• Jaro
    8.7k
    i Partey i a Tierney po sofi. E sad ako je zesce, komplikacija s Taylorom...
  • ElDorado
    1.3k
    e pa to se i ja pitam. S čudjenjem ovdje pratim euforiju oko Belinha i Varele i stranice rasprave i izgleda nitko nije svjestan te činjenice.
  • rioda
    6.2k
    Znači Bara je prije točno 4 mjeseca javno izjavio da će Belinho otići za 0 eura iz dinama, iako s ovom upravom ima dobar odnos.NORTE

Gdje i što točno je izjavio? Citat ako može, ili video još bolje, ako je u inkubatoru ili negdje
  • Paggini
    33.5k

Pa imamo interes razvijanja ako postoji načelni dogovor s klincom/roditeljima/managerom da će mali potpisati profesionalni ugovor za nas.

Ako on ne postoji, onda nema smisla za razvijanje. Sumnjam da je Bara rekao Maricu/upravi "e ekipa, samo da znate ali kad Belinho napuni 16 godina, vadim ga iz Dinama" jer nema šanse da bismo mi nastavili ga razvijati.

Isto tako, ako to nije rekao, a to napravi, svaka buduća suradnja s njim je ekstremno rizična, da ne kažem besmislena.

Eto, toliko je jednostavno. Sudeći po ovome kako je izradio Porto, ne bi me čudilo da mu se dosta vrata u Europi zatvori pa bude prinuđen s nama raditi.
  • ElDorado
    1.3k
    nogometni podcast
  • ElDorado
    1.3k
    trebalo bi pogledati podcast tocno sto je rekao ali u smislu ako ce dinamo pritiskati za ugovor da ce on povuci malog i da je dogovor da zapravo nema dogovora. Pa bumo vidli.
  • Haza
    7.4k
    Barin modus operandi je prevara, pa on je onog klinca iz Rome Daniela Tueta isto na prevaru doveo u Dinamo. U pravilu uvijek nasamari pohlepne roditelje koji nemaju za kiflu, sličan primjer je i Belinho. Ovaj mali iz Porta ima isto problematičnu situaciju doma, zastupa ga ujak.
    Ovaj kakti dopis koji je Dinamo pustio medijima kao da je sam Bara pisao, još pišemo da je mali u Portu imao samo 300 eura, već vidim da će tako pisati neki drugi klub kad nam uzme Belinha. Bit će isto spika Dinamo je bio nesposoban zadržati Belinha, koji je imao plaću od samo 700 eura.
    Na kraju dana, kao da smo zaboravili aferu Bara&Brekalo, kad je Bara odveo malog u Hajduk, s okladom da Hajduk osvaja naslov, a zauzvrat dobio pravo zastupanja Pukstasa.
    Da je Bara imao ikakav interes malog odmah dovesti u Dinamo, ne bi ga prvo doveo u Dinamo Odranski Obrež, ali sad je ipak vidio da Dinamo Zagreb malo bolje zvuči kad te pita FIFA.

Na stranu zalizani, danas smo igrali dobar nogomet, Mmaee je djelovao vrlo solidno, čak i Oliveras je pokazao znakove života. Danas se zapravo vidjelo da imamo vrlo solidnu ekipu, s kroničnim problemom lijevog beka i napadača.
  • NitkoBitan
    21.7k
    Od tog Belinha nece bit nista jer ce ga takvog fizicki malog i nerazvijenog pojest seniorski nogomet. U ovog tamnoputog Portugalca se vec pouzdam, nek bude nas Yamal. Koliko vidim u sazecima na yt mali pretrcava, driblja, prolazi 1 na 1... vrijedi pokusat.
  • Crni86
    7.1k
    Neka mi budemo pametniji od Bare i to je to. Znamo jako dobro tko nam je s druge strane, ajmo zato biti pametni i rijesena prica. To je za Baru na kraju sve biznis.. pokusava izvuc sto vise love i ne gleda to kao nekakvu osobnu stvar. Isti stav treba biti s nase strane prema njemu.
  • Bosskovitz
    13.8k

Odnos kluba i prgavog menadžera nikad neće biti ni prijateljski ni bez problema, ali je suradnja potrebna i jednoj i drugoj strani. Možemo i mi bez Bare i Bara bez nas, ali i jedni i drugi imamo ozbiljnu korist od suradnje kod nekih igrača. Bara je biznismen, zna on jako dobro da klub može sjebati jednom i onda su mu vrata zatvorena.

Velim, ljigav je i meni se ne sviđa, ali nije bitno kaj ja osobno mislim nego kaj je u najboljem interesu kluba.
  • Jos-Optimus
    3.8k
    da general Nenad nije podijelio svlačionicu, pogubio se u HNL-u i igrao najgori nogomet od kada pratim Dinamo onda bi još bio trener. Mi sad gledamo dečke koje je on otpisao kako igraju dobar nogomet, a pojačanja su došla i doći će. Dosta više negative, kako ti se da?
  • E46
    1k
    Tko to kaze da ce doći, od kad je to ovom Dinamu Franjic pojacanje a nije se mogao izboriti u sahtaru
  • Jos-Optimus
    3.8k
    sjaši stari, negativan si i samo prigovaraš, ne kužim koja je svrha tvoje potpore Dinamu?
  • Peškaman
    5.7k
    Je l' ima kakvih info za Bartola?
  • Haza
    7.4k
    Bara je biznismen, zna on jako dobro da klub može sjebati jednom iBosskovitz

Slažem se sto posto s tvojim upisom, u konačnici, ja se samo nadam da ovo misle i naši u klubu i da su se dobro postavili. Jasno je meni da je Bara premium menadžer, s premium mladim igračima, i nekako smo si međusobno dobra kombinacija samo pod uvjetom da netko nema figu u džepu.

Slažem se i s kolegom NitkoBitan, dojma sam da od Belinha neće biti ništa, jer se mali jako loše fizički razvija, stvarno izgleda kao djetešce, a zapravo on ima 16 godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.