam izračunao
  • mosad
    718
    Ako je ovo istina s brojem neka mi netko objasni na koju foru je danas otišlo 700 karata a cijeli dan nikoga nije biloDubbbrava

Dajte nam kameru tu odma da se ovo ne ponovi nikad više!
  • NORTE
    13.2k
    na koju foru je danas otišlo 700 karata a cijeli dan nikoga nije biloDubbbrava
    480 ulaznica danas.
    Ticket point je radio 8 sati.
    96 ljudi je moglo uzeti po 5 ulaznica i to ti je 480.
  • bruno828
    10
    Jel dosta u 5 doc ?
  • Boycie
    1.8k
    Znaci najmasovnija otocka do sad.
  • Papastrumf
    13.6k
    Rekao bih da je dosta velik broj ljudi uzimao ulaznice na tuđu godisnju bojeci se da ce ostati bez ulaznica. Po procjeni barem 200-300.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Dobro je to, sve bu se rasprodalo, očekivano :strong:
    Biti će opet mala školica navijanja za engleziće :smirk:
  • NORTE
    13.2k
    Teoretski prvih 88 članova u redu može pokupovat preostalih 439 ulaznica, ali bit će u redu onih koji kupuju samo za sebe ili sl, a ne 5 komada po osobi.
  • Paggini
    33.8k
    Dajte nam kameru tu odma da se ovo ne ponovi nikad više!mosad

Koje urlanje bi bila cjelodnevna analiza svakog tipa koji kupuje, koliko je on mogao kupiti, mediani kupnje po fitovima, pa ne daj boze da neki kojeg netko ovdje zna nije godisnjak pa ekipa krene lijepiti njegovu facu ovdje da mu se uzmu karte...

Bilo bi svega
  • Švabo86
    73
    Uff. Nado sam se da će ostat 700-800 karata. Šteta, bojim se da će puno ekipe ostat bez ulaznica, a platili su smještaj i let. Jebiga, ali šta je, tu je
  • NitkoBitan
    21.8k
    Ja sad kupio kartu, nema nikog u redu, veli dečko na karatani da danas možda 50 prodano ukupnoDubbbrava

Kojom matematikom je ostalo 400njak karata kada je od 900njak dostupnih danas otislo max 100-200??
  • MateG
    15
    Uz dužno poštovanje svima ovdje, mislim da dosta ljudi ne uzima u obzir da se moglo po 5 uzimat
  • NB86
    15.3k

Matematikom da se prodalo vise
  • mosad
    718
    Koje urlanje bi bila cjelodnevna analiza svakog tipa koji kupuje, koliko je on mogao kupiti, mediani kupnje po fitovima, pa ne daj boze da neki kojeg netko ovdje zna nije godisnjak pa ekipa krene lijepiti njegovu facu ovdje da mu se uzmu karte...Paggini
    > Transferi - Rasprave :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.