• Marley
    2.6k
    Sve mi se svidja, samo nikako Kuleta docekat... pa jebemu nemoguce da je ono sve bio samo privremeni bljesak i to je to od njega. Ne zelim vjerovat u to.
  • Borovljanin
    157
    Ja se nadam da je razlog zbog kojeg još nisu stigla pojačanja u napadu ove pripreme s Cannavarom. Da se čeka par utakmica u kojima on može procijeniti koji mu profil igrača treba i gdje. Eto, želim u to vjerovati
  • ElDorado
    1.3k
    Volio bi vidit Pjacu u špici
  • cibona
    4.2k
    Konačno se vide određeni automatizmi u igri, takvo nešto rijetko smo viđali kod jakira, a kod bjelice još i manje. Za gol je kriv Ristovski, a ne Mmae.

RPG nakon počenih nesigurnosti solidan, on je idealan za ono što Cannavaro želi, a to su akcije s kratkim i brzim dodavanja na prvi dodir, mislim da bi činio bi dobar duo s Cordobom.

Veseli dobra partija Baturine i Stojkovića. Hoxha također dobar. Povratkom Sučića i izlaskom Ademija naš vezni red će konačno ličiti na nešto.

Kulenović nevidljiv, to je sada jako zabrinjavajuće.
    I treba pod hitno odrediti tko će uz Galešića činiti stoperski par.
  • Mr Anderson
    9.5k
    Špica je top prioritet za dovesti. Sve ostalo možemo popuniti od postojećeg kadra.
  • Bosskovitz
    13.8k
    Još je to problematično i nedovoljno uvjerljivo u obrani, ali igra s loptom i kombinatorika su vidljivo i nedvosmisleno bolji; više me veseli ovih par dobrih akcija nego Baturinin gol, koliko god lijep bio.

Pomalo bizarno, puno smo bolji u napadu nego u obrani, iako je Kule nevidljiv i pola Zone (opravdano) ne spava dobro jer još nismo doveli novog napadača.
  • Paggini
    33.5k
    Na napadacu je možda vrijeme probavati i Pjacu i Hoxhu jer Kulen je zaštopan žešće.
  • Omake
    4.8k
    Oduševljen desnom stranom kada napadamo. Oduševljen, pogotovo kad se sjetim onog pasa Ristovskog na krilu koje nas je toliko dugo krasilo
  • Orc123
    9.8k
    na prvu je izgledalo kao da je Mmaeu pobjego igrac ali nije...Rile nije ispratio i pobjegao mu igrac....imas sliku, stavio kolega...Mmae nije kriv za ovaj gol....
  • ElDorado
    1.3k
    Da li cemo konacno vidit 45 min Mikića?
  • Mr Anderson
    9.5k
    Moharami igra, a ne Mikić. Ne sviđa mi se to.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Ocekujem Pjacu u spici
  • hardek
    3.7k
    Ovo nije dobro ako Moha ulazi prije Mikića...

Pozitivno je da Rimac ulazi
  • Paggini
    33.5k
    Moha se treba prodati, sve je to dio plana decki
  • Orc123
    9.8k
    Mali odugovlaci s potpisom, ucjenjuje ...sta ste ocekivali?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.