• Boycie
    1.8k
    pa ne zna, procjenjuje. I ja bi tak rekao. Nije prvi put da tak rade neki. Rizik postoji, ali postoje i tekme sa manjim i vecim rizikom.
    Sad dal je ok jbg, 'snadji se druze'...
  • Papastrumf
    13.6k

Oni to ne mogu nikako znati. Izadaju ti ulaznicu na ime koje je na godisnjoj. Kako bi oni mogli znati tko ide s tom ulaznicom?
    Kao sto rekoh, to je moja subjektivna procjena.
  • dzg717
    1.1k
    Ekipa napravili ste filozofiju od prodaje ulaznica, nego kad se krece kampirati?
  • Anonimi
    1

Jasno zato me i zanimalo od kud je procjena jer je to nemoguce znat.
  • Šteco
    844
    Jedva čekam da se vrati brojanje prodanih karata za Istru, Belupo i Varaždin. Mogu samo mislit na kaj će ova tema sutra ličit...
  • Dumit Rumitu
    29
    Ako ljudi za Orašar čekaju od 5 ujutro u redu, bome Arsenal u gostima onda zaslužuje i tih ponoć
  • fakin
    4
    večeras će biti -4, a blagajne se otvaraju tek u 11 ujutro. odi ti stajati na jednom mjestu 11, 12 sati na minus 4.
  • Dubbbrava
    684
    Mislim da se sprema najluđa noć u godini
  • Paggini
    33.8k
    Najbolje od svega je što će to londonsko ludilo Fabiu biti upoznavanje s Boysima. :cool:
  • NB86
    15.3k

Igrao je s parmom protiv dinama al da, vatreno ponovno upoznavanje
  • NitkoBitan
    21.8k
    Jucer je prodano skoro 1400 karata, red je bio satima, svi znaju neke koji su uzeli kartu... Danas je navodno otislo 500 karata, mozda 2-3 forumasa napisali da su uzeli kartu, vecina ne zna nikoga tko je tu obavezu ostavio za utorak, nikakvi izvjestaji o redovima...

Jbs mi sve meni ovo cudno izgleda, jos se oko 2,3 popodne javio forumas kojem je ovaj na karatani rekao da se ukupno prodalo mozda 50 karata danas.

Ni tih 900njak preostalih karata mi ne zvuci kao alarm za uzbunu da bi se odjednom ekipa cimala uzimat karte na tudu godisnju (kao da to neki nisu i u ponedjeljak radili).
  • Švabo86
    73
    slažem se. I meni djeluje malo sumnjivo
  • Neron53
    1.2k
    Opet se 90 posto ekipe cudi ko pura dreku.
    Zar stvarmo mislite da nema ekipe koja je i danas uzimala preko veza i vezica?
    Pogotovo kad je izasla informacija da je cak 900 ulaznica ostalo danas na raspolaganju. To je odmah znak onima koji imaju veze da ih povlace jer kao ima dosta ulaznica za clanove pa se nece skuziti ako se jos malo copne.
    Sto se tice tudjih godisnjih, naravno da je navijacki da se ekipi posudjuju godisnje da se osiguraju. Velika vecina navijaca ce prihvatiti taj rizik.
    A "navijaci" koji nece...to su tako i tako one legendarne picke od momaka .
  • Sven
    96
    To sto je bio red ne znaci da prodaja ide brze nego kad nema reda, zapravo upravo suprotno. Ako 8h radnog vremena konstantno kapa, ne vidim zasto se ne bi prodao taj broj karata. Jucer je 80%prodanih karata otislo u prva 2-3 sata. Znaci 300injak karata u ostalih 6 sati. Ne vidim zasto danas ne bi otislo 500 u 8 sati laganog tempa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.