Prošle sezone je morao preskočiti par utakmica, ali je svejedno odigrao 3686 minuta!
Pazi melodramatike. Znači ekipa koja je prošle sezone osvojila naslov, ekipa koja je pojačana u odnosu na prošlu sezonu "očito ne može osvojiti naslov"?
Zašto?
Kakve veze ima tko se ozlijedio.
Čovjek je od 20/21 do 23/24, sve sezone gdje je većinu sezone bilo gusto, startao u 81 od 144 utakmice, što je 56,25%. Po meni je to dokaz da ti treba 3. Napadač — vlatkomarkovic
Pa ili su drugi bolji više nego mi prošle sezone ili mi nismo bolji, tablica je jasna. — vlatkomarkovic
Ne znam po čemu je to dobro da smo doveli Mbukua i Cordobu, a pustili Rukavinu, osim što smo potrošili novce. Nije Rukavina top igrač koji radi razliku u HNLu, ali dosad ni ova dvojica nisu to pokazali. — vlatkomarkovic
matković je postao, ajmo reći, problematičan.
navodno je sve češće gost automat klubova, zamara se rolexima i autima, a sve manje nogometom. — Džingis Kan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.