• Droljo
    11k
    Petka na lijevog beka i miška u špicu! Top
  • emilperska
    7.6k

Da li imaš neku info da Bruno trenira normalno ili sam da trčkara s loptom? :sweat:
  • don
    9.5k
    nemam ali poznavajući Zonu i to da ste čovika već osudili da je gotov za ovu sezonu, ne bi me čudilo da bude u prvoj postavi već iduću utakmicu, i on i Mišić.
  • Svi na Sjever
    2.5k
    Dosta je misteriozna ozljeda kod Mišića,da li je imao rupturu lista ,kad se tako odužio oporavak?
  • Mr Anderson
    9.5k

Da, Bjelica ga.je stavio s ozlijeđenim listom u igru i tu je došlo do rupture. Isto tako je i Petkovića gurao u igru protiv Osijeka.
  • Svi na Sjever
    2.5k

Specifična ozljeda,vrlo neugodna, imao sam jednom,misliš da si se oporavio kod nekih vježbi, i onda te samo opet pecne ili probode kod šprinta ili promjene smjera.
  • Jos-Optimus
    3.9k
    baš je Bjelica kaos napravio s tim forsanjima
  • Iskrenjak
    198

Da. Uf. Uzas. Isto imadoh.
    Mislis da je super, neke pokrete radis 100%. I onda odjednom doslovce onaj osjecaj i zvuk kao kad u snijeg propadnes i odma znas da si ponovno podero.
  • Paggini
    33.7k
    https://files.fm/u/wn3p965js2

Dok mi tu gubimo um post po post, atmosfera na pripremama se čini jako zdrava i nasmijana.

Čak su i smiješni odgovori kad se uzme u obzir tko im je trener (BUŠE LI NEKI CANNAVARA VEĆ????), a naravno Bruno je vrlo "too cool for school :cool: :cool: :cool: " za ove gluposti, a Theo je mašina koja neće energiju trošiti na razgovor.

Drago mi je vidjeti njihove osmjehe i zajebanciju svaki video, valjda ćemo i mi skoro tako!
  • Facke
    4.7k

Da izgleda da je jako dobra atmosfera i da su kliknuli sa Cannavarom. Izgleda mi to sve ukupne dosta pozitivne.
    Moram reci i da je Cannavaro mene bas legel. Bas sam pozitiven kaj se njega tice.
  • Nolifer
    9.1k

Fora je video. Al možda je taj video mogo bit i za dinamovu plus aplikaciju. Recimo, takav sadržaj bi se mogao preraspodjeliti, nešto za plus app, nešto za mreže i svi sretni zadovoljni....
  • Ludovic IX
    7.7k
    Naravno da je to nemoguće dokazati, ali stvarno ispada da je bjelica u dinamo došao u osvetnicki posao. Da osveti sebe nakon što ga je mamic onako sramotno izbacio iz kluba.

Jer meni je teško objašnjivo zašto je on svaki potez koji je u HNL-u radio, radio krivo. Sa čudnim prvim postavama do apsolutno nelogičnih zamjena npr u Splitu. I naravno forsiranjem igrača da je došlo do toliko ozljeda.

Ja sam bio prvi za njega i vjerovao sam da će se sve popraviti nakon par prvih kikseva ali iskreno, one njegove presice di je on nakon svakog poraza i kiksa pričao besmislice su mi malo otvorile oči.

Ja stvarno ne volim teorij3 zavjera ali bjelica nije došao u dinamo sa istom željom kao prije 6 godina
  • Jurki
    14.5k
    Ja stvarno ne volim teorij3 zavjera ali bjelica nije došao u dinamo sa istom željom kao prije 6 godinaLudovic IX

Sumnjam da je u tome stvar. Bjelica sad moze dobiti posao samo negdje na Istoku.
    Na racun prvog mandata u Dinamu je dobil posao u Turskoj i Njemackoj..sad tesko da moze i slicnu ponudu dobiti.. a skup je trener.
    Jbg njemu je jako pomogal onaj stari stozer sa Pomsom, Mayerom itd. Raspal mu se stozer, raspal se i on. I kaj se njemu desilo, to samo on zna.
  • Ludovic IX
    7.7k
    A i to što kažeš.

Ali dinamu ni sa ovim kadrom nije problem kvaliteta igrača na bilo kojoj poziciji jer se csk i od mbukua ili pjace i cordobe moglo dobit napadača koji bi trpao u hnl-u kad je stalo kulenu.

Problem je samo igra tj nedostatak iste i spori ritam koji onda i ovaj srot od hnl-a može pratiti. Da dinamo digne ritam za 20% a kvalitetu za to ima, nitko u HNL-u to više ne može pratiti. Sa istim kadrom koji je sad.

Ovakvi kakvi smo bili, nismo više prijetnja nikome. Nama vz u zg nameće svoju igru sada. Ali digni ritam, i gazi ih i više im neće past napamet izaći sa više od 5-6 igrača. Već se protiv lecha vidjelo da cd to bit forte canavarovog dinama, okomiti dinamo koji neće 30 puta vratiti loptu oko 16m protivnika. Obrana još nije do kraja složena Ali nju je lakše složiti nego napad pa imam nade da će to sve bit kako treba.

Mene boli tuki ko će igrat lb ili napadača jer ako ekipa igra dobro , uvijek izbaci pojedinca koji daje i 50% više no što zapravo može.
  • Mali Zeus
    14.9k
    Naravno da je to nemoguće dokazati, ali stvarno ispada da je bjelica u dinamo došao u osvetnicki posao. Da osveti sebe nakon što ga je mamic onako sramotno izbacio iz kluba.Ludovic IX

Definitivno se tak čini. Radio je jedan loš potez za drugim i svojim potezima se razračunavao sa sportskim sektorom, potpuno nepotrebno prije zimske stanke. Forsao ozlijeđene igrače istodobno plačući zbog ozljeda, nije koristio klupu sve dok mu ista nije trebala, stvorio puno nezadovoljnih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.