• Krizy
    50.1k
    Matković je precijenjen za taj novac koji traži Osijek.
    Isto kao i onaj Bukvić, za kojim je dosta forumaša maštalo pa se pokazalo da nije ništa posebno.

5-6 milijuna je previše za Matkovića.
  • Džingis Kan
    15

ma slažem se, nitko u hnl-u ne vrijedi tih para.
    ali opet u krug, da si i spreman platit 5-6 milja nekoga, tko bi to bio? i kažem, ljudi misle da je dinamo posebno atraktivan trenutačno igračima...bogami i nije baš. sedam bodova kasni za liderom, visi mu liga prvaka dogodine, a prva špica je legenda kluba...jbg
  • vlatkomarkovic
    262

Svjesni smo svi naših financijskih mogućnosti, ali, isto tako smo financijski uvjerljivo najjači u HNL-u gdje smo treći i kasnimo -7. Isto tako, ako je nečiji posao da klub bude igrački nadmoćan u HNLu, a nije, onda taj netko ne radi dobar posao. Čak, ako sve svalimo na trenere, opet, tko je doveo/zadržao te trenere, opet je to u domeni SD-a. Sada možemo pričati o ozlijedama, ali nisu se ozlijedila "pojačanja" uglavnom, nego senatori. Mislim ne znam zašto se ne može reći da SD trenutno ne radi dobar posao i da ga se možda trebalo smijeniti skupa s trenerom i to ispitati.
  • ShanKu
    1.2k
    Bome sad kad vidim izvore da smo stvarno zainteresirani za Kangu, bolje da nam je Rimac treči napadač.
  • Dinaminjo
    1.2k

Kakve veze ima tko se ozlijedio.
    Ne moze nitko imati 30 nogometasa podjednake kvalitete da se netko ne ozlijedi
  • Maximo
    646

Kak to misliš stvarno izvore? kaj ima neko relevantan da je reko?
  • CastAway1986
    2.4k
    ponavljam u Belgiji je bio dobar..Činjenice isto kažu da se ne može nametnuti u njemačkom drugoligašu i činjenica je da je u lošoj formi trenutno..Da li bi nam bio pojačanje možda i bi
  • ShanKu
    1.2k
    Tamo u temi transfer-vijesti vidim onaj link od neke stranice kluba Hertha, koji ne mora značit da je 100% istinit. Možda je samo popularna patka
  • vlatkomarkovic
    262

Prošle sezone je morao preskočiti par utakmica, ali je svejedno odigrao 3686 minuta!

Čovjek je od 20/21 do 23/24, sve sezone gdje je većinu sezone bilo gusto, startao u 81 od 144 utakmice, što je 56,25%. Po meni je to dokaz da ti treba 3. Napadač

Pazi melodramatike. Znači ekipa koja je prošle sezone osvojila naslov, ekipa koja je pojačana u odnosu na prošlu sezonu "očito ne može osvojiti naslov"?

Zašto?

Pa ili su drugi bolji više nego mi prošle sezone ili mi nismo bolji, tablica je jasna.
  • vlatkomarkovic
    262

Kakve veze ima tko se ozlijedio.

Pa ima itekako veze, jer se dovodi u pitanje zašto se ti igrači uopće dovode? Zašto posuđivati Mbukua, da nam bude 4. opcija na krilu?, pa bolje onda promovirati juniora. Zašto dovoditi Oliversasa, ako nije u stanju igrati u kupu? Dok imamo Bočkaja pod ugovorom. Kažem opet, ako dovodimo strance onda bi trebali biti igrači koji donose prevagu, kao zadnja opcija bi trebali biti ili juniori ili igrači koje već imamo na ugovoru, ali su se pokazali ne dovoljno dobrima za Dinamo ili su prestari. U ovom trenutku bi to trebali biti između ostalih i Ademi i Rile, a ne da se pouzdamo u njih. Trpamo momčad s brdo ok/loših stranaca, ne razumijem zašto? Ne znam po čemu je to dobro da smo doveli Mbukua i Cordobu, a pustili Rukavinu, osim što smo potrošili novce. Nije Rukavina top igrač koji radi razliku u HNLu, ali dosad ni ova dvojica nisu to pokazali.
  • mlkaskic
    47
    To je stranica navijača Herthe iz Brazila. Kako bi on mogao znati što se događa u Herthi, Cardiffu ili Dinamu? :rofl:
  • Kaktus Car
    862
    Čovjek je od 20/21 do 23/24, sve sezone gdje je većinu sezone bilo gusto, startao u 81 od 144 utakmice, što je 56,25%. Po meni je to dokaz da ti treba 3. Napadačvlatkomarkovic

1. Nitko ne spori da treba još jedan napadač
    2. Petković je prema TM-u periodu od 20/21 do danas zbog ozljede propustio stotinjak dana, nije uopće specijalno nedostupan. I ove sezone bi vjerojatno odigrao više minuta da ga nije Bjelica forsirao nezalječenog.

Pa ili su drugi bolji više nego mi prošle sezone ili mi nismo bolji, tablica je jasna.vlatkomarkovic

Treneri su faktor. Tu je najveća greška sportskog direktora i nove uprave; nisu promijenili trenera koji je već bio u klubu na vrijeme i onda nakon što su ga ipak maknuli su podilazili navijačima i medijima i vratili trenera kojeg nisu trebali vraćati.

Ne znam po čemu je to dobro da smo doveli Mbukua i Cordobu, a pustili Rukavinu, osim što smo potrošili novce. Nije Rukavina top igrač koji radi razliku u HNLu, ali dosad ni ova dvojica nisu to pokazali.vlatkomarkovic

Ok, sad stvarno postaje izvjesno da jednostavno trolaš.
  • Paggini
    33.7k
    matković je postao, ajmo reći, problematičan.
    navodno je sve češće gost automat klubova, zamara se rolexima i autima, a sve manje nogometom.
    Džingis Kan

Buraz, opisao si vise manje svakog bitnijeg igraca Osijeka. To je tamo jebena kultura - admiralić, cugerica i rolexica, nevjerojatni su stvarno.

Od Vide, Bockaja, Barisica, Pilja, Matkovica, i vise manje svakog juniora kojeg su nahajpali a i ovih nebitnih - svi imaju isti modus operandi.
  • NitkoBitan
    21.8k
    Zanimljiva opservacija. Apart from "baviti se poljoprivredom" there is nothing else to do there.
  • Enco
    8

čak su i Lovrića navukli na to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions