• miro
    5.2k
    Zaposlit ću se ko domar na Maksimiru i inkognito ostavljat pikove za transfere po pločama u hodnicima.Daliban

Šaptač konjima?
  • scooniepenn
    3.6k

Ajmo se držati činjenica. Napisao si kako već nekoliko sezona nije u formi što je jednostavno neistina i to sam ti vrlo jasno potkrijepio činjenicama. Netko od kolega ti je vrlo plastično pokazao kako je u 15 utakmica imao ukupno 400-ak minuta odnosno ispod 30 minuta po utakmici. Išao sam baš provjeriti i od 2. do 6. kola je imao 5 starteva gdje niti jednom nije dobio 90 minuta. Nakon toga, trener je zbog loših rezultata išao na promjenu napadača i sve OK. Par kola je to solidno funkcioniralo, ali nakon toga katastrofa već jako dugo i taj isti Cardiff je predzadnji, tako da očito nije baš do Kange i neiskorištene prilike koja mu je pružena.
  • Sajla
    6.5k
    Zar nije Jakov Antun Vasilj sin od vlasnika onog hotela u Međugorju di je Zdravko Mamić spavao prvih nekoliko mjeseci?Dubbbrava

to je Mario Vasilj
  • Tranzicijski Napad
    270
    Dalh na putu za ajax....
  • vlatkomarkovic
    262
    Situacija je trenutno vrlo loša. Ne znam gdje zapinje s napadačem i lijevim bekom, ali očito nemamo ekipu koja može osvojiti naslov. Mislim da smo trebali zajedno s Bjelkanom otkazati i Marića. Sada se pojavljuju razne priče – "Ovaj nije htio doći", "Ovaj je onakav, onaj onakav". No, Marić nije tu da čini uslugu Dinamu niti da se odrekao multimilijunskog biznisa kako bi pomogao klubu. Niti mu je ovo neki hobi. On je zaposlenik kluba, čiji je zadatak složiti ekipu koja mora biti prvak i što bolje nastupiti u Europi.

Bruno nije odigrao cijelu sezonu već neko vrijeme. Znalo se tada da nemamo dovoljan broj napadača, a ako Čutuk nije "wonderkind" koji s 17 godina može igrati u HNL-u... Ok, možda to nije prepoznato ljeti, ili se smatralo da je Mbuku napadač, no imali smo gotovo dva mjeseca da nađemo napadača koji će doći već u prvom tjednu prijelaznog roka. To se nije dogodilo. Stanje je kao da smo otišli na pripreme i netko je prekjučer ozlijedio Brunu, pa sad nastaje panika.

Također, sada smo u situaciji da čak i ako nam netko ponudi 100 milijuna za Kulu, ne možemo ga pustiti jer jednostavno nemamo nikoga na toj poziciji. O lijevom beku se ne treba ni trošiti riječi...

Sve u svemu, po mom mišljenju, Marić će morati izvesti neko veliko čudo u sljedećih tjedan dana kako bi spasio sebe, a time i nas.
  • gio
    157
    Zar nije Jakov Antun Vasilj sin od vlasnika onog hotela u Međugorju di je Zdravko Mamić spavao prvih nekoliko mjeseci? — Dubbbrava

to je Mario Vasilj
    Sajla

https://www.transfermarkt.at/mario-vasilj/profil/spieler/266875

https://www.jabuka.tv/neobican-transfer-dinama-iz-4-poljske-lige-doveli-sina-vlasnika-poznatog-hotela-u-medugorju/
  • Dinamosaur
    1.8k
    Situacija je trenutno vrlo loša. Ne znam gdje zapinje s napadačem i lijevim bekom, ali očito nemamo ekipu koja može osvojiti naslov.vlatkomarkovic

A da ti pocnes navijat za PSG recimo?!?
  • NitkoBitan
    21.8k
    Dosta Zonasa ce imat priliku gledat uzivo nase (ne)sudeno pojacanje iduci tjedan u Londonu na tekmi Millwall - Cadiff :rofl:
  • Mihaljević
    11.1k
    38825_crop3.jpg
    Matković je možda i logičnije rješenje nego Lassina i Kanga, čak bi rekao da i njih dva (Koji nisu neki napadači) ne bi pristali biti zamjena Petkoviću. Dok vjerujem da bi se Matković odlično uklopio u Dinamo, nema prilagodbe, vrhunska tehnika. Treba vjerovati našim klincima koje smo gledati milijun puta, a ne nekim tamo Afrikancima upitnog godišta koji su na ozbiljnom levelu bili prije 5 godina. Znam da sam već dosadan oko Matkovića i ne želim postat kao Ban sa Ivanovićem, ali Anton ima klasu koju nisam vidio dugo kod mladih igrača.
  • vlatkomarkovic
    262
    A da ti pocnes navijat za PSG recimo?!?

Što je zabranjeno, kritizirati rad SD-a ili je zabranjeno tražiti od kluba da bude uspješan na sportskom planu?
  • Džingis Kan
    15

matković je postao, ajmo reći, problematičan.
    navodno je sve češće gost automat klubova, zamara se rolexima i autima, a sve manje nogometom.
    ne kažem da nije talent, dapače, ali ionako je dinamo s njim zakasnio.
    prate ga veći klubovi, bit će jako skup vjerojatno tak da se bojim da je to klasičnih nula bodova
  • Kaktus Car
    862
    ali očito nemamo ekipu koja može osvojiti naslovvlatkomarkovic

Pazi melodramatike. Znači ekipa koja je prošle sezone osvojila naslov, ekipa koja je pojačana u odnosu na prošlu sezonu "očito ne može osvojiti naslov"?

Zašto?

Bruno nije odigrao cijelu sezonu već neko vrijeme.vlatkomarkovic

Što znači cijelu sezonu? Prošle sezone je morao preskočiti par utakmica, ali je svejedno odigrao 3686 minuta! Koliko je minuta trebao odigrati? Preko 4000? Koliko igrača u polju odigra toliko minuta u sezoni?
  • Dinamosaur
    1.8k
    ako to ponovis tisucu puta svaki dan i sutra opet, jel ces ti nesto promijeniti?
    Znamo nase želje. I ja sam nekoc govorio da klub treba dopeljat Ronaldinha jer se odmah na CMu vidjelo da ce biti legenda
    Jbg, nejde bas tak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions