• Petar86
    1k
    Od tog Belinha nece bit nista jer ce ga takvog fizicki malog i nerazvijenog pojest seniorski nogomet.NitkoBitan

Ne za Belinha nego opcenito krivo mislinje

Nogomet je u glavi ne nogama, ima more kao fizicki "nerazvijenih" igraca koji su u 1% najboljih igraca ikad od Messija do Modrica pa nadalje
  • Petar86
    1k
    Mene zanima ako netko moze odgovoriti zasto se Belinhu kao najvrijednijom Dinamovom eksponatu ne dade sto trazi? Sto je klubu poput Dinama platiti mu 2-3k €. (Pisem otprilike nisam najbolje upucen koliko ima i koliko trazi)
  • Haza
    7.4k
    fizicki "nerazvijenih" igraca koji su u 1% najboljih igraca ikad od Messija do Modrica pa nadaljePetar86

Luka Modrić fizički nerazvijen igrač???? Nije tema visina, naravno da postoje dobri niski igrači, kod Belinha nije samo visina problem, on ima 20 kila s krevetom, pogledaj samo kako izgleda ovaj mali iz Porta, koji je stariji par mjeseci od Belinha.

Edit: Nije do kluba što Belinho nema novi ugovor, sam Bara je rekao da nema šanse da će mali potpisati ugovor s klubom (barem je to ljetos pričao). Nije do kluba niti novi ugovor s Mikićem. Problem su uvjeti sa strane koji imaju menadžeri, tipa moj mali mora igrati i sl.
    Do kluba je samo što se neke stvari moraju presjeći ako dogovora nema, pa makar prividno na štetu kluba, jer ako netko vidi da se može ucjenjivati klub, i da je prošlo, ovaj drugi će naravno pokušati iste metode...
    Mikić po dolasku u ZG ako ne potpiše ugovor, pravac tribina, pa idi na ljeto di želiš. Iako osobno mislim da je riječ o top talentu, ali iluzorno je očekivati da mali bude drugi bek dok imamo -7.
  • E46
    1k
    a sto bi mi do sad ulilo povjerenje da budem pozitivan, jedino Niko Galesic,ja se samo divim tvom optimizmu na osnovu apsolutno nicega gdje brojiš franjica kao pojacanje i uvjeren si da dolaze pojacanja koja su vec trebala jucer doci. A ti se odma zapalio ccc
  • Petar86
    1k
    Luka Modrić fizički nerazvijen igrač?Haza

Sa 16* je bio. Mali je jos teenager nabaci 10 kila i dobije nesto visine dok si rekao keks. Zivi bili pa vidjeli
  • NORTE
    13.2k
    Gdje i što točno je izjavio? Citat ako može, ili video još bolje, ako je u inkubatoru ili negdjerioda
    Zadnje dvije minute.
    https://youtu.be/pDO90_N3ggc?si=gMtbkkB9iQ6QSuVw
  • veselko tenžera
    3.3k
    Neka zapažanja Dinama pod Cannavarom, na osnovu informacija iz medija, 60 minuta sa Shaktarom i prvom poluvremenu s Lechom dok su igrale prve postave (doduše bez Galešića).

- želi da igramo brže i zaista igramo brže. Linije su kompaktnije, puno više kombiniramo i krećemo se, naprijed to dobro izgleda.
    - visoki presing je još daleko od ozbiljne opcije, par puta su nam i jedni i drugi probili prvu liniju pa su imali aerodrom. Treba još vremena i treninga mada protiv lošijih ekipa na lošim terenima u HNLu i ovo može biti dobra opcija.
    - Baturina igra čistu osmicu i igra jako dobro. Ne komplicira i ne mrcvari loptu. Danas gol i asist plus kreiran mrtvac Mbukuu, a sve zajedno s 5 dodira. Trudi se i u obrani. Očito mu je Cannavaro dovoljno jak autoritet kojeg će poslušati, a pomaže mu i to što je puno više napadačkih kretanja ostalih igrača. Nadam se da će nam on biti najveće pojačanje na proljeće, krenuo je u dobrom smjeru.
    - Ovaj nogomet je stvoren za Stojkovića i on to pokazuje, samo da ostane zdrav i nema frke. Cannavaro i njemu i Baturini kaže da ovo nije dovoljno dobro i to je pravi pristup velikim talentima. Njih treba brusiti jače da dosegnu puni potencijal.
    - Galešić je zanimljiv, samo zbog LP ne počinje u prvoj. Vjerujem da će biti pojačanje.
    - Stvara se histerija zašto nema pojačanja, tu i tamo netko napiše da je ključ napredak ovih koje imamo. Ako se 7-8 postojećim igrača ne podigne 30-40 % u odnosu na prvu polusezonu neće nam pomoći Davies i Halland. Ipak, još 1 napadač je pod moranje.
    - Izgleda da je Bjelica bio u pravu s prognozom Mišićevog i Petkovog povratka, ne znam zašto je eufirično najvljen njihov dolazak na početak priprema.
    - Puno igrača izgleda da bi mogli biti dosta bolji nego najesen. Osim dvojice već spomenutih, Cordoba ide kao na motoru, Mbuku je dobar u kombinatorici, Mmaee je živ, Kača dobro izgleda, Rog je meni pouzdan i dobar, Hoxhi ova igra paše, Pjaci isto, Pavić djeluje mirnije. U tome je ključ, da ih što više proigra.
    - dosta ljudi je spomenulo, čini se da bi nam savršeno legao neki Selahi ili Šunjić, terijeri koji dobro čitaju igru. Nadajmo se da će ovi koji su u kadru moći odigrati kako treba.
    - igrali smo protiv 2 jake ekipe. Shaktar je imao 9 od 11 igrača koji su mu počeli zadnju prvenstvenu, Lech 6 plus par ih ušlo s klupe. Treba i to uzeti u obzir, nismo igrali s amaterima.
    - senatore se lagano vraća na mjesto, ne seljačkom bukom i slanjem na tribine nego pristojnim pronalaskom pozicija kojima mogu odgovoriti.

Sve i svemu zanimljivo razdoblje, napravljen je zaokret prema mlađim igračima s trenerom koji je neosporan autoritet i iza kojeg stoji uprava. Imam vjeru da će ovo proći kako treba i jedva čekam sljedeću utakmicu.
  • Bosskovitz
    13.8k

Znači ti si napisao ovo:

"Bara je prije točno 4 mjeseca javno izjavio da će Belinho otići za 0 eura iz dinama"

A on je zapravo rekao ovo:

"Mali i ako ode, Dinamo nije oštećen ni za 1 cent."

Što, moraš priznati, nisu baš iste poruke, zar ne? Ne mislim secirati slovo po slovo njegovu prilično nezgrapnu rečeničnu formulaciju koja je od riječi do riječi išla ovako:

"On je za sada tu, sve će biti tako kako je, a poslije ćemo vidjet. Nema, nema se, tu se, Dinamo... mali i ako ode, Dinamo nije oštećen niti za jedan cenat. Jer nisu uložili ni jedan cenat. Nisam dozvolio više, nakon toga, da, mkhm... jer nema potrebe. Tako da nema repova, ako je doš'o, doš'o je za nulu, ako je otiš'o, otiš'o je za nulu."

Naravno, ako želiš, možeš iz ovoga tumačiti što god ti padne na pamet jer je nerazgovjetno i bez neke jasne poruke, ali definitivno nije eksplicitno rekao da će Belinho sigurno otići iz Dinama za 0 eura. Zaista iskreno sumnjam kako je dogovor bio "nek bude u Dinamu dok ne dođe neka dobra ponuda izvana pa će onda otići besplatno". Za to ga je mogao odvesti u Kustošiju.
  • NORTE
    13.2k
    Ne mislim secirati slovo po slovo njegovu prilično nezgrapnu rečeničnu formulaciju koja je od riječi do riječi išla ovako:

"On je za sada tu, sve će biti tako kako je, a poslije ćemo vidjet. Nema, nema se, tu se, Dinamo... mali i ako ode, Dinamo nije oštećen niti za jedan cenat. Jer nisu uložili ni jedan cenat. Nisam dozvolio više, nakon toga, da, mkhm... jer nema potrebe. Tako da nema repova, ako je doš'o, doš'o je za nulu, ako je otiš'o, otiš'o je za nulu."
    Bosskovitz

Ispustio si napisati rečenicu u kojem kaže da je Olmo prodan, a Belinho "nula-nula".

Iz svega što je izrekao što ti ovdje zaključuješ?

Ja zaključujem da je plan odlazak Belinha za 0 eura.

Cijeli kontekst ove sekvence ide apsolutno u tom smjeru.
    Olma je prodao, Belinha će odvesti besplatno i dinamo je tu idealan poligon za razvoj njegovog igrača od čega dinamo nema praktički ništa.

Za to ga je mogao odvesti u Kustošiju.Bosskovitz

U više navrata je i sam potvrdio da je dinamo ekstra mjesto za razvoj igrača, za razliku od fakin Kustošije.
  • vjeko1701
    11.4k
    Nekako mi nema smisla da će inzistirati na takvom raspletu a u isto vrijeme radi na tome da u Dinamo dovede drugog klinca tu. Ako naši u Belinhu vide potencijal, onda treba sjesti s njegovim ocem i Barom i dogovoriti ugovor.
  • Bosskovitz
    13.8k

Upravo to, nema nikakvog smisla. Zato i velim, iz dvije-tri rečenice s "ja Tarzan, ti Jane" sintaksom zaključiti kako će Belinho sigurno otići iz Dinama bez odštete i da je to plan koji je dogovoren s Dinamom, to je dosta maliciozno.

Cijeli razgovor je bio u sklopu one drame po medijima u kojoj je izvjesno dogovoreno da mali ne ide nigdje i da će se sjesti te sve dogovoriti u tišini, a ne od od svega raditi javnu sapunicu.

Ja zaključujem da je plan odlazak Belinha za 0 eura.NORTE

Ja zaključujem da Bara priča svašta po medijima, a na kraju se uvijek postigne neki dogovor. To je dio taktike i krajnje je vrijeme da se prestane baš svaka stvar izrečena za medije shvaćati kao da je izrečena na ispovjedi. Nije Bara došao u taj podcast jer traži pozornost nego da pošalje neke poruke; da mu je do pozornosti onda bi s Lanom bio na naslovnici Glorije.
  • Dudu9
    1.3k
    Bara je sam izjavio da Belinho ne želi ići iz dinama, ali ako je mali talent i sad kad napuni 16g ipak dinamo mora ugovor potpisat nema smisla gurat i razvijati igrača koji nema nikakav ugovor
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.