• BluePhone67
    4.4k
    Novi likvidator Dinama je aktualni predsjednik Velimir Zajec. S funkcije je opozvan Mirko Barišić.

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dinamo-odredio-budzet-za-2025-plan-je-minimalno-igrati-europa-ligu/2623827.aspx

Zadnja skupština
  • plavi devet
    437
    a po medijima valjda dolazi kod nas, čeka se odluka FIFE.
  • Izet Hajrović
    3.3k
    oko takvih stvari treba biti glasan, a ne da se zataškava kao što je sada slučaj. Nakon svih onih uhljebljivanja, sada i ovaj cirkus s Vasiljem. Ne, uopće ne podsjeća na neka prošla vremena protiv kojih smo se borili. Kako to da sada svi koji imaju direktne veze s klubom šute oko toga? Gdje je sada transparentnost?
  • vjeko1701
    11.5k
    Jel se zna kaj je točno bilo ili se rade raznorazne konstrukcije samo da se sere po forumu?

Plus, po tisućiti put. Ovaj forum nije mjesto gdje se traži prava od kluba ili ljudi u njemu. Ovaj forum nije mjesto za obračun sa istima. Ovdje nećete biti "glasni" na temelju Mihe Topića i Jurkijevih pretpostavki.

Kada i ako ispadne da je napravljeno nešto što zaslužuje reakciju, može se o tome raspraviti ali pravdu oko toga ćete tražiti na drugim mjestima, ne ovdje.
  • bongo
    985
    Inače vezano uz likvidatora u bilo kojoj udruzi morate znati da je u 99% udruga to upravo aktualan predsjednik
  • Zambatine škude
    3.2k
    Dobro, jel netko stvarno misli da se lova mažnjava na proviziji za 22. igrača u rosteru Šibenika? Koliko, dvije iljade eura?

Imali smo dogovor sa sell on klauzulom za Vasilja, sad je isti takav dogovor sklopljen s Lokomotivom jer on u Šibeniku nema ni minuta niti se takav može prodati niti ga oni trebaju niti ga mogu plaćati. Šibeniku, igraču i Lokomotivi je dobro, Dinamo se zaštitio. Nema tu nikog oštećenog niti reversa.

Klub se stvarno ne treba baviti time da neke marginalne poslove gdje u suštini nikakva lova nije uključena demantira svakog tko ga spomene.
  • Haza
    7.6k
    Klub se stvarno ne treba baviti time da neke marginalne poslove gdje u suštini nikakva lova nije uključena demantira svakog tko ga spomene.Zambatine škude

Uz pretpostavku da je točan uvod koji si napisao, osobno mislim da se klub mora očitovati, jer je sad klub članova, nije više Mamićeva prčija. Jasno je da su obični navijači zabrinuti kad radimo sumnjive transfere s Lokomotivom, a posebno jer je menadžerska agencija malom Vasilju VPA sports koju prikriveno vodi Mario Mamić.
    Što se tiče metoda mažnjavanja provizije, ona se najlakše mazne na sporednim igračima, a dokaz tome ti je suđenje u Osijeku Mamićima.
    Samo osobno smatram da nitko u ovoj novoj postavi rukovodstva kluba nije toliko besraman da na ovako nizak način uvrijedi 51 tisuću članova.
    Ali bilo bi lijepo da čujemo umirujuće vijesti, to je u interesu i samog kluba rekao bi.
    Edit, do sada smo o transferima igrača bili obaviješteni i preko aplikacije Dinamo, u ovom slučaju o tome nitko nije napisao niti slovo.
  • Zambatine škude
    3.2k
    Uz pretpostavku da je točan uvod koji si napisao, osobno mislim da se klub mora očitovati, jer je sad klub članova, nije više Mamićeva prčija.Haza

Nema to veze s klubom članova ili Mamićevom prćijom. 99,8 % navijača Dinama nije čulo za tog igrača ni za taj posao ni za to da je sumnjiv, a od 0,2 % fanatika koji to prate i pišu ovdje su njih trojica to slučajno čuli na podcastu. Nije to nikakav predmet od javnog interesa niti je igdje zastupljen kao takav.

Ako se nije reagiralo na to kad se na Tribini pričalo da je transfer s Galešićem mutan posao, što bi bila neopisivo veća afera, onda je valjda normalno da se ne reagira ni na ovo. Na kraju krajeva, taj isti novinar je rekao da vjeruje da nema nečeg ilegalnog u priči oko Vasilja.

Klub apsolutno mora paziti na svoj imidž, ali postoji razlika između reakcije na insinuacije glavnog urednika Sportskih novosti i reakcije na izjave svakog tko je skupio par tisuća pratitelja na Fejsu ili Jubitou. Kaj bi bilo iduće, demantiranje Crnih kesa?

Što se tiče metoda mažnjavanja provizije, ona se najlakše mazne na sporednim igračima, a dokaz tome ti je suđenje u Osijeku Mamićima.Haza

300-400 milijuna kuna se maznulo na igračima koji su dolazili/odlazili bez odštete? Daj da vidim taj prijepis. Da, lakše je maznuti 2 tisuće eura na igraču koji vrijedi 20, nego dva milijuna eura na igraču koji vrijedi 20, ali na takvima se nećeš baš obogatiti niti riskirati zatvor osim ako nisi malouman.

Ako netko stvarno misli da je Manenica potpisao ugovor kojim se Vasilju za potpis isplaćuje 200 tisuća eura pa se tu netko namirio, onda imamo ozbiljan problem s povjerenjem generalno.

Edit, do sada smo o transferima igrača bili obaviješteni i preko aplikacije Dinamo, u ovom slučaju o tome nitko nije napisao niti slovo.Haza

Slažem se. Nadam se da je to greška koja će biti ispravljena.
  • veselko tenžera
    3.3k
    Paljba po internetu kako nema pojačanja, Fabio zatvara trening, a klub izbacuje slike Mišića i Petka kako udaraju loptu. Svaka sličnost sa stanovitim I. P. u dresu i njegovim vježbicama iz prvog ce na praznom stadionu su, toplo se nadam, slučajne.

Želim vjerovati da su Mišić i Petko jako blizu oporavka i da je moj klub puno bolji od jeftinih trikova za smirenje raznih šizofrenika s pristupom internetu.

Za ove koji su na rubu samoubojstva zbog trenutnog nedolaska beka i napadača samo napomena da smo na pola prvenstva u 3 domaća derbija propustili 8 bodova i još toliko protiv Slavena i Lokomotive. Samo to dovesti u red i neće biti problema.
  • Haza
    7.6k
    onda imamo ozbiljan problem s povjerenjem generalnoZambatine škude

Imamo, meni zdrav razum govori da to nitko iz ove postave ne bi napravio (za Marića ne bi stavio ruku u vatru), ali nemojmo se lagati, manjak povjerenja će svaki navijač Dinama imati još koju godinu, zato se moramo truditi biti što otvoreniji posebice u najosjetljivijoj temi, a to su transferi.
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Jel još negdje piše o takvom transferu ili samo na glupom transfermarktu?
    Transfermarkt je glupost...tamo stoje svakakve gluposti.
    Kod transfera Luke Stojkovića stoji upitnik a i moja baba zna da je koštao 3 milijuna,Bogdana smo po toj stranici prodali za 200k a to je nemoguće jer bi ga svakom dali besplatno zbog njegove discipline i zato što je trenirao sa juniorima.
  • Zambatine škude
    3.2k
    zato se moramo truditi biti što otvoreniji posebice u najosjetljivijoj temi, a to su transferi.Haza

Pa slažem se sa suštinom, ali što znači to konkretno biti otvoreniji s transferima? Ako sumnjam u neke radnje (a ni to nije loše, dapače puno je bolje nego nekritičko vjerovanje), onda me svakako izjava iz kluba "majke mi, nismo" ne bi umirila.

Ponavljam, da je sad to odjeknulo i da se digla pompa, to je druga stvar jer klub ne živi u balonu, nego u stvarnom svijetu i tu je dužan održavati komunikaciju što je više moguće. Transfer od nula eura za kojeg se saznalo u podcastu (a čak ga ni on nije spomenuo u nekom pretjerano negativnom kontekstu) po meni ne spada u tu priču.
  • Carrasco
    4.7k
    zato se moramo truditi biti što otvoreniji posebice u najosjetljivijoj temi, a to su transferi.Haza

Moramo se truditi da razmišljamo svojom, a ne tuđom glavom. Čovjek sa bar malo pameti je mogao razmisliti i sam doći do zaključka o čemu se radi, ali ne- ajmo slušati retardirane tovare i onog njihovog retardiranog novinara.
  • Haza
    7.6k
    ali ne- ajmo slušati retardirane tovare i onog njihovog retardiranog novinaraCarrasco

Uopće nije tema novinar, niti tovari, nego službeni podatak HNS-a koji su kolege na forumu detaljno prenijeli. Nije samo podatak TM nego ponavljam HNS-a. Jasno su detalji transfera prikazani na stranicama HNS-a. Sumnjivo je utoliko što mi nismo o tome ništa napisali na našim stranicama, iako je to neka praksa u zadnje vrijeme.
  • Facke
    4.7k
    Prvo decki za taj transfer sve pise u HNSu. Sluzbeni je podatak. Druga stvar , registracije HNSa i ti podatki se prenosiju i na transfermarkt el ima zaduzenoga coveka za to. I to jeden kroz jeden. A da je to cuden posel, je. Mene neke stvari nisu jasne, definitivne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.